Şimdi Ara

60-65.000 TL Arası 2.El Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Babam 60-65 Bin lira arası 2. el araç almayı düşünüyor. Yaklaşık 25 yıldır emektar Tofaş Doğan model araba kullanıyordu. Açıkçası bizimde araçlar konusunda detaylı bir bilgimiz yok.0 araç fiyatları da aşırı yükseldiği için en fazla Egea'nın en düşük modeli galiba hurda ve ÖTV indirimli bu fiyatlara denk geliyor oda alınır mı bilemiyoruz.

    Arabadan ne istediğimize gelirsek. Açıkçası az yakan, fazla sanayide bizi yormayacak, başımızı ağrıtmayacak bir araç modeli arıyoruz. Sedan veya hatchback olması bizim için fark etmez .

    Motoru çok düşük olmayan veya kullanıp memnun kaldığınız fiyat aralığı bize uyan modeller konusunda bilgili arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz.İyi forumlar.



  • Arkadaşlar 2013 Fluence 1.5 DCİ İcon paket baktık fakat araç bize biraz fazla kaba geldi.3-4 parça boya değişensiz 130 Bin km'de 1-2 parçada lokal boya var 2500 lira hasar kayıtlı 60 Bin Tl fiyat verdiler en son.

    Daha önce Accent Blue 1.6 crdi kullandım 1 ay civarı aracın hızlanması gayet hoşuma gitmişti uzun yolda . Corolla'da aklımda var advence paketler ama fiyatları bizi aşıyor gibi 2013 boyalılar bile değişensiz 70k altına yok gibi.

    Bu arada önceliğimiz otomatik vites araçlar. Öneriniz ne olur Accent Blue olursa belki 1-2 yıl yüksek olur araç 2014-15 gibi fiyatlara göre konuşmak gerekirse mode plus paketlerde.

    Önerileriniz varsa bu araçlar yada önerebileceğiniz başka araçlar hakkında yardımcı olabilirseniz seviniriz.Bütçe max 65 Bin'e çıkarılabilir.
  • 60-65 çok ara bir rakam. Haddim olmayarak söylüyorum, ya 50-55 civarına clio fiesta türevi b sınıfı araç bakın. Ya da 80 - 85 civarında 308.

    65 liralık araçlar genelde 55 liralık araçların şişkin fiyatlıları oluyor.
  • dış kapının iç mandalı kullanıcısına yanıt
    80-85 bütçe olarak çıkabileceğimiz bir rakam değil malesef. Açıkçası bende arabalar konusunda bilgili bir insan değilim pek fazla o yüzden bilen kişilerin yorumları benim için önemli.

    İlle de sedan olsun diye bir düşüncemiz de yok. Saydıklarımın haricinde i20 de hoşuma giden arabalardan . Annem de aracı kullanacağı için sedan olsa bile çok kaba olmayan veya hb arabalar da önerilere açık.

    Bahsettiğim fluence fiyat olarak uygundu belki ama arkasının bombeli ve kaba olması birazda bu sebepten dolayı caydırdı bizi.

    i20 konusunda düşünceniz nedir. Dizel.Teşekkürler.
  • Aynı bütçe ile Volvo S40, 2010 benzin-Lpg aldık.
  • en uygun o fiyata tipide 10 numara clio 4 1,5dci icon alev kırmızı,boyasızı 62-65 arası rahat alırsınz 2014 modelini
  • Motoru düşük olmasın demişsin ama Doğan'dan geçtiğin için öneriyorum; 1.33 Corolla. LPG attırır sorunsuz binersin. Şehir içi performansı yeterli, uzun yolda yalnızca dik yokuşta yüklüyken üzer.
  • -Mazda 3(2010-2013) ile Fiat Bravo(2007 ve sonrası) incelemenizi tavsiye ederim.

    Sınıfındaki rakiplerine ve üretildikleri yıl baz alındığında rakiplerine göre daha dolu ve rafine araçlardır. Bravo'nun benzinli ünitesi de dizel ünitesi de gayet makbuldür, Mazda 3 tarafında ise sadece dizel motor güçlüdür.

    ya da

    -Son kasa Corolla bakabilirsiniz. Biraz bütçeyi zorlarsınız.

    ya da

    -Renault Megane 3 diye tabir ettiğimiz Megane modeline bakabilirsiniz. (50.000 TL ile 65.000 TL)
  • sahinksk kullanıcısına yanıt
    Corolla'lar hoşuma gidiyor gerçekten iç ve dış dizayn olarak. Açıkçası en az 2013 ve üzeri bir araç düşünüyorum. Yıllarca sanayiden çıkmadık zaten eski araç sebebiyle. Almışken biraz daha yılı yeni olursa daha iyi olabilir.

    Araç parça boyalı yada ufak tefek değişenli olması bizim için soru değil. Büyük kazası ve sıkıntısı olmadığı sürece 2013 ve üzeri araç önerilerine açığım.

    Kafamda olan modeller hakkında bilgi verebilirseniz memnun olurum.Yıl, paket vs

    Accent Blue, i20 ve Corolla.
  • Dostum hiç başınızı ağrıtmayın, eğer ötv indirimi devam ederse gidin Fiat Egea ya da Renault Clio alın. İkisi de o fiyata denk geliyor, en azından sıfır araç almış olursunuz başınız ağrımaz.
  • 2014-2017 arası yaris 1.33 cvt otomatik vites bulursunuz ve sorunsuz kullanırsınız.yada clio4 1.5 dizel alın derim.bunlar sorunsuz araçlardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.