Şimdi Ara

workstation ekran kartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar hepimiz gaming gpu lara aşinayız ama muhtemelen çoğumuzun workstation gpular hakkında bilgisi benim gibi az.
    görebildiğim kadarıyla nvidia cephesinde quadro serisi var. bu seri kendi içinde quadro rtx, quadro p, quadro m, quadro k gibi bölünüyor gibi. bir de titan serisine rastgeldim. bu serilerin farkı nedir sıralamarı nasıldır ? seri içinde de numara arttıkça performans artıyor muhtemelen örnek quadrop4000>quadrop3000>quadrop2000>quadrop1000https://www.nvidia.com/object/quadro-graphics-with-pascal.html
    araştırmalarıma göre p serisi burada. anladığım kadarıyla pascal mimarisini kullanmasından geliyor.
    sırasıyla diğer seriler Kelper, Maxwell, Volta
    eski mimariden yeniye doğru sıralama ise
    Kelper, Maxwell, Pascal, Volta
    ancak nasıl eski nesil üst düzey bir gtx yeni nesil giriş seviye bir gtx dene iyi olabiliyorsa aynısı burda da olmalı diye düşünmekteyim. elinizde ayrıntılı bilgi ve sıralama mevcut mu acaba?







  • Quadro 4000- K1200 -P2000 - P4000 kullanan biri olarak sunu söyleyebilirim ki Solidworks 2018 de en iyi performansı p4000 den alıyorum. Performansdan kasıt Render almak değil Hareket kabiliyeti rahat (Montaj) düzenlemeler yapabilmek. Montaj dosyasında çalışırken Evga Gtx1070 takıldığı yerde Quadro serisi kartlar uçuyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.