Şimdi Ara

Biosta Fastboot Seçeneği yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam Lenovo v310-15IKB model laptop kullanmaktayım lakin biosta fastboot seçeneğini göremiyorum bulamıyorum aktif ya da inaktif edemiyorum. Cihazda 7. nesil işlemci var eski bir laptop değil fastboot olmaması mümkün mü?



  • Sizin leptopunuzun bios'unu bilmiyorum lakin herşey yazılıma bakar. Eğer ki bios yazılımınıza fastboot seçeneği koyulmamışsa olmayabilir. İnternette biraz araştırma yaptığımda gördüğüm kadarıyla leptopunuzun bios versiyonu eski tiplerden. Olmaması mümkün.

    Kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxpayne53 -- 24 Haziran 2019; 15:54:24 >
  • Maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    eski bioslu diğer pcde vardı ilginç 4. nesildi o
  • masmavidoksanlar kullanıcısına yanıt
    Valla bilgisayar yapanları anlamak mümkün değil. Nereden neyi kısacağını bilmiyor. Yada anlamadan mı biosu böyle yaptı diyeceğim de saçma olur.

    Benim çok çok eski leptopum da misal ses kartı için stereo aygıtı vardı. Ne işe yarıyor bu aygıt derseniz en basitinden bilgisayarın seslerini seslerini bu aygıt sayesinde aktarabiliyorsunuz. Ama yeni aldığım leptopumda ilginçtir adam masraftan mı kaçtı bilemem ses aygıtı için stereo aygıtı yoktu. Ne ettiysem getiremedim. eskiden yeni bir dünya ses sürücüsü vs... neyse araştırdığımda bu leptop modeli için ses kartına stereo aygıtı koyulmamış. Saçma sapan işler.

    Sizin durum tabi daha çok yazılımsal ama benzer durumlar diye örnek verdim. Bilgisayar yapımcıları bu seçeneği eklemeyerek ne kazandı bilemem yapacak bir şey yok. Ekstradan bir sorununuz yok ise yani sizin bilmediğiniz bir sorun biosunuza bariz koyulmamış bu seçenek.

    Kolay gelsin.




  • Lenovo nun biosu bomboş, işe yarar hiçbirşey yok. Bende z50 kullanıyorum phoneix bios, tarih saat ayarlamaktan başka birşeye yaramıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MHEC -- 25 Haziran 2019; 12:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MHEC kullanıcısına yanıt
    Hackintosh yapacaktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • masmavidoksanlar kullanıcısına yanıt
    Hocam pek verimli olmuyor anamakinede hackintosh. Ben sanal bilgisayara kurmayı tercih ederdim. Portlar çalışmamaya başlayabilir, donanım uyumsuzlukları yaşanabilir. Bir mac deneyimi yaşayamazsınız yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her biosta bulunmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.