Şimdi Ara

Bitcoin, 10 bin doların üstünde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Kripto para piyasasındaki en büyük market hacmine sahip olan Bitcoin, içinde bulunduğumuz ay içerisinde 9 bin dolar barajını geçmişti. Söz konusu dijital para birimi, yükselişini sürdürerek 10 bin doların üzerine çıktı.
     
    Bitcoin, 2017 yılının sonunda düşüşe geçmiş ve 2018 yılını boyunca bu düşüşü devam ettirmişti. 6 bin dolar bandını gören Bitcoin, son 3 ayda 2 büyük sıçrama gerçekleştirdi.
     
    Blockchain teknolojisinin hızla yaygınlaşması ve Libra gibi büyük çaplı kripto para projelerinin tanıtılması Bitcoin fiyatına olumlu yansıdı. Yatırımcılar ve analistler söz konusu kripto para biriminin yükselişini bir sebebe bağlamakta zorlanıyorlar.
     
    Bitcoin'in gösterdiği bu yükseliş piyasadaki dominasyonunu %59,2'ye çıkarttı. Ayrıca kripto para piyasasının toplam hacmi de büyük bir yükseliş gösterdi. 2019 yılının üçüncü ve dördüncü çeyreğindeki hareketlenmeler merakla bekleniyor.







  • benim yakının da borç içinde bitcoin almıştı, umarım satmamıştır da borcunu kapatır, yada 20 k olurda kazanç sağlar. Tek temellim bitcoin hakkında bu.

  • Bir adam demişti Bi iş adamı sanırsam 2019 yılının ortalarında bitcoin yükselicek ve 23 bin doları görücek diye oralara gidiyor galiba bunu 2018 başında söylemişti

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yakında madeni ve kağıt paralar kalkacak zaten, bitcoin tarzı coinler yaygınlaşacak bunun güvenliği ise daha önemli olacak.

  • Daha bunlar kötü günleri...

  • şu baloncular, kandırıldınız diyenler nerde bi çıksınlar ortaya. düşüş haberlerinde sürekli boy gösteriyolardı... NERDELER?? ben söyleyeyim. "ılan 3.500 dolarken alsaydık şimdi 3 e katlamıştı" gibi hesap yapıyolar :D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.