Şimdi Ara

ACİL ! ASUS ac51 Kullanıcı Yorumu ve Başka Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türknet'ten internet bağlatacağım.Bulunduğum adres 35 mb destekliyormuş.Türknet ASUS ac51 modeli sattıklarını söyledi.

    Aktif olarak Ps4 te online oyun oynamak için bağlatıyorum.Ps4, Tv den internet ve telefondan wifi kullanımı olacak.Bağlantı hızı düşmeden kopma vs gibi can sıkıcı durumlar oluşmadan kullanabileceğim bi modeme ihtiyacım var.Fikirlerinize açığım Bütçem 500 Lira en üst olarak.

    Tavsiye ettiğiniz modelin sebebini de yazarsanız memnun olurum.



  • 2.el bir vdsl modem alıp yanına xiaomi mi router 3g alıp combo olarak kullanmanızı öneririm hem uygun fiyatlı olur hemde 500 tl lık modemlerden alıcagınız performandan çok daha iyisini alırsınız
  • Aynı modeli düşünüyorum ben de 330 liraya buldum en ucuz yorumlar da genelde iyi ama emin olamadım. Oyun amaçlı aldığımdan yeni konu açmayıp burayı takip edeyim ben de
    Tp-link Td-w8961n kullanıyorum son zamanlarda wifi üzerinden kalite yerlerde kablo üzerinden de ping testi yapınca uçmaya başladı iyi halinde 25 ping oluyor. Eski modemimi taktım 15 pinge düştü ama kablosuz modem arıyorum. AC51(AC750 ile aynı model) özellik olarak hoşuma gitti özellikle kullanıcı arayüzündeki kısıtlamaları çok iyi. Emin olamadığım konu menzili 5 Ghz 1 ince duvardan ne kadar kayıp yaşar ve 2.4 Ghz için 2-3 ince duvar ile efektif menzil ne kadardır cevaplayan olursa sevinirim.
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-dsl-ac750-300mbps-433mbps-vdsl-destekli-kablosuz-ac-2-port-adsl2-modem.html




  • Valla benim üstteki hocamın dediği kafama yattı. 2.el modem ve router alıyorum bende 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.