Şimdi Ara

'Halo' eklentisinden nefret edenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben çok iğrenç buluyorum. Hem estetik olarak hem de F1 aracının ruhuna aykırı. Güvenlik nedeniyle koymuşlar tamam ama F1 pilotları bile bu ucubeye isyan ediyor.

    Sizin görüşünüz nedir?


    "Halo" eklentisinden nefret edenler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 1 Temmuz 2019; 20:4:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • ilk zamanlar banada garip geliyordu dostum ama 2 sezonun sonunda vazgeçilmezim oldu. bence ayrı bir estetik katıyor 2017 aracına bakınca halosuz olan garip geliyor artık. sanırım sen ilk defa gördün haloyu
  • Ozellikle araca yandan bakinca guzel gorunuyor ama onboard kameradan oldukca komik; sanki varilin yada basket potasinin icerisinden yola bakiyorum gibi hissediyorum kendimi :d , bu goruntuyle beraber arabanin asiri genis olmasi ve muhtesem sesi de eklenince dogal olarak youtube'daki eski videolara kaciyor insan, v10 zamanlari sahaneydi ama v8 motorlu donemler de oldukca iyi, mesela reno 2011 onboardlara bayiliyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aşırı estetik bulmuyorum ama pilotların ciddi bir kazada zarar görme ihtimalini %0.1 bile azaltıyorsa kesinlikle olmalı. " Yav bu ne ben bunu hiç sevmedim, canını seven yarış pilotu olmasın o zaman bana ne " demekle hiçbir yere varılmaz.
  • Aeroscreen var ken Halo'nun yüzüne bile bakılmaması gerekir, Tamam Leclerc'in Hayatı Halo ile kuruldu ama yine de Tuhaf duruyor açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün de birisinin hayatı "halo" sayesinde kurtuldu. F3'teki kaza korkutucuydu.
  • Halo alışınca göze çok güzel gelen bir eklenti, güvenliğide cabası. Zannediyorum Bianchinin ölümü sonrası tartışılmaya açıldı ve 1-2 yıl sonra getirildi, gayetde iyi oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaşlar. Ben estetik açıdan eleştirmiştim sadece. Ama yorumlarda da yazıldığı gibi hayat kurtaran canlı örnekleri de olunca tabiki devamı esastır. Yine de gönül ister eski orjinal F1 araçları olsun ama güvenlik daha önemli bir konu elbette.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Tabii istemeyen yoktur eski tip araçları, hele ki o manuel vitesli, pilotların yarışın %70ini tek el ile direksiyon tutarak geçirdiği yıllarda ki araçları fakat maalesef fia artık güvenliğe ve hıza çok önem veriyor. En iyisi haloya alışmanızı öneriyorum :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İğrenç ben de buluyordum ancak hangi yaris hatirlamiyorum ama alonso halo olmasaydi nallari çoktan dikmişti halo her ne kadar şık durmasa da güvenlik açısından gerekli daha cekici ve güzel olabilirdi hem max hızı azaltiyor hem de cokturkce agir gelistirileceginden eminim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LET THE LINC BEGIN

    İğrenç ben de buluyordum ancak hangi yaris hatirlamiyorum ama alonso halo olmasaydi nallari çoktan dikmişti halo her ne kadar şık durmasa da güvenlik açısından gerekli daha cekici ve güzel olabilirdi hem max hızı azaltiyor hem de cokturkce agir gelistirileceginden eminim
    Halo'nun hızı azalttığı fikrine nereden kapıldınız? Böyle bir veri varsa görmek isterim.
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    En basitinden ağırlık artıyor bununla birlikte aerodinamiyi de ciddi miktarda etkiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanın hızı, vs. bir yana, kokpit içinden görüş çok kötü bana göre. Bölünmüş ekran izliyormuş gibi bir görüntü var. F1 2019 oynarken maalesef kokpit içi kameradan oynayamıyorum zira tam odaklanmam gereken görüş noktasında yani ortada bir direk var. ayrıca sanki basket potasının içinden dışarıya bakıyormuşssun gibi hissediyorsun.
  • son dönemde 2 tane pilot kaybettık halo eger o zamanlar kullanılsa idi şu an Jules'un ferrari şampiyonluğunu izlerdik 2017 ve 2018'de eğer halo olmasaydı da ferrarinin en genç yarış kazanan ismi ve 22 yaşında Monza'yı kazanan Leclerc'i bugün konuşamaycaktık. Sonuç olarak bazen güvenlik için bazı şeylerden vazgeçmek gerekiyor ki ben halonun çok da göze battığını düşünmüyorum.Bence araca ayrı bir estetik katıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.