Şimdi Ara

Elgato Thunderbolt 3 Dock inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Yayıncılara özel ürünleri ile tanıdığımız Elgato'dan özellikle Macbook Pro kullanıcılarının bir çok ihtiyacını aynı anda görebilecek bir çözüm, Elgato Thundebolt 3 Dock! 



  • iyidir, hoştır ama benana! maaşlar, doların durumu, vs.

  • 2017 yilindan kalmis eski bir cihaz. Ayni markanin 2019 modeli cikmis 2 yil sonrasinda iste :
    https://www.elgato.com/en/dock/thunderbolt-3-pro


    Bu kesin daha iyidir ...
    https://www.amazon.com/dp/B07LFWBPRF

    PD 85W a kadar destekliyormus haberdi Pro olmayan modeli. Yani laptopunuz 85 Watt yukarisi ise sarj etmez ! Elbette ultrabook larin cogunda yeterli olabilir.





  • Fiyata selam durun! 2399TL

  • Hacım ben olayı anlayamadım.

    Ben zaten bunu laptopumdaki hdmi çıkışından yapıyorum?
    Laptopumdan hdmi çıkışına kabloyu takıp başka bir monitöre,tvye bağlayabiliyorum aynı zamanda kablosuz mouse ve klavyeyide laptoptaki usb çıkışına kablosuz bağlantı aletini takarak bunları yapabiliyorum hiçbir alete zımbırtaya gerek kalmadan oluyor bu?

    Hayır yani cahilliğime verin bu kadar çaresizlik macbook pro'da hdmi veya yeterli çıkış olmamasından mı kaynaklanıyor? Öyleyse durum vahim. Bir araba parası ver ama bu çıkışlar olmasın
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Watt volt ayrı birimlerdir, hızlı şarj etmez ama düşük akım ile şarj eder. Voltajın yeterli olması her zaman akımın akması için yeterlidir ta ki Samsung gibi şarj cihazı şart ettiği cihazın Samsung olup olmamasına göre akımı kesmiyorsa. Birden fazla markaya ürün çıkartan bu haberdeki gibi ürünler illa ki şarj eder, sadece hızı sizi memnun eder ya da etmez.

  • raxetul kullanıcısına yanıt
    Gizli şarj demedim ki .sadece gücü yetmez eğer bilgisayar şarjı için gerekli gücün altında ise.


    Temel seviyede yanlış algılamış veya okumuşsunuz. Enteresan


    Böyle devam et lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    + Gigabit ethernet + USB 3.0 portları işin içine girince yeterli hızların sağlanabilmesi için mecburen thunderbolt gerekiyor. Ha, tek kablo olması da sadeliğe ciddi katkı yaptığı için tercih ediliyor(Sadeliği ararım ama ben bu parayı bu sadelik için vermem). Geçen hafta Intel thunderbolt lisansını artık ücretsiz dağıtacağını açıkladı, cihaz bu karar öncesinde üretildiği için fiyatı yüksek, belki firma Intel ile maliyet konusunda anlaşıp piyasadaki mevcut ürünlerinin fiyatını aşağıya çeker.

  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Bağlantısı sayısını çok az olması (ör: usb port sayısı) ya da hiç olmaması (ör: kablolu ethernet bağlantısı) nedeniyle bu tür donanımlar ortaya çıkıyor. Bunun yanında, Mesut Bey'in de dediği gibi taşıma iç güdünüzü törpülemeye yarıyor. Mesela standart parçalar iş yerinizde (ya da evinizde) iken bu tür donanımlar diğer konutunuzda olduğu için çoğu parçayı da beraberinizde götürmekten kurtarıyor.

  • Elin adamları "yabancılar" alıyor deniyor kurcalıyor beğenirse kullanıyor beğenmezse zaten sıkıkntı yok.Biz ise ancak bakıyoruz bakarken bile laf ediyoruz kavga ediyoruz bir şey yarışıtırıyoruz kendi aramızda.
  • Bu forumdaki yayıncıların Apple merakı o kadar sinir bozucu ki...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut video editing işleri ile uğraşıyorum. Malum dolar aldı başını gitti. Full HDD video düzenleme için uygun fiyatlı sistem testleri yaparmısın ? Bende i7 4790 işlemci, 16 gb ram, nvidia 960 ekran kartı var. Fena değil sistem ama bunu daha da hızlandırmanın imkanı varmı ? örneğin hızlı bir ssd alsam performans ne derece etkilenir renderda ?

  • Bu arada böyle bir düzen için Apple ürünü ve/veya Elgato ürünü almaya gerek yok. Çok daha ucuza çözümler mevcut.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.