Şimdi Ara

Netflix'e bir rakip daha geldi: HBO Max

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Netflix'e bir rakip daha geldi: HBO Max

    WarnerMedia, yeni dijital yayın platformu HBO Max'i resmen duyurdu. Bir süredir söylentileri dolanan servis bugün nihayer resmiyet kazandı. Netflix, Prime Video ve Disney Plus gibi servislere direkt olarak rakip olan HBO Max, 2020'nin ilkbahar aylarında ABD'de hizmet sunmaya başlayacak.



    HBO'nun bildiğiniz gibi hali hazırda HBO Now isimli bir yayın servisi vardı. 15 dolarlık abonelik ücretine sahip olan HBO Now'da; Game of Thrones, Westworld veya Chernobyl gibi kanalın tüm ünlü içerikleri şu anda izlenebiliyor. Yeni yayın servisi HBO Max ise HBO Now'a göre daha geniş bir kütüphaneye sahip olacak. WarnerMedia, HBO Max kütüphanesinin HBO kanalıyla birlikte WarnerMedia'ya ait diğer tüm içerikleri barındıracağını söyledi. Bunlara Warner Bros ve DC filmleri de dahil.



    HBO Max'in tanıtım videosu:







    Netflix'e 'Friends' darbesi




    WarnerMedia'nın bugün yaptıpı duyurunun en dikkat çeken noktası Friends dizisi oldu. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Friends bundan sonra dijital olarak yalnızca HBO Max platformunda izlenebilecek.



    Netflix'e bir rakip daha geldi: HBO Max

    Tüm zamanların en popüler komedi dizilerinden birisi olan Friends, şu anda ABD'de Netflix'in en çok izlenen ikinci içeriği konumunda (ilk sırada The Office var). Friends'in HBO Max'a geçiş yapmasıyla birlikte WarnerMedia, Netflix'e büyük bir darbe vurmuş olacak. Friends aynı zamanda HBO Max'ın da en büyük kozu olacak.



    Tabi tüm bu yazdıklarımız ABD için geçerli. Friends bildiğiniz gibi zaten Netflix Türkiye'de izlenemiyordu. HBO Max platformunun da Türkiye'de yayınlanma olaslığı şu anda pek yüksek görünmüyor. Ülkemizdeki Friends hayranları diziyi yine illegal yollardan izlemeye devam edecek gibi.



    HBO Max platformunda ayrıca WarnerMedia'nın sahip olduğu Warner Bros, New Line, DC Entertainment, CNN, TNT, TBS, truTV, The CW, Turner Classic Movies, Cartoon Network, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth ve Looney Tunes gibi tüm stüdyo ve kanalların içerikleri izlenebilecek.



    WarnerMedia, HBO Max'ın fiyatıyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı. HBO Now platformunun aylık ücreti 15 dolardı. Dolayısıyla HBO Max'ın biraz daha yüksek bir fiyata sahip olması bekleniyor.
     



  • Netflix'ten daha ucuz ve sistemde ki filmleri iyiyse neden geçmeyelim ki. Ama piyasaya yeni girmiş bir firmanın da ne kadar fiyat kırabileceği meçhul. Netflix ezer her türlü. Farklı bir avantaj sağlamalı insalara.

  • Alternatif iyidir; zamanında da çok iyi diziler yaptı HBO ,umarım devamı gelir ve fiyatları aşağı çekerler!

  • Yayın servisi işlerinde alternatif çok da iyi değil. Herkes kendi servisini kurunca içerik dağılıyor. Friends bir yerde Seinfeld bir yerde The Office başka bir yerde. Filmler de aynı şekilde Disney Plus, Netflix, HBO Max falan. Saçma sapan bir iş oldu.

  • İşte GTA V'i bitiren oyun, kıvamında bir haber.

  • Netflix'e darbe vuracagini pek zannetmiyorum. Hali hazirda HBO NOW/GO hizmetleri var zaten. Su anki durumdan pek birsey degismez. Eger ki, WarnerMedia kafayi siyirip The CW dizilerini falan da cekerse o zaman bir seyler olabilir. Ama orada da CBS ile ortak karar almalari gerekir. Bu is boyle giderse Netflix anca kendi coplerini yayinlar. Bir sirket Amerika'da gitti mi tamamdir, isi bitti demektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Netflix son ffilmleriyle resmen pedofili yayıyor. Gay/lezzo biti o başladı. rim of the world izleyin ffilmin sonunda kusun. Belgeselleri izlemesem hemen kapatırım. Yabancılar da rahatsız, alternatifler olması umarım faydalı olur. Adamlar yoldan çıktı iyice

  • Netflix bizim ülkeye diğer servislere kıyasla bayağı bir önce geldi anlaşılan. İçerik kısıtlı olsa da en azından hizmet veriyor.

  • Torrent tek plartform en sevdiğim 💕

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar çoklu servisin bulunduğu yerde insanlar hepsine para vermez korsana yönelir. Hepsi en fazla parayı kazanmaya çalışıyor ama birbirlerinin kuyularını kazıyorlar.
  • Böyle her önüne gelen kendi servisi çıkarsın sonra korsan niye çoğalıyor diye yakınırsınız.İstediğin ülkede ol paran ne kadar değerli olursa olsun her servise ayrı para vermek kadar saçma bişe yok.

  • Eskiden Crunchyroll'un sitesini açınca "sizin ülkede yokuz" diyordu, şimdi açılmış gibi. Türkiye'de uygun fiyat ile sunarlarsa düşünülebilir.

  • Netflix bence tam bir çöplük. Filmleri ve dizileri gay, zenci, lezbiyen şimdi de yukarıdaki mesajda arkadaşın bahsettiği gibi pedofili içerikleriyle doldu taştı. Hbo'nun Türkiye'de servisi olsa alırım. Netflix ten kat kat iyidir.
  • Hayranların tek seçeneği illegal yollar değil. Digitürk bein connectten 10 sezonu da izleyebiliyorsunuz. Ben diziyi baştan sona izlemedim ama kanalları zaplarken denk gelirsem kesinlikle takılıp kalıyorum. Got, westworld, chernobyl hepsi digitürkte ! Reklam gibi oldu lö :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi methotrexat -- 10 Temmuz 2019; 10:16:13 >
  • haber başlığına bakınca Türkiye’deymiş gibi anlaşılıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GAMBIT G kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle insanlar korsana yönelecek böyle devam ederlerse.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torrent candır gerisi heyecandır

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Torrent i tek geçiyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne friends mis be. sacma sapan komedi dizisi iste. bir diziyle netflixi çöktürdünüz
  • Oooh mis torrent en güzeli olacak bu gidişler.

    Ortak bir platformda toplanmazlarsa kimse ayrı ayrı para vermez bu servislere.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.