Şimdi Ara

MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
7
Favori
70.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kulaklığı gelen olursa mesajı alıntılayabilir mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AkoobLaze

    9 ağustos demek istediniz sanırım :) Yine iyiymiş sizin. Hayırlı olsun. 15 Temmuz faturalı 20 temmuz kayıtlıyım hala daha adıma kargo yok :) Sıkmaya başladı artık Bu hafta da gelmezse güzel bi sövücem
    MNG kargoyu aradım yine adıma bir gönderi yok. Boşa bekliyoruz. 4 gün sonra tam 2 ay olacak...
  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    Msi web sayfasında belirtildiği üzere maksimum 8 hafta sürer hadi diyelim söyledikleri gibi yurt dışı ve gümrük işleri dahil olsun 10 hafta sürsün yani 70 koca gün sonra ki mazeret ne olabilir merak ediyorum promosyona kayıtlı ve onaylanan müşterilerin tespiti ve bu müşterilerin sayısınca stok talebinde bulunarak toplu bir şekilde bunu vermek ne kadar zor olabilir binlerce ürün satışı olduysa bu gecikmeyi anlayabilirim.
  • Kfsbh K kullanıcısına yanıt
    Msi Türkiye açık açık yalan söylüyor! Dün mesaj atmışlar forum üzerinden mesajı aynen koyuyorum
    MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye!
    Bugün erken saatlerde qp bilişim ile iletişime geçtim ve benim iletişime geçmem ile beraber ürün teyit bilgisinin msi iletildiğini söylediler. Yani dünden bugüne kadar benim haricim de kimse qp ile ürün teyidi için iletişime geçmemiş adamlar artık göz göre yalan söylüyorlar. Dün için bugün kargoya verilecek denildi yine yok. Bu kadar yalan söylenmez bir müşteriye karşı. Msi zaten bitmişti gözümde ama artık yalancı bir firmadan ibaret

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçiştirme politikası olabilir eninde sonunda göndereceklerine ve msi yetkililerininde stres altında olduğuna inanıyorum fakat böyle olması can sıkıcı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sanal Dilenci

    Kulaklığı gelen olursa mesajı alıntılayabilir mı?
    Evet arkadaşlar, kulaklık için bir gelişme var mıdır? Bugün MNG kargoyu arayıp isimden sorguladım fakat ne gelen var nede giden.
  • Kfsbh K kullanıcısına yanıt
    Geçiştirme politikası da böyle terst tepiyor işte müşteri üzerinde çocuk yok karşılarında 2 mesaj attılar 2sinin yalan olduğu ortaya çıktı ne ben qp ile iletişime geçmeden önce ulaşıp teyit almışlar ne de kendi söyledikleri gibi fatura tarihi 8 ağustosa kadar olan kısmın soğutucularını göndermişler. Sürekli böyle yalanlarla karşılaşınca firmayı kendi elleri ile insanın gözünde bitiriyorlar acaba msi global bu durumdan haberdar olsa ne olur diye düşünmeden edemiyorum. Yarın herhangi bir gelişme olmazsa msi Türkiyenin kendi attıkları mesajlar ile birlikte durumu açıklayan bir mail atıcam msi global e bakalım ne olacak. Özellikle sözleşmede ki 8 haftalık sürecin dolmasını bekliyorum artık yapacaklarımı yapamıyorum o süre dolmadan soğutucudan bir umudum kalmadı zaten artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabrın sonu selamettir arkadaşlar. Az daha sabredin. Bu soğutucuların tamamı yurt dışından geliyor. Yanı msi firma olarak nerde ne dagittiklarini bilmediğini mi düşünüyorsunuz? Ellerinde muhtemelen stok bitmiştir ve parti parti gonderiyorlardir. Bu adamların ellerine geçtikçe göndereceklerdir. Sadece biraz sabretmek gerek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

    Benim hediyem 06.09 cuma günü Kozyatağı mng ye verilmiş ancak elime ulaşmamıştı . Bugün msi türkiye yetkilisi ile görüştüm , kargo firmasına ulaşmışlar saolsunlar , kargom sözde adrese gelmiş geri iade olacağı bildirildiği için mng merkezine gönderilmiş , bugün merkezden gidip almıştım. İşin tuhafı mng yi defalarca aradım ne adıma ne de numarama dair kargo olmadığını belirttiler defalarca kez. Ben mng tarafında bir art niyet arıyorum , benim paketimde iade süreci başlamış , mngnin nasıl bir sistemi var anlayamadım. Sizlerde lütfen msi türkiye ile iletişime geçin.
  • oemci32 kullanıcısına yanıt
    Acaba bizdeki durum da mı aynı. En az 10 kez aramışımdır MNG kargoyu, ne adıma ne de numarama dair kargo olmadığını söylüyorlar her seferinde. 06.09 günü kargoya verildiğini nasıl öğrendiniz? Msi Türkiye yetkilisi ile nasıl görüştünüz? Bende de bir gariplik var çünkü fatura tarihim 15 temmuz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 11 Eylül 2019; 23:57:22 >
  • Mng kargo tarafında sorunlar yaşasam da ( paketin dış kutusunda köşe bölgede ufak yırtık var ancak boş alana denk geldiği için önemli değil ) ve adresime gelmeden bir şekilde mng tarafından iade süreci başlatılsa da böylesine güzel bir kampanyayı düzenlediği için MSI Türkiye ekibine çok teşekkür ediyorum.

    Bu kampanya da yaşanılan müşteri memnuniyetsizliği oluşturan durumların bir sonraki kampanyalarda düzeleceğine ve çok daha memnun edici sonuçlara ulaşılacağına inaniyorum.

    MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye!


    MSI X570 Anakart Alanlara Sıvı Soğutma Hediye!

    Hayırlı günler.
  • AkoobLaze A kullanıcısına yanıt
    Msi Türkiye ye pm gönderdim , cuma günü kargoya verildi bilgisi gelmesine rağmen mng ile görüştüğümde adıma kargo olmadığımı bildirmem üzerine , saolsunlar dönüş yaptılar ve kargo durumunu öğrendim. Mng ye kalsak ürünü muhtemelen alamazdım.
  • Adamların ne yaptıkları belli değil ki. Bir iade olayı attılar ortaya dediler teyit almak için 14 iş günü geçmesini bekliyoruz. İşin arkasını arayınca görüyorum ki 1 aydır msi dan kimse teyit için qp bilişim ile iletişime geçmemiş kargoya verdikleri ürünleri körlemesine gönderiyorlar bir yandan ürün kargoya verildi mi verilmedi mi insanın haberi yok takip numarası desen hak getire, küçük esnaf olsa bunlardan iyi işletir bu süreci. Fatura tarihi 30 temmuz başvuru tarihi 1 ağustos hala adamlardan haber bekliyoruz. Yok teyit edicez yok bilmem ne bildiğin çocuk avutur gibi adam oyalıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatura tarihim 31 temmmuz hala adınıza kargo yok deniliyor pm attım bakalım msi yardımcı olabilecek mi valla yoruldum artık bıktım kasa alıyorum p/n hatası soğutucu gelmiyor iyicene kabak tadı vermeye başladı
  • Konuya yazabilmek için üyeliğimi açtım, daha ürünü satın almadan konuyu takip ediyordum.

    Fatura tarihim 14 ağustos , ürün dün elime ulaştı. Yaklaşık 2 hafta içinde de msi tarafından hem incelemem hemde ürün onaylanmıştı.

    Süreç için msi'a feedback vermek için yazıyorum.

    1 - Web Sitesi iğrenç, geçmiş teknolojiler kullanıyor , mobil uyumu berbat ve en önemlisi böyle kampanyalar içi gerekli olan kullanıcı arayüzünü sağlayamıyor. Msi global'in acil değiştirmesi gereken şeylerin başında geliyor.

    2 - MSI Türkiye gerek sosyal medya hesaplarından, gerek ise buradan daha çok bilgilendirme yapmalıydı, hala ürünü onaylanmamış olan kullanıcılar var ve irtibata geçebilecekleri bir kanal bulunmuyor.

    3 - İade konusunda sanırım firmalarla iletişim sorunu gerçekleşiyor ki birkaç geç kalan ürünün bundan kaynaklandığını düşünüyorum.

    Son olarak ise forumdaki kullanıcılar fazla sabırsız ve bir çok haksız eleştirinin yapıldığına da şahit oldum. Onaylı satıcılardan alınmayan ürünlere bile MSI onay verdi ki vermek zorunda değildi, kampanya koşullarında açıkça belirtiyor. Ürünün onaylandıktan sonra gönderim süresinin 8 hafta olduğu gene kampanya koşullarında belirtiliyor.

    Diğer modellerin aynı fiyata başarılı vrm varken Msi gaming edge wifi alan arkadaşlara da geçmiş olsun. Ülkemizdeki dolar ve vergi sorununun ne kadar büyük olduğunu aslında gösteriyor kaldı ki o ürünler için verilen sıvı soğutmada oldukça başarısız ve kötü yorumlar almış bir ürün

    Umarım herkesin ürünü eline kısa sürede ulaşır ki bu hafta içinde ulaşması gerekiyor msi'ın söylemine göre. En büyük sıkıntı sorun çıkan arkadaşların neden sorun çıktığını bilememesi yada bir iletişim kanalının olmaması.
  • Mng kargo müşteri hizmetlerini aradım adıma kargo olmadığını söylediler içim rahat etmedi ardında buradaki şubeyi aradım adıma kargo olduğunu bugün kargoya verildiğini söylediler.
  • Bende hala awaiting reiceve yazıyor, bu ne demek oluyor?
  • 31 temmuz fatura ve kayıt tarihi 20 dakika evvel aradım MNG kargoyu adıma ve telefon numarama MSI türkiyeden herhangi bir kargo yollanmamış hergün hergün artık aramaya çekinir oldum yeter artık ya bir kargo numarası vermek bu kadar zor olmamalı msi dan ürün aldığıma pişman oldum geleceğinden de ümitsizim çünkü aldığım 2 kasa yalan oldu p/n hatasıymış kasanın resimlerini faturanın hem elimdeki kağıt versiyonlarını hem e-faturasını hepsini yolladım çözüm yok en azından aynı fiyata Asus marka alırdım da perfonması daha iyi olurdu
  • ağustos 15 kayıt, 23 ağustos onay tarihli anakartın promosyonu olan sıvı soğutma, artık sormaya utandığım için bu hafta hiç arayıp sormadığım MNG kargo tarafından hiç beklemediğim anda bugün elime ulaştı. :) Tüm bekleyen arkadaşların en kısa zamanda ürünlerinin ellerine geçmesini diliyorum. Yaklaşık 1 ay beklemek hiç mesele değildi ama süreçteki muamma çok sinir bozucu...
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.