Şimdi Ara

ikinci cihaz için iphone 5 vs ipod 5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • telefonumu 12ye güncellemek durumunda kaldım ama eski iOS sürümlerinin çok daha iyi olduğunu düşünüyorum. bu yüzden bu hasretimi gidermek için desteği kesilmiş bir iOS cihaz alıp iOS 8 ya da 9a düşmek istiyorum, ipod 5 uygun gözüküyor aslında ama iphone 5 e göre daha yavaş. aslında sim kart kullanmayacağım, bu yüzden kayıtsız telefon mu alsam iphone 4-4s düşünmüyorum (ekrandan dolayı) siz olsanız ne yapardınız?



  • Sırf keyif için böyle bir şey ne kadar gerekli o tartışılır :) illa nostaji yapacağım dersen ucuz yollu iphone 5 al 10.3.3 sürümünde jb yapıp sonra dual boot ile ios 6,7,8 gibi sürümlere düşüş yapabilirsin.
  • eski telefonlar bozulunca birşey olmayacağı için riskli şeyler yapmayı seviyorum, mesela eski bir S4 var, sayısız rom yüklemişimdir. genelde iphoneler çok kullanılmış olduğu için ipod 5 e yöneldim ama onda da pek ilan yok. temiz iphone 5 kovalayacağım sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    eski telefonlar bozulunca birşey olmayacağı için riskli şeyler yapmayı seviyorum, mesela eski bir S4 var, sayısız rom yüklemişimdir. genelde iphoneler çok kullanılmış olduğu için ipod 5 e yöneldim ama onda da pek ilan yok. temiz iphone 5 kovalayacağım sanırım
    İos 6 yüklü iphone 5'im hala duruyor çekmecemde :) nostalji için alın yapın derim ama ciddi uygulama yükleme sıkıntısı var onuda göz ardı etmeyin
  • zaten belli sayıda uygulama kuracağım, sıkıntı çıkarsa eski ipa bulup appsyncdan yüklerim diye düşünüyorum. aslında ilginç olan şu: benim için nostalji olmuyor, zaten ilk iphonem 6s ve 2017den beri ama o eski arayüz bambaşka.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akzidenz

    zaten belli sayıda uygulama kuracağım, sıkıntı çıkarsa eski ipa bulup appsyncdan yüklerim diye düşünüyorum. aslında ilginç olan şu: benim için nostalji olmuyor, zaten ilk iphonem 6s ve 2017den beri ama o eski arayüz bambaşka.
    Stabilite ve tasarım açısından ios 6 gerçekten bambaşkaydı ama günümüz mobil sistemlerini kullanınca, kullanabilirlik ve pratiklik açısında çok geride kaldığıda aşikar :)
  • kesinlikle ipod touch 5 almayın, her türlü iphone 5 daha iyidir. şu an ipod touch 5 bende mevcut ancak sadece 6 sürümünde stabil ve düzgün çalışıyordu, sonraki 7,8,9 gibi sistemlerde aşırı kasma ve yavaşlık söz konusu. Ben aldım siz yanmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.