Şimdi Ara

iPhone X Servis Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Geçen Sene Nisan'da aldığım telefonum dün şarjdayken birden kapandı. Ama telefon kapatılıyor gibi değil direk fişini çekmişim gibi. 5 ay önce ekranın sağ alt tarafını çatlatmıştım ancak kusursuz çalışıyordu.
    Apple sitesindeki bütün önerileri denedim. Telefon ölmüş gibiydi. Bu sabah da servise götürdüm. Servis cihazın akım testini geçemediğini onarım merkezine gitmesi gerektiğini söyledi. Ama ekranı çatlak olduğu için önce ekran ücretli değişmeli dedi. Ben de dedim ki; ekranın kırılması benim hatam ücretini ödemeye de hazırım. Ancak önceden bi açılıp bakılsın sorun saptansın. Bi maliyet çıkarılsın bana ben ona göre hareket edeyim. Türkiye'deki servisler tüketiciye saplama eğiliminde olduğu için 2bin liraya yaptıracağım ekrandan sonra kullanıcı hatasıyla anakart yanmış denirse yeni telefon parası vermek zorunda kalacağım ya da 2bin liramın üstüne soğuk su içeceğim. Bu da bütün mantığa aykırı. Kaldı ki açılamayan telefona ekran takmak ne kadar mantıklı onu da bilmiyorum.
    Servis adı vermiyorum şimdilik. Ancak rezil oğlu rezil bir firma. Eskişehir'de ikamet ediyorum.

    Sizce ne yapmalıyım? Başına böyle bişey gelen var mı daha önce? Yorumlarınızı bekliyorum.







  • bende 7 plus 128 gb için servis arıyorum ekran kırık. şehir farketmez. gürgençler olmasın.
  • Aynı servise benim de yolum düşmüştü aynı anda hem ipad’im hep iphone’um için gittim daha geçen sene. Şimdi ismi değişmiş. İlgi alaka sıfırdı suratlar asık, çözüm üretmeyen bir servis.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran ücretini ödedim. Onarım Merkezine gönderdiler telefonu. Bugün teslim edilmeye hazır diye mesaj geldi. Yeni cihaz verdiler. Firmaya ilk mesajımda gömmüştüm ancak sonradan öğrendiğim kadarıyla ekran ve pil değişimi dışında yetkileri yok. O nedenle merkez bakıyor. Onun dışında çalışanlar iyi insanlar saygısızlık filan görmedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.