Şimdi Ara

Hamile Kadının Aracına Saldıran Trafik Magandaları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
1
Favori
43.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
678 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Evrimini tamamlayamamış bu yaratıkları sokaklara salmaları insanlığa aykırı.
  • Ya müdahale etmeyenlere ne demeli? Bugüne yumruk yumruğa kavga eden trafik kavgası bile görsem hep inip müdahale ettim. 30 kişi izliyorsa, 2 kişi gidip ayırıyor anca.
  • Bunların cezasını kanundan beklemek çok yanlış. Temiz bir linç adaleti sağlamış olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Köyden getirdiler bu ayıları şehirlere yazık ettiler. Araba maraba kural neyine bunların.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hamile Kadının Aracına Saldıran Trafik Magandaları

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu tarz tiplerin kimlerden güç aldığını ve hangi güruha dahil olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu ayak takımı maalesef ülkenin büyük bir çoğunluğunu temsil ediyor. Kim mi bunlar? Tabi ki cehape.
  • Kürtaj serbest olmalı.Bunlar gibileri çıkmadan almak gerekiyor.
  • Yanlış hatırlamıyorsam 25 yıl almıştı. O zaman okuduğuma göre norveçliler de o olaydan sonra ceza üst sınır ve cezaevi şartlarını tartışmaya başlamıştı. Adamların başına daha önce benzer olay gelmediğinden bir nevi "hazırlıksız yakalandıklarını" söylediklerini okumuştum.

    Bizdeki suçlular norveçteki suçluların dengi değil ki. Seviyorum diyen, yüz vermeyen kıza işkence yapıyor. Mafya babasının adı işadamı olmuş. Hırsızlık, darp, bıçaklamanın tek cezası 1 saat ayırıp ifade vermek. Trafikte kanun kural zaten yok. Herkesin aynı şeyi söylemesi de komik. Çünkü aslında bizim milletin temizinden %90ının içine işlemiş hak yemek. Örneğin vergi kaçırmak ya da başkasının otoparkına parketmek bizim ülkemizde suç mu desen, o kadar da değil der neredeyse tamamı? Sebep? Çünkü hemen herkes karakteri ölçüsünde bi suç işliyor.

    Kaldı ki bizde de ceza üst sınırı 40 yıl. Yani 1 milyon kişiyi işkenceyle öldürsen alacağın ceza 40 yıl. Bildiğim kadarıyla onun da 3te ikisini yatıyorsun. Daha önce af çıkmazsa 26 yılda dışardasın. Üst sınırda norveçten bi farkımız yok yani.

    Adamların başına 1 kez geldi, tartışmaya başladılar, sonra ne oldu bilmiyorum. Bizde her gün cezasız suç işleniyor, sonuç: Ne zaman af çıkacak?

    Katilde her ceza aynı olmayabilir. Yakını ciddi zarar gördüğü için öldürenle, "keyfi" insan öldüren aynı olmamalı. Ya da bi öğretmeni veya işine gelmeyeni yazanı öldürenle, mafya babasını öldüren de bir olmamalı bence. Ama genel olarak idama eş bir ceza olmalı tabii ki.

    Daha hafif suçtan yatıp çıkacak olanın rehabilitesi ise mantıklı. Cezasını çekmeli, ama çıktığında kiniyle de çıkmamalı, yoksa masumlar yine zarar görür. Kin demişken, neyse...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 07 BSS 76
    07BSS76
    07 BSS76
    07BSS76
    07 BSS 76
    07BSS76
    07 BSS76
    07BSS76
    seydioğlu
    seydioğlu
    seydioğlu
    seydioğlu
    hasan sel
    hüseyin sel
    HASAN SEL
    HÜSEYİN SEL
    seyidoğlu
    hasan sel
    hüseyin sel
    HASAN SEL
    HÜSEYİN SEL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8643D86AA -- 9 Temmuz 2019; 14:25:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saldırıya uğrayan kişi ben olsaydım çok etkili bir yöntemle saldırganı etkisiz hâle getirebilirdim. Bu durumda yapılması gereken etkili nefs-i müdafaa yöntemi:

    1) Vites R'ye takılır
    2) Saldırgandan 5-10 metre veya arkadaki aracın izin verdiği kadar uzaklaşılır
    3) Vites D'ye veya 1'e takılıp gaz köklenerek direksiyon da saldırganın üstüne kırılarak araç sürülür.
    4) Saldırgana çarpılıp yere yıkılarak etkisiz hâle getirilir
    5) Saldırgan etkisiz hâle gelmemişse veya sayıları birden fazlaysa aynı işlemler saldırgan(lar) etkisiz hâle gelene kadar uygulanır
    6) Bunu yapmakta kötü bir şey yok sonuçta insanlık hali saldırıya uğrayıp panik olup fren yerine gaza basılabilir.

    Gerçi videodaki olayda trafik sıkışıktı ama sıkışık olmayan trafikte saldırıya uğrarsanız saldırgana çarpar çarpmaz frene basmayın. Saldırgan çarpmanın etkisiyle kaputa oturduktan sonra aracı 30-40 km/h hıza çıkarana kadar sürün sonra da ani fren yapın. Daha etkili bir savunma olacaktır.

    Dediğim gibi kasti bir durum yok saldırıya uğramanın etkisiyle panik olup fren yerine gaza basmak insanlık halidir herkesin başına gelebilir. Kimseye "Kasıtlı adam yaralayın" demiyorum yani.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunkurun -- 7 Temmuz 2019; 17:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • millet dışarıdan bakınca antalya'yı çok güzel bir yer sanıyor ama böyle tipler trafikte her dk karşınıza çıkıyor. başka şehirde 07 plaka görürseniz uzak durun, bu tipler silahsız dolaşmaz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    millet dışarıdan bakınca antalya'yı çok güzel bir yer sanıyor ama böyle tipler trafikte her dk karşınıza çıkıyor. başka şehirde 07 plaka görürseniz uzak durun, bu tipler silahsız dolaşmaz.
    islambolda ork görmekten sıkıldım
    en azından insanların dünyası antalya daha gözel
  • Avrupa Birliği'ne kendimiz şirin göstermeye ve medeniyet saçmalığına inanmaya devam ettiğimiz sürece bunları görmeye devam edeceğiz.

    İran'da iki şoför trafikte burun buruna gelince haklı tarafın karşısındakine söylediği ilk şey "Hadi bana vursana. Bi' tane vursana bana." olur. Ve taraflar olaysız ayrılır.

    Adam akıllı uygulanacaksa şeriat bile gelmesine razıyım.
  • Sosyal medyadan haber kanallarından linç başlatılmış çok da iyi olmuş yaptıkları yanına kar kalmamış o kadına yaşatılan korkunun misli mislini yaşarlar inşallah. Trafikte tartışılacak çok zaman oluyor ama uzatmanın alemi yok iki korna basarsın iki bağırır gidersin ki burda suçlu kendisi korna bile basmaması gerekiyor. Aynı şey bizimde başımıza gelebilir şansına yaşıyoruz bu hayatı böyle magandalar olduğu sürece yaşamak şans işi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yeni izledim. Güzelim Türkiye ne hale gelmiş. Eğitimsiz, kuralsız, cahil, orta doğu böcekleri resmen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kötü insanların sürekli olarak haklı çıkabildiği, iyi insanların ise haklı olabilmesine rağmen sürekli olarak kaybettiği garip bir ülkede yaşıyoruz.

    Bu durum nereye kadar devam edecek hep beraber göreceğiz...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.