Şimdi Ara

Custom Binary Blocked by FRP Lock ( Samsung Galaxy J7 Prime ~ G610F )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar 4 Saat boyunca aralıksız bir biçimde telefonla uğraştım ve ilgilenmeme rağmen telefonumun sorununu çözemedim.



    Telefonum'a WonderShare MirrorGO isimli uygulamayı indirdim ancak daha sonra ise telefonumu yeniden başlattığımda açılış ekranının yukarısında " Custom Binary Blocked by FRP Lock " hatasıyla karşı karşıya geldim İnternette Telefon Modelimle beraber hataları gözden geçirdim ve belirli sonuçlar elde ettim.



    Öncelikle "SAMMOBİLE" isimli web siteden ( reklam olmuyor umarım ) " Türkiye'yi seçerek ve en son versiyonu seçerek "https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-j7-prime/firmware/SM-G610F/ " indirdim ve ODİN isimli yazılımın en son versiyonunu kurarak normalde sadece tek bir dosya olduğunu hatırladığım bu SAMMobile'den indirdiğim dosyalar birden fazla geldi ve insanlar da zaten bunun videosunu çekmemişler çekenlerde zaten hepsi BL'yi BL'Ye / AP'yi AP'ye şeklinde koymuşlar



    kardeşlerim kısacası benim telefonum açılmıyor , CUSTOM BİNARY BLOCKED BY FRP LOCK HATASINI ALDIM VE SAMSUNG GALAXY J7 PRİME İÇİN GÜNÜMÜZDEKİ BYPASS YÖNTEMİNİ LÜTFEN ANLATINIZ YALVARIYORUM SAÇIM DÖKÜLDÜ YANİ VALLAHA BİLLAHA !
    NET ÇÖZÜMÜ OLAN KARDEŞİMİZ YAZSIN LÜTFEN YALVARIYORUM YA GEREKİRSE ÖZEL BİR VİDEO ÇEKİP ATSIN VALLAHA ŞU TELEFONU KURTARINCA ELİMDEN GELDİĞİNCE DE ONA BİR YARDIMDA BULUNMAK İSTERİM !







  • merhabalar 3 yıldır "j7 prime duos" kullanıyorum, imei atılmış cihazdı. dün telefon kasar gibiydi, restart yapayım dedim sonrasında telefon açılmadı, açılışta sol üst köşede "custom binary blocked by FRP lock" yazıyor.

    rom atmaya çalışsam imeiler düşer mi bilmiyorum, üzerinde android 6.01 yüklüydü. yardımcı olabilirseniz sevinirim.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.