Şimdi Ara

Eskişehirde Akustik Proje Ve Akustik Rapor Hizmeti Veren VAV Mühendislik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vav Makina İnşaat Mühendislik LTD.ŞTİ 2013 yılında Makina-İnşaat-Mühendislik hizmetleri konusunda ülke ekonomisine katma değer üretmek amacı ile Eskişehir merkezde kurulmuştur.

    Mekanik Tesisat müteahhitliği uzmanlaşan firmamız, Türkiye ekonomisinin lokomotifi inşaat sektöründe konut projelerinin yanı sıra yapımı artan hastahane, okul, otel, iş yerleri ve petrol istasyonları gibi özelleşmiş yapıların; ısıtma, yangın, sıhhi tesisat , asansör ve mekanik tesisatlarını projelendirmekte ve taahhüt işlerini yapmaktadır.

    Merkez ofisinde mühendislik hizmetlerine devam eden firmamız, Eskişehir Sanayi Bölgesi olan Teksan sanayi sitesinde, makina sektöründe inovasyon ve AR-GE temelli çalışmalarını da sürdürmektedir. Teknolojik gelişmeler ve şirket hedefleri kısa sürede destek görmüş, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) şirketi statüsü kapsamına alınmıştır.

    Şirketimiz Proje alanında kazandığı tecrübeler sayesinde 2014 yılında Konut inşasına başlayarak şehirin gelişen ve değişen yüzüne uygun, alışılagelmiş konut çizgisinin dışında yenilikçi yapılara yönelmiştir.

    Yeni çıkan yönetmeliklerle birlikte Zorunlu hale gelen Akustik proje ve rapor konusunda yeni bir alanda daha hizmet vermeye başlıyan VAV mühendislik ailesi sizlere hizmet vermekten onur duyacaktır.
    www.vavmuhendislik.comhttps://www.vavmuhendislik.com/akustik-proje-eskisehir/

    Instagram sayfamız







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.