Şimdi Ara

Bitcoin 13 bin doların üstünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    CoinMarketCap'ten alınan verilere göre; market hacmi en geniş dijital para birimi olan Bitcoin, 13,000 doları aştı. Bitcoin'in bu hızlı yükselişinin birkaç sebebi var fakat analistler henüz ortak bir kanıya varabilmiş değil.
     
    Bitcoin, 2018 yılının başından beri kademeli olarak düşüş gösteriyordu. Geçtiğimiz aylarda toparlanmaya başlayan kripto para birimi, son üç haftadır hızlı bir yükseliş grafiği çiziyor.
     
    Analistlerin bir kısmı, Bitcoin'deki bu yükselmenin sebebinin Facebook'un çıkartacağı yeni kripto para birimi olan Libra'ya dayandığını söylüyor. Bu kesimdeki analistler, Libra'nın çok büyük bir kullanıcı kitlesini dijital para birimi piyasasına çektiği ve yeni kullanıcıların söz konusu piyasaya Bitcoin ile giriş yaptıkları için "alış" emrinin yükseldiğini söylüyor.
     
    Analistlerin bir başka kısmı ise Bitcoin'in yükselişinin sebebinin tamamen Libra'ya dayanmadığını ve Libra Coin'in tanıtılışının sadece beklenen yükselişi hızlandırdığını söylüyor.
     
    Bitcoin'in yükselmesini tamamen Libra Coin'in tanıtımına dayandırmayanlar, özellikle ABD Merkez Bankası'nın faizleri düşüreceğine dair yaptığı açıklamanın yükselişte büyük etkisi olduğunu düşünüyorlar. 



  • Sınırli olan herşey değerlidir. Bırak uretilemesin dahada değerli olsun . Sinirsiz devamlı basılan ABD doları var. ABD nin sorgusuz para basma yetkisi var. İşte dünya bu yüzden krize doğru gidiyor. Neden sınır siz üretildiği için. Altın gibi sınırlı üretilen bitcoin geleceğin değer deposudur. Altın gibi hantal bir madeni taşımak stoklamak vs. Vs. Gibi zorlukları varken neden saklaması kolay , kopyalanamayan, nakli basit vs.vs BTC kullanılmasın . Dünya yön değiştiriyor. Ön yargılı yaklaşmayın araştırın ve yerinizi alın.
  • haber kadük oldu...

  • Çıkarılacak maden kalmayınca ne yapacaklar bunlar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • torenbolen T kullanıcısına yanıt
    2140 da bitecek madencilik.

  • Heberini yapana kadar 11binlere düştü. Haber yapmak için kota doldurmak için yapmayın artık şu işi. Forum kalitesi zaten düşüyor bir darbede siz vurmayın.

  • şeytanın bir programcı insan aklına girip dünyadaki ekonomiyi bozma planları
    şu an piyasadaki tüm kazanımları topluyor. yakında sistem kitlenecek ve o kadar para nereye gitti diye herkes salak gibi bir birine bakacak

  • -Lanaya- kullanıcısına yanıt
    İşte sonra ne olacak? Kuantum bilgisayarları daha zor algoritmaları çözüp başka bir şey mi çıkartacak? Sonra bu paralar nereye gidecek? Dijital koleksiyon eşyası mı olacaklar?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SEO-Uzmanı

    şeytanın bir programcı insan aklına girip dünyadaki ekonomiyi bozma planları
    şu an piyasadaki tüm kazanımları topluyor. yakında sistem kitlenecek ve o kadar para nereye gitti diye herkes salak gibi bir birine bakacak

    Sınırlı para ve sınırsız paranin ne olduğunu öğren sonra yorumunu tekrar gözden gecir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_xxx -- 27 Haziran 2019; 13:26:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torenbolen

    Çıkarılacak maden kalmayınca ne yapacaklar bunlar?

    Sınırli olan herşey değerlidir. Bırak uretilemesin dahada değerli olsun . Sinirsiz devamlı basılan ABD doları var. ABD nin sorgusuz para basma yetkisi var. İşte dünya bu yüzden krize doğru gidiyor. Neden sınır siz üretildiği için. Altın gibi sınırlı üretilen bitcoin geleceğin değer deposudur. Altın gibi hantal bir madeni taşımak stoklamak vs. Vs. Gibi zorlukları varken neden saklaması kolay , kopyalanamayan, nakli basit vs.vs BTC kullanılmasın . Dünya yön değiştiriyor. Ön yargılı yaklaşmayın araştırın ve yerinizi alın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.