Şimdi Ara

vatan monitör değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba,
    cumartesi günü itibariyle vatandan bilgisayar topladım. yanında da satış görevlisinin yönlendirmesiyle ASUS 24" MG248QR model 1ms 144hz monitörü satın aldım. yaklaşık 1660TL. ancak monitörlerle ilgili biraz araştırma yaptığımda tn panelin alınmaması yönünde genel bir düşüncenin hakim olduğunu gördüm. açıkçası çok sık film izlemem bilgisayarda oyun için kullanacağım.
    diğer yandan aynı fiyatlara MSI Optix MAG241C 23.6" modelinin olduğunu fark ettim ve bu ürün hem va panel hemde kavisli.
    şimdi daha henüz bilgisayarı kullanmadım ürün izmirde ama benim antalyaya gelmem gerekti araçta yer olmadığı için orada bıraktım. ilgili monitörü iade etme durumu var mı ? bahsettiğim msi ürün de izmirde yok ama, antalya mağazasında mevcut. oradan iade alıp buradan çekebilirler mi o ürünü? ne yapmamı önerirsiniz.

    ürünler aşağıdadır:
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-mg248qr-1ms-144hz-full-hd-hdmi-freesync-gaming-monitor.htmlhttps://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag24c1-23-6-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html







  • mağazadan aldığımız için iade-değişim kabul olmuyormuş. bu konuda yapabileceğimiz hiç mi bir şey yok, aydınlatabilecek var mı?
  • geri almazlar.
  • pazartesi fiyatı şu olacak diye (2100) tl arkasından bir kağıt gösterdi o heyecanla aldık monitörü. Çok acemice oldu kendime hayret ediyorum.
  • monitörü iyi fiyata almışsınız bence üzülecek pek bişey yok hele oyunlarda hiç sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum yani görüntü öyle söylenilenler kadar kötü değil biraz abartıyo millet tamam va ips ekrnalar tabii ki daha iyi ama sadece filmlerde bi tık daha kötü o kadar bence mağazada keşke va ve tn görüntüsünü karşılaştırsaydınız ama pişman olacak pek bişey yok güle güle kullanın.
  • SheKilLll kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim bunları duymak durum itibariyle beni oldukça rahatlattı.
    filmi harddiskten tv'ye aktarıp izliyorum. mevcut bir ses sistemi olduğundan bilgisayardan film izleyeceğime pek ihtimal vermiyorum.
    mağazada o heves heyecanla pek de odaklanamadım karşılaştırma işine. sadece monitör için gitseydim tek tek hepsine kitlenirdim oysa ki.
    artık keyif almaya bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.