Şimdi Ara

Xiaomi Mi CC9, yeni ve gelişmiş Mimojiler ile geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi CC9, yeni ve gelişmiş Mimojiler ile geliyor 
     
    Çinli mobil teknoloji devi Xiaomi ile ürettiği kamera uygulamaları ve özçekim odaklı akıllı telefonlarıyla tanınan hemşehrisi Meitu, geçtiğimiz yıl hem Çin pazarına hem de global pazara yönelik akıllı telefonlar üretmek için güçlerini birleştirmeye karar vermişlerdi.
     
     
    İkilinin üretmiş oldukları ilk akıllı telefon modeli Mi CC9, 2 Temmuz'da lanse edilecek. Cihaz, orta/üst seviye bir donanım ve oldukça güçlü kamera özellikleri geliyor.
     
    Tüm bunların yanı sıra Mi CC9, Apple'ın Animoji'sine, Samsung'un AR Emoji'sine, Huawei'nin Qmoji'sine ve Oppo'nun 3D Omoji'sine benzeyen Mimojiler ile birlikte gelecek. Mimojiler pek çok Xiaomi modelinde mevcut ancak Mi CC9'u diğerlerinden ayıran nokta çok daha gelişmiş ve çok daha detaylı Mimojilere sahip olması.
     
    Xiaomi, Mimojilerin 165 farklı saç şeklini, yüz tipini ve aksesuarı seçebildiğini, ayrıca fotoğraf çekiminin yanı sıra video çekimini de desteklediğini açıkladı. Aşağıdaki örnek fotoğraflara göz atabilir ve tanıtım videosunu seyretmek için buraya tıklayabilirsiniz.
     
    Xiaomi Mi CC9, yeni ve gelişmiş Mimojiler ile geliyor 
     
    Ayrıca 2 Temmuz'da Mi CC9 ile birlikte tanıtılacak olan CC9 Meitu Custom Edition'ın düşük ışıkta çok daha başarılı fotoğraf çekimi için yapay zeka destekli portre moduyla geldiği onaylanmıştı. Şirket, cihazın 32 MP çözünürlüğündeki özçekim kamerası ile iPhone XS'in özçekim kamerasının loş ışıktaki karşılaştıran bir video yayınladı. Videodaki Xiaomi çalışanının sol elindeki cihaz CC9 Custom Edition ve sağ elindeki ise iPhone XS
     
     







  • Telefon gibi telefon kalmadı arkadaş, içine doldurup doluşturuyorlar asla kullanmayacağım şeyleri.. Silsen de silinmiyor.. MIUI'da çekiyorum bunun derdini, adamlar alakasız bir uygulamayı Galeri'ye veya Mesajlar uygulamasına bağlamış birini silsen diğeri gidiyor. AOSP de yükleyip denedim ama çok verim alamadım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.