Şimdi Ara

Instagram Keşfet sayfasında reklam yerleştirmesi başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Aylık aktif kullanıcı sayısı bir milyara dayanan Instagram için Facebook’un iştahı kabarmaya devam ediyor. Uygulamanın popüler hale gelen Keşfet sekmesinde yavaş yavaş reklam gösterimleri başladı.


    Keşfet gönderilerinde


    Gelen bilgilere göre Keşfet görünümünün içerisinde değil bir gönderiye girdiğiniz zaman reklam göreceksiniz. Gönderide yorumları kaydırdığınız zaman karşınıza fotoğraf veya video şeklinde reklamlar çıkacak.


    Ayrıca Bkz.İki bütçe dostu Samsung amiral gemisi yolda

    Zaten pazarlama şefi Susan Buckner Rose geçtiğimiz haftalarda Keşfet sekmesinin gördüğü ilgiye dem vurmuş ve daha zengin bir tecrübe sunmak istediklerini belirtmişti. Bu bakımdan reklam gösterimi sürpriz olmadı.


    Instagram’ın belirli reklam ortakları ile Keşfet sekmesi için çalışmalar yaptığı ifade ediliyor. Şimdilik pilot denemelerde IGTV reklamları gösteriliyor. Yakın zamanda geniş bir reklam ağı oluşturulacak.


     







  • Bence artık 3 reklam arasına tek bir kullanıcı paylaşımı koysunlar bizde dertten kurtulalım

  • Komple reklam yap paraya doy

  • Youtube Trendler ve Insatgram Kesfet herkesin girdigi bir benim girmedigim kısımlarç

  • Bu tür haberleri her okuduğumda aklıma yıllar önce Zuckerberg'in İnstagram'ı satın aldığında İnstagram ile oynamayacağız ana dokusuna dokunmayacağız demesi geliyor. 5 yıl önce nasıldı şimdi nasıl. Az kaldı Facebook gibi ana baba, dede babaanne yeri olmasına.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: strathmorea

    Bu tür haberleri her okuduğumda aklıma yıllar önce Zuckerberg'in İnstagram'ı satın aldığında İnstagram ile oynamayacağız ana dokusuna dokunmayacağız demesi geliyor. 5 yıl önce nasıldı şimdi nasıl. Az kaldı Facebook gibi ana baba, dede babaanne yeri olmasına.

    Buna ben de katılıyorum. Yaşlıların olduğu sosyal medyalardan kaçmak en iyisi Facebook bu yüzden bitti zaten gereksiz saçma siyaset meydanına döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.