Şimdi Ara

Redmi Note 7 altı ay içinde 15 milyon adet sattı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Redmi markası, Xiaomi’nin kendini daha üst seviyeye çıkarma planlarının ardından ortaya çıktı. Bugüne kadar yeni alt markadan Redmi K20 Pro amiral gemisi dahil birçok model gördük. Ancak firma, ilk çıkışını Redmi Note 7 ile yaptı. Uygun fiyat odaklı bu model üst üste gelen rekor haberleriyle Redmi’nin yüzünü güldürdü. Bugün ise altı ay sonunda 15 milyon satış adedini geride bıraktığı açıklandı.

    Kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi


    Redmi Note 7’nin başarısının altındaki temel sebep hiç şüphesiz fiyatına kıyasla sunduğu iddialı donanımı. Ülkemizde de uzun süredir raflarda bulunan Redmi Note 7, kullanıcılar tarafından oldukça beğenildi. Orta sınıfa yönelik olan bu model, Snapdragon 660 yonga seti, 6.3 inç ekran Full HD ekran, 4000 mAh batarya, 48 MP arka kamera gibi özellikler sunuyor.


    Redmi Note 7’nin ilk rekor haberi tabii ki bu değil. Sadece 129 gün içerisinde 10 milyon satış adedini geride bıraktığını sizlere aktarmıştık. Görünen o ki satışlar hızla devam ediyor. Tabii ki bu sayının büyük çoğunluğunu Çin ve Hindistan oluşturuyor. Firma, çeşitli kampanyalar ve fiyat indirimleriyle Redmi Note 7 satışlarına devam edecek gibi.


    Ayrıca Bkz.MacBook modellerinde güncelleme yapıldı: İşte fiyatlar!

    Her ne kadar ülkemize giriş yapmasa da Redmi Note 7’nin bir de Pro versiyonu mevcut. Tasarım ve teknik özellikleri normal versiyona bir hayli benzeyen Redmi Note 7 Pro, Snapdragon 675 yonga seti ve Sony IMX586 48 MP ana kamera sensörüyle farklılaşıyor. Satış rakamlarına bu modelin de dahil olduğunu belirtelim.








  • Kullanmakta olduğum taş gibi olan telefon. Marka olanlardan kat kat sağlam.

  • 200 dolara bedava da ondan.
  • Gurcistana gidicek arkadas var orda alabilcegi bi yer varsa aldiricam fiyatlari ucuz :) bi ton vergi vermek istemiyorum trde

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1899 TL'ye Xiaomi Turkiye garantili bulmak mumkun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda konuşma yaparken, yüzün ekrana değmesi neticesi telefon yanlışlıkla başkasıni arama, sessize alma, seslerin üst üst üste binmesi problemi yaşayan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haziran ortasından beri birlikteyiz şimdilik bir sıkıntı yok. Bu kadar satması normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse babasının malı gibi üzerine alınıp tartışma ortamı yaratmazsa sevinirim, baştan söyleyeyim dedim. Son senelerde Xiaomi cihazlar kullanmama ve Redmi Note 7 modelini de gözüme kestirmeme rağmen sosyal medya, siteler, forumlar üzerinden RN7 kullanıp daha yep yeni telefonda ghost screen yaşanması, aşırı ısınması (belki yaz ayları dolayısıyladır), yakınlık sensörünün stabil çalışmaması, görüşme seslerinde ki dalgalanma gibi bir çok sorun okudum. Xiaomi bu telefon için çok reklam yaptı, sanırım istediği satış başarısını da yakaladı fakat çok satma uğruna kaliteden biraz ödün vermiş gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.