Şimdi Ara

Sigorta şirketi arabamı tam tamir etmiyor, nasıl yol izlemeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi Günler.25 Nisan 2019 tarihinde, park halindeki aracıma çarptılar.Çarpan kişide 106 promil alkol çıktı, zaten ayakta bile duramıyordu ve araç kiralıktı.Başta cebinden yaptırmayı teklif etti bende kabul etmeyip polis ekiplerini çağırdım(Kimse kusura bakmasın, kör kütük sarhoş olup direksiyon başına geçilmez.İçmenin bile adabı vardır,başka birisinin canından edebilirdi.)Polis ekipleri geldi, karşı tarafı ve aracını alıp gittiler.Bir hafta sonra tutanağı alıp aracımı yetkili servis yerine tanıdığım sanayi ustasına verdim, aracımda hasar çok olmadığı için kullanmaya devam ettim.Yaklaşık 2,5 ay aracımı o şekilde kullandım ve en sonunda kavga dövüş aracımı yapmaya başladılar.Araçta pert kaydı olduğu için paçalık ve davlumbazı yan sanayi takıcaklarını söylediler.Ne kadar istemesemde yapacakları birşey olmadığını söylediler, bende nalet olsun diyip kabul ettim.Arabayı almaya gittiğimde arka tamponun tamir edilmediği gördüm.Bana boyasız plastik aksam olduğunu, boyansa bile döküleceğini ve ondan bıraktıklarını söylediler.Bende kabul etmeyip, gerekirse değiştireceksiniz dedim.Eksper yazmadığını ve yapcakları birşey olmadıklarını söylediler, bende o sinirle arabamı aldım.

    Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama detaylı anlatmak istedim.Bu konuda nasıl yol izlemeliyim, ben arabamı hasarı tamir olsun diye verdim bana tampon hasarlı geri verdiler.Çarpmadan önce tamponda hiç birşey yoktu, şimdi sürtme izi hep gözüme takılıyor.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.

    Araç:Volkswagen Transporter.
    Sigorta şirketi arabamı tam tamir etmiyor, nasıl yol izlemeliyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senyour -- 30 Haziran 2019; 17:27:2 >







  • Gittiğiniz servis ve sigortayı yaptırdığınız acenta ile sorununuzu konuşun. Son olarak ise eksper ile görüşebilirsiniz. Buradan nokta atışı yardım etmek zor,baştan yetkili servise gitmemeniz ile sorun başlamış. Sanayi asla yaptığı hatayı kabul etmez,zamanında ettiğiniz karları da fazlası ile yeri geldi mi sizden geri alır.
  • Keşke servise götürseydiniz en baştan. Ya bu ülkede neden her şey tıkırında işlemez ve yokuş yapmaya çalışırlar? Bir tane düzgün iş olsun dişimi kıracağım valla. Geçmiş olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.