Şimdi Ara

2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese Merhaba ,
    En az 5 yıl kullanmalık bir araba arıyorum . Daha önce hiç bmw kullanmadım . Aklımda da bmw almak yoktu fakat tanıdığım bir abim aracını satmak isteyince aracı inceledim ve araçta sunroof , hız sabitleyici gibi özellikler olduğu için hoşuma gitmeye başladı .
    Aracın linkini de ekliyorum ; bmw 1.16i
    Fiyat olarak da güzel bir indirimde bulunacak bana . Araç 250 bin km 'de . Yaşına göre normal mi ? Aracın yedek parça durumu,yıllık bakım giderleri VW Opel vs gibi arabalara göre daha mı pahalıdır yoksa aynı mıdır ? Araçta bilinen kronik sorunlar var mı ? Araştırdığımda benzinde şehir içi 12lt'ye kadar yaktığı söyleniyor fakat araçta tüp bulunuyor . Tüple tahmini km'de kaç kuruş yakar? Performansı tüple düşer mi ? 2. el satmak için piyasası nasıldır ? Satmak istesem kolay elden çıkarabilir miyim? Kısacası bu aracı önerir misiniz yoksa diğer markaların daha yüksek modellerine mi bakmalıyım ? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim .
    [/siz2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?e]2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?2005 1.16i (e87) ışık paket . Aracı önerir misiniz ? Kronik sorunları var mı ?







  • ??????????????????
  • Güzel araç tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 06wigi06 0 kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak iyi bir indirim yapacaksa alinir ama emin ol o km o yastaki arabanin hele bmw ise illaki masrafi vardir. Guzel bir servise goster sadece bmw ye bakan internetten arastir. Birde su var sanayide arkadasimdan biliyorum bmw logosunu gorunce sanayi esnafi X2 fiyat soyluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüp şehir içi 40 kr, şehir dışı 30

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Aktif 116i Kullanıcısıyım, Aracım 80 Binde 2007 Model, Şuan İçin Memnunum, Fakat Aracı Benzinde Kullanacaksanız Biraz Yıpranabilirsiniz. 100 Km Ortalama 10 Litre Benzin Yakacaktır. Agresif veya Devirsiz Kullanıyorsan 11 Litreleri Görebilir. Ek Olarak Klima Açtığında Aracın Performansı %30 Düşecektir. Klima Açınca Bayılıyor Araç. Kontrolü Güzel Araç Seviyorum Aktif Şekilde Kullanıyorum. Eğer İllada Kafaya Koydum Alacağım Diyorsan, Bulabilirsen 118i veya 120i Al Büyük Motorla Fazla Yakmaz Araç. Alacağın Araç Ağır Bir Araç Benim Aracın Boş Ağırlığı 1200 Kilo Civarında. 1600 Cc Motor Yetmiyor Arabaya ^^
  • ☆ Alacağınız araca iyice baktirin. Bmw de ha deyince ariza olmaz ama olunca da sizi üzer. Ama kesinlikle alınmalı denilecek bir araç yani.

    ☆ Aracı kendiniz test edin. Kendiniz dinleyin. Ekspertiz kesinlikle yaptırın.

    Güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.