Şimdi Ara

40 bin lira civarı arac (megane scenic i20 corsa vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklasik 40 civarı butçem var. Bu fiyata en dolu ve eli yüzü biraz düzgün araçların fransizlar olduğunu düşünüyorum fakat aklim modeli yüksek i20 corsa gibi araçlara da gitmiyo değil. Aracı şimdilik 2 kisi kullanacağız. Büyük bir aile değiliz yani. Bir süredir ailemin 2005 puntosunu sürüyorum. Artık biraz da kalite istiyorum. Gözüm yükseklerde değil fakat en azından içi ferah olsun, takır tukur gitmesin, hergun başka bi sikintiyla karsilasmayayim. Tercihim otomatik ama çok iyi bi firsat olursa manuel de olabilir. Düşündüklerim bunlar:

    Scenic 2
    Megane 2
    i20
    Corsa
    ...

    Tecrübeli olanlardan yol göstermesini rica ediyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Üzerine 30.000 daha ekle güzel bir guiletta al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O paraya 2011 model mitsubishi colt alabilirsin en dolu. Kendi aracım diye öneriyorum bu fiyat bandında otomatik arayanlara.

    Hız sabitleme, 6 hava yastığı, 4 cam otomatik, sogutmalı torpido, abs, esp, park yağmur sensörü Yol bilgisayarı vs mevcut.

    Yarı otomatik vites geçislerini hissettirir ama sorunsuzdur. Şanzıman robotu 150 bin civarı arıza yapar, sıfırı 1600 lira. Oyle atla deve masraf açmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkjn kullanıcısına yanıt
    Konforu nasildir acaba genel olarak ve yakit masrafi? Ayrıca piyasası nasildir? Hangi paket ne kadar ediyor yardımcı olur musunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 yıl önce aynı sizin gibi yola çıkmıştım, eşim hamile olduğu için araç ihtiyacım vardı ve bütçe kısıtlıydı, anlık bir kararla 2006 model Citroën c3 aldım. 3 yıldır kullanıyorum tip ve donanım olarak fazla bir artısı yok ama o kadar ekonomik ki, şimdi param olduğu halde yeni araç almak istemiyorum. İzmir de şehir içi yaklaşık 7-8 lt LPG yakıyor, şu ana kadar herhangi bir masrafı olmadı. O fiyatlara biraz daha yüksek modeli temiz bir Fransız alırsanız pişman olmazsınız.
  • Sboss S kullanıcısına yanıt
    Aynen ben de Fransız düşünüyorum. En uygun megane veya scenic olduğunu düşünüyorum. Belki de clio.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.