Şimdi Ara

MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları


    MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları

    TS80, MINI firması tarafından üretilen ikinci nesil profesyonel bir lehimleme aletidir. MINI, ilk olarak TS100 lehimleme aletini satışa sunmuştur. Hâlâ oldukça popüler olan TS100’deki birçok eksiklik, TS80 modelinde giderilmiştir. Daha küçük, daha kullanışlı ve type-c girişi sayesinde 9V çıkışa sahip powerbank ile de çalışabilen TS80, fiyatına göre alınabilecek en iyi havyadır.

    -Paket İçeriği
    TS80 More Acc (Ekstra Aksesuar)
    1. TS80 Lehim Makinesi
    2. TS-D25 Lehimleme Ucu
    3. USB-C Kablosu*
    4. Topraklama Kablosu*
    5. Güç Adaptörü(ABD)*
    6. Allen Anahtarı*
    7. Güvenlik Talimatları

    Yıldızlı(*) parçalar, More Acc (Ekstra Aksesuar) modelinde bulunmaktadır. Standart modelinde sadece TS80 lehim makinesi, TS-D25 Lehimleme Ucu ve Güvenlik Talimatı bulunmaktadır. İki paket arasında sadece $7 fark olduğu için, TS80 More Acc modelini almak daha mantıklı olacaktır. Ayrıca paket içerisinden çıkan USB-C Kablosu, kullanımı kolaylaştıracak şekilde gayet esnek ve yanlışlıkla lehimleme ucu değmesi sonucu yanmaya karşı dayanıklıdır, 400 C°’de test edilmiştir.

    -Ürün Çalışma Gücü/Voltajı
    TS80, type-c girişinden güç almaktadır. Bu sayede kablosu zarar görse dahi, kolaylıkla temin edilebilir. TS80, en az 9V çıkışa sahip bir adaptör veya powerbank ile çalıştırılabilir. Type-c girişi avantaj olsa da, bilgisayar ve sıradan powerbank’lar da dâhil çoğu elektronik cihaz 5V çıkışa sahiptir. Bu nedenle, 5V güce sahip cihazlar TS80’i çalıştırmanıza yetmeyecektir. Type-c girişi ile mobil kullanım sağlayacağını iddia eden TS80’nin bu özelliği, ancak 9V çıkışa sahip yeni nesil QC3.0 adaptörler veya powerbank’lar ile mümkündür.

    -Ürün özellikleri
    TS80, alüminyum dış kaplama ve kolay tutulabilen ince ve yuvarlak yapıya sahiptir. TS100 ise, plastik kaplama ve kenarlı bir yapıya sahiptir. Bu nedenle, TS80’nin kullanımı çoğu havyaya göre daha pratiktir. TS80 sadece 35gr. ağırlığındadır ve kalem tutma kolaylığında lehimleme imkanı sunar.
    3.5mm jack girişi sayesinde, lehimleme işlemi sırasında lehim ucu değiştirmek oldukça kolaydır. Ayrıca ayrılan orta plastik parçası, sıcak lehim ucuna değmeden ucu değiştirmenize imkân sağlamaktadır. Jack girişine sahip lehim uçları, normal lehim uçlarına kıyasla daha uzun kullanım ömrüne sahiptir. Tak-çıkar sonucu deforme olma ihtimali de, standart lehim uçlarına kıyasla oldukça düşüktür. Ayrıca lehim ucu algılama sensörü sayesinde, eğer lehim ucu yuvasına tam oturmazsa, ekranda “Sen-Err” hatası vererek TS80’in korunmasını sağlayacaktır.
    9V çıkışa rağmen, TS80’in standart lehim ucu 22 saniyede 300 C°, 30 saniyede 400°’ye yükselmektedir. Maksimum lehim ucu sıcaklığı 400 C° dir. Ayarlanabilir uyku modu sayesinde, TS80 belirli bir süre kullanılmazsa, uyku moduna geçerek güç tasarrufu sağlayacak ve belirlenen uyku modu sıcaklığında bekleyecektir. TS80’i elinize aldığınız anda, algı sensörleri sayesinde otomatik olarak uyku modundan çıkıp tekrar ısınmaya başlayacaktır.
    TS80 modelinde, havyanın sağ/sol el kullanım modu mevcuttur. Bu özelliğe ayarlar sekmesinden erişebilirsiniz, sol el moduna geçince tuşlar da ona göre yer değiştirecektir. Diğer havyalarda olmayan bu özellik akıllıca olmuş.

    -Artılar ve Eksiler
    Öncelikle, TS80’in diğer havyalardan ve TS100 modelinden ayıran en büyük özelliği, kalem boyundaki küçük tasarımı ve yuvarlak yapısı sayesinde rahat tutuş sağlaması ile ulaşılması zor noktalarda bile rahatlıkla lehimleme yapılmasını sağlamasıdır. Custom yazılımlara açık olması sayesinde, cihaz yazılımı güncellenebilir veya kişisel kullanımınıza göre düzenlenebilir.
    3.5mm jack girişine sahip lehim uçları, TS80’i standart havyalardan ayıran bir diğer özelliğidir. Her ne kadar, eski tip girişe sahip havya uçlarınız TS80’de kullanılamayacak olsa da, jack girişi sayesinde mevcut orijinal havya ucunuzu uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz.
    Sağ/Sol el kullanım modu, solaklar için büyük kolaylık sağlayacaktır. Lehim ucu sensörü, uyku sensörü, hareket algı sensörü gibi sensörleri sayesinde, güvenlik ve tasarrufu en üst düzeyde sağlamaktadır. Cihazın kullanıcı kaynaklı hatalar nedeniyle zarar görme ihtimalini en aza indirgemiştir.
    TS80’in eksilerine gelirsek, öncelikle fiyatı MINI markasının diğer ürünlerinde de olduğu gibi normal havyaların ortalama fiyatına göre oldukça yüksektir. $8-$15 civarında çeşitli havyalar bulunabilir, TS80’in en düşük fiyatı ise $68 civarındadır. Ayrıca paket içeriğinde TS-D25 lehimleme ucu ile gelmektedir. İnce işler için en kullanımlı uç, TS-B02 ucudur. Bu ucun ayrıca satın alınması gerekmektedir. Orijinal paket içeriğine, TS-D25 yerine TS-B02 ucu eklense daha yerinde olacaktı. Ayrıca, standart ve ekstra paket içeriğinde havya standı ve taşıma çantası olmaması ve bunun ayrıca satılması çok yerinde olmamış.

    -Sonuç ve Değerlendirme
    Yüksek kalitesi ve performansı ile profesyonel havya standını mini boyuta indirgeyen TS80, her türlü lehimleme işlemi için tek başına yeterli olacaktır. 9V çıkışlı powerbank desteklemesi sayesinde, portatif olarak her yerde rahatlıkla kullanılabilir. Uzun yıllar rahatlıkla kullanılabilecek kaliteli bir havya arıyorsanız, tercihiniz TS80 olacaktır. Paket içerisinde bulunmayan TS-B02 ucu, lehim standı ve taşıma çantasını da ayrıca satın almayı unutmayın.


    MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları
    MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları

    TS80 Standart Paket [$62 yapan İndirim Kupon Kodu:8e3981 ]
    https://www.banggood.com/MINI-TS80-Digital-OLED-USB-Type-C-Programable-Soldering-Iron-Station-Solder-Tool-Built-in-STM32-Chip-p-1330060.html


    TS80 Ekstra Paket (More Acc) - TAVSİYE EDİLİR! [$69.5 yapan İndirim Kupon Kodu:8e3981 ]
    https://www.banggood.com/MINI-TS80-Digital-OLED-USB-Type-C-Programable-Soldering-Iron-Station-Solder-Tool-Built-in-STM32-Chip-p-1330060.html


    TS80 için Havya Standı
    https://www.banggood.com/MINI-T-stand-Soldering-Iron-Stand-Holder-for-TS100-TS80-Soldering-Iron-Zirconia-Ceramic-Bracket-p-1400805.html
    MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları


    TS80 için TS-B02 Lehimleme Ucu - TAVSİYE EDİLİR!
    https://www.banggood.com/MINI-Original-Replacement-Solder-Tip-Soldering-Iron-Tips-for-TS80-Digital-LCD-Soldering-Iron-p-1373556.html
    MINI TS80 Akıllı OLED Ekranlı Havya İnceleme ve Güncel İndirim Kuponları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LandingZone -- 23 Eylül 2019; 8:19:24 >







  • Teşekkürler, Mini TS 80 aldim. TS 100 den artıları daha iyi olması sebebi ile.
    Buna yazılım güncelleme nasıl yaparız, ayarları kullanımı hakkında sizden doyurucu bi video bekliyoruz dostum.
    @LandingZone



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 4 Ocak 2020; 16:34:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nasıl memnunmusunuz halen bende bir ts80 almak istiyorum siz alalı epey olmuş şikayetçi olduğunuz bir durum oldumu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayitax

    hocam nasıl memnunmusunuz halen bende bir ts80 almak istiyorum siz alalı epey olmuş şikayetçi olduğunuz bir durum oldumu?
    Bir kaç kez kullandım güzel, minik bı alet.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk_41 -- 21 Şubat 2020; 0:36:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu en uygun nerden alırız
    Sahibinden de 650 istiyolar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.