Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı Başvurusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar ben yeni bir binaya taşındım(6aylık) ve binaya internet gelmemişti. Bina şehrin ortasında. Bu sebeple kullandığım Türk Net'i iptal ettirdim çünkü adamlar sadece biz o adrese taşıyamıyoruz diyorlar bağlamak için adam bile göndermiyorlar. Neyse cuma günü Türk Telekom şubesine giderek bina için altyapı başvurusunda bulundum adres telefon falan verdim de şimdi ben kaç gün civarı bekleyeceğim ve komşulara haber vermemi söyledi ben vermedim sıkıntı çıkabilir mi? Bir de bu süreci sorgulayabileceğim bir yer var mı sadece bekleyecek miyim boş boş?(Altyapı geldikten sonra tekrardan Türk Net'e başvuracağım)
    -Güncelleme-
    2 kez twitter hesaplarına konuyla ilgili bilgi almak için yazdım sağ olsunlar yazdığım gün içerisinde bana ulaştılar telefondan süreci hızlandırmak için ekiplere haber verildiğini söyledi 2. yazışımda(aradan zaman geçti tabi) tekrardan aradıklarında önceki görüşmeden bahsetti ve yapacak pek bir şey olmadığı tarzında şeyler söyledi birkaç yan binada altyapı var görünüyor zaten şehrin ortası yer yan binalardan/trafolardan falan çekilme ihtimali yok mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seqhilla -- 7 Temmuz 2019; 23:7:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şubeye değil müdürlüğe gidin uzun sürer gelmesi.
  • Merhaba. Telekom müdürlüğünüze yapmış olduğunuz altyapı talebinin sonuçlanması adına bir zaman bilgisi verilemez, bir hafta da sürebilir altı ay da sürebilir. Bu süreçte eğer varsa taahhütünüz ve bağlı olduğu hat hizmet verilememesi sebebiyle donar, altyapı temin süresinin sonunda ise hat iptal olur ve herhangi bir cezai işlem uygulanmaz.
  • Yeni bir daire aldık mahalle de VDSL alt yapısı var 2 sene oldu yeni binaya ALT YAPI başvurusu için halen gelen giden yok.
  • Bina olarak başvurmalısınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.