Şimdi Ara

ankara cepa apple gürgençler fiyaskosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ankara cepa' daki apple servis maalesef bunlara devredilmiş..

    ankara cepa apple gürgençler fiyaskosu
    tüketici hakem heyeti kararına istinaden apple tarafından arandım telefonumun değiştirilmesi için ankara cepa gürgençler konusunda mutabık kaldık. apple cepa gürgençler'e gitmeden önce aradım ikame telefon sordum olduğunu söylediler, mahkeme kararı olmasına rağmen 2-2,5 saat bekletildim, telefona bir sürü test yapıldı, en son ikame telefonu söyledim bozuk bir telefon getirdiler, yarım saat onunla uğraşıp bizim ikame telefon hizmetimiz yok kiralık telefon veririz diye mağdur ettiler.
    1 haftadır takip eriyorum işleme alındı yazıyor telefonun durumu, sadece benden telefonu alıp kargoya verip apple a yollayacaklar dı onu bile beceremeyen servis umarım telefonu kaybetmemişlerdir, çünkü kurumsallık ve profesyonellik görmedim, görevliler 40 yıllık ahbabınız gibi sen diye hitap ediyor insanlara numaratör yok semt pazarından domates alır gibi sıraya giriyorsunuz kimin ne iş yaptığı belli değil, Apple neden bizi bu merdiven altı servisler ile muhatap ediyor anlamış değilim.







  • Apple kaliteyi düşürdü..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ankamall gürgençler aksine çok kibar çalışanları var. eşimin 8 plus i için gittiğimizde gayet sıramızı aldık daha doğrusu isim yazdırdık. sıra gelince çağırdılar ilgilendiler ve direk değişeceğiniz belirttiler. ikame değil kiralik telefon hizmetleri var. 3 gün içinde yeni telefonumuz gelmişti.

    üzüldüm umarım en kısa sürede sorunuz çözülür

    saygılarımla
  • Elinde tüketici hakem heyeti var icra dairesine git başvurunu yap. Icra günü geldiği zaman gidip haczet olsun bitsin. Ne uğraşıp duruyorsun bunlarla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: postman41

    Elinde tüketici hakem heyeti var icra dairesine git başvurunu yap. Icra günü geldiği zaman gidip haczet olsun bitsin. Ne uğraşıp duruyorsun bunlarla
    Hocam ben uğraşmıyordum zaten verdim THH ye 6 ay sonra lehime karar çıktı, Apple genel merkezden aradılar THH kararına istinaden telefonunuzu değiştireceğiz, Gürgençlere telefonunuzu teslim edin onlar bize gönderecekler bizde yenisini göndereceğiz dediler, dedim ikame telefonum yok 3-5 gün sürer dediler olur peki dedim götürdüm sözde apple premium reseller adına bakıp birşey sanmayın bildiğin merdiven altı telefoncu. İlk girişte durumu anlattım hallederiz siz bekleyin dediler 1 saat sıra bekledim sıra bana geldi elemana durumu anlattım karşıdaki beyefendi sen diye hitap ediyor neyse önemli değil dedim görevli arkadaş telefona 2 saat test yaptı THH kararı omasına rağmen ona da anlam veremedim hadi sağlık olsun 6 ay bekledik 2 saat daha bekleyelim neyse telefonu zar zor bıraktım apple durumu bildirdim onlarda sağolsun mağduriyetimden ötürü ayrıcalık maaili attıklarını söylediler. ürünü takip numarası ile takibe başladım 1.gün birşey yok,2.gün yok 3.gün yok 4 gün yok 5.gün yok aradım telefon ne oldu dedim test yapıyoruz dediler dedim dalga mı geçiyorsunuz ne testi prosüdür böyle dediler, apple a durumu bildirdim olurmu öyle şey dediler biz hemen devreye giriyoruz dediler ama giremediler 6.gün mesaj geldi telefonunuz hazır aradım nasıl hazır hiçsir işlem yapmadınız biz THH kararları ile ilgili işlem yapmıyoruz dediler dedim telefonu alıp 1 hafta uzun süreli neden ilişki yaşadınız acaba cevap yok apple ı arayıp kendilerini biplemeyen servis hakkında ne yapacağımızı sordum hemen tekrar devreye giriyoruz dediler yine giremediler koca Apple Legal departmanından bir yetkili arayıp servisin kusuruna bakmayın arka planda biz cezayı kesecez deyip telefonu başka servise vermeme söyledi dedim hangisine verecez genpa ya verin ben mail atıyorum dedi. Dedim diğer servis gibi olmasın, arkadaşa Apple i mahkemeye verdiğim için beni cezalandırmak için sizi mi görevlendirdi yoksa dedim olurmu felan filan neyse genç gürgenler den oluşan telefoncudan malı aldım genpa ya gittim bu seferde genpa gürgençler neden almamış bizde almayız felan demeye başladı mail atıldı apple dan dedim mail genel müdürlüğe gider dedi. kadın 2-3 yeri aradı neyse telefonu aldı test felan yapmadı gürgençlerde 2 saat test yapılmıştı ama şunu söylemeden geçemem genpa gerçekten kurumsal ve profesyonel sıra fişinizi alıyorsunusuz güler yüzlü eğitimli personel yardımcı olma gayreti içindeler herneyse çıktım apple daki kıdemli danışmana yazdım durumu sağolsun döndü sıkıntı olmadığını söyledi genpa ya dün vermiştim bugün baktım apple onarım merkezine gönderilecek diye ürün durumu güncellenmiş. Söyleyeceğim o ki servis var servis var Apple telefonunuz varsa gürgençler ve Bireysel Bilişimden uzuk durun, özellikle gürgençlerden daha uzak durun benim gibi sabırlı değilseniz başınız belaya girebilir..




  • gürgençlere telefon vermeyin pişman olursunuz, bunlar her şehire yayılmış durumda, hepsi çöp. vermeyin pişman olursunuz. veren pişman bir dolu konusu var. dikkat..
  • Christopher Moltisanti kullanıcısına yanıt
    Telefonu niye değiştirmekle uğraşıyorsun paranı geri alsan olmaz mı? Hadi diyelim parayı değil yeni telefonu istiyorsun. Telefona niye test yaptırıyorsunki. Sen zaten mahkeme kararıyla apple talimatıyla yeni telefonu almaya gidiyorsun. Test yapacağız dediklerinde onlara telefonu vermeyeceksin. Ben tamir için gelmedim yenisini verin eskiyi alın deyip çıkacaksın. Kabul etmiyorsa parayı kurtaracaksin. Taviz verince sonu gelmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.