Şimdi Ara

sizce mantıkla mı hareket etmeliyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dil bölümünde gerçekten adı olan, top üniversiteler Koç, Boğaziçi, Bilkent ve Hacettepe. Derece öğrencileri buraya giriyorlar. Ben Ankara'da oturan, çok fazla ailevi sorunu olan ve burayı sevmeyen, Boğaziçi diye ölen bir insanım.

    Koç'a zaten Anadolu Bursiyerleri'nden başvurdum. Bilkent ve Koç, Boğaziçi'nin üstünde. Bu nedenle ikisini de yazmayacak, Boğaziçi'nden başlatacağım listeyi. 1800, 2600, 2800 sıralamalarında gidecek ilk üç bölüm. Dediğim gibi, Sınavla bana 900-1000 veriyor.
    Bunun altına aklı olan Bilkent'te edebiyat yazar, Hacettepe tercümanlık yazar. İkisi de gerçekten insanların girmek için ölüp bittiği yerler. Ama ben istemiyorum, sene boyunca lütfen Hacettepe olmasın diye yedim kendimi. Onun yerine İzmir'e gitmeye razıydım sıralamam çok iyi olsa bile.

    Boğaziçi'ni yazdım, altına İstanbul Üniversitesi yazayım diyorum. Sonrasında ya Marmara, ya Ege'ye atlıyor sıra. Hacettepe gibi bir yeri mantıktan tamamen uzak olarak atlıyorum. Sizce aptallık yapmayıp ölü tercih olsa bile İstanbul'un altına yazayım mı Hacettepe'yi? İÜ 4062, HÜ ise 3600... Kariyerimi mi düşünmeliyim sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Problemlerin varsa istanbuldan şaşma hacettepe olmasa da istanbul üni marmara felan da çok iyi uniler rahat olmadiktan sonra en iyi üni okumanın faydası yok odaklanamazsin yüzeysel bir fikir sadece fazla aldırma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.