Şimdi Ara

Millenicom mu Netspeed mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstanbul Kartal'da oturuyorum. 50 mbit vdsl kullanıyorum, hızımdan çok memnunum kopma vs yaşamıyorum ama önümüzdeki ay sözleşmem bitiyor ve yeni fiyatlar hiç iç açıcı değil. Bu yüzden başka sağlayıcıya geçiş yapmaya karar verdim. Sizce hangisine geçiş yapmalıyım. Aboneliğimi iptal etmeden direk geçiş yapmak istiyorum.

    Sözleşmem 5 Temmuz'da bitiyor. Bu tarihten önce başka sağlayıcıya geçiş yaparsam Türk telekom süpriz fatura çıkartır mı ?



  • 2 ay evvel epey araştırmıştım bu konuyu turknet maduru olarak Netspeed te karar kılmıştım. özellikle sebebi milenicom cok uzun süreler taahüt istiyor. needspeed taahüt yok şikayet evet var ama o zaten bütün ıss lerde var önemli olan sorununu cözüyorlarsa sıkıntı yok benim düşüncem. yani 2 sinide kullanmadım ama taahüt verme milenide şart. ondan netspeede gecicektim. gene onu inceliyorum. gene başladı cünki TURKNETin sacmalıkları..
    burda da varmış konu acılmış ordanda bakabilirsin.https://forum.donanimhaber.com/turknet-mi-netspeed-mi-karar-veremedim--131711034



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xuzman77 -- 17 Haziran 2019; 1:30:9 >
  • Millenicom'dan geçiş yapmıştım ama bayağı oldu millenicom'da iyi Netspeed daha iyi
  • Benimde Türktelekom sözleşmem bitti Türknete geçmeyi düşünüyordum ama altyapınız yok deyince kafadan eledim milenicom ile netspeed arasından Netspeedi seçtim fiyat olarak milenicomdan biraz daha avantajlı
  • Bende ayni dertten muzdaribim. Tasinacagim ve tasinacagim yerde fiber var sadece , turkneti kapatcam. Netspeed veya mileni alcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an millenicom çok daha iyi netspeed kapasite sorunları yaşamaya başladı
  • Turkcell,Vodafone,Millenicom ve Turknet'in vdsl internetlerini uzun süre kullanma şansım oldu. En memnun kaldığım Millenicomdu. 2 ay önce 5tl daha ucuz olması ve 1 ay bedava internet kampanyası nedeniyle Turknet'e geçtim. Turknet de fena değil ancak arada sırada internet yavaşlamış gibi geliyor stream izlerken donmalar oluyor falan. Ancak benim için %95 kullanılabilir seviyede olduğu için memnunum. %100 sorunsuz kullanmak isteseydim Millenicom'dan devam ederdim.

    Önümüzdeki aylarda fiyatları daha uygun olan netspeed'in akıllı tarifelerinden birine geçmeyi düşünüyorum. 63tl'ye 35 mbit 200gb kotalı paket. Ancak kotayı aştıktan sonra devam eden kullanımlarda 76tl bandına gelince tarife sınırsız'a dönüşüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buraközkan -- 2 Ocak 2020; 2:13:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.