Şimdi Ara

Bulaşık makinesi kapağı kutudan çıkmadı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Profilo tam ankastre bulaşık makinesi aldım. Kutudan makinenin kapağı çıkmadı sadece montaj vidaları var. Bu kapağı bizim yaptırmamiz gerektiğini söyledi usta. Bu nasıl çözemedim. Tecrübe eden var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Mutfak dolabını yaptırdıgın ustaya veya bu işleri yapan marangoza gideceksin. Gelip ölçü aldırıp mutfak dolabınla uyumlu kapak yaptıracaksın. Hiç bir markanın ankestra makinesinde kapak çıkmaz. Müşteri kendi yaptırır. Ankestranın mantığı budur zaten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muxo -- 15 Haziran 2019; 22:38:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağol kardeş fakat ankastre fırın aldım böyle bir şey yoktu. Beyaz renk aldım zaten. Gidip siyah renk kapak takacak halim yok. Bir kaç video izledim başka markaların kurulumunda kapağın montajını da gösteriyorlar. Marangoz çağırsam bir kapak için dünyanın parasını isteyecek. Böyle olduğunu bilsem almazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tam ankastre ürünlerin matığı zaten böyledir. Siz kendi mutfak dolabınızın kapaklarına göre kapak kestirir ve cihazın ön yüzüne monte edersiniz. Böylelikle cihaz dışarıdan bakıldığında sanki sıradan dolap kapağı gibi görünür, mutfakta kendini belli etmez. Yarı ankastre modellerde kullanma paneli ön yüzde olur. Yine kendi dolap kapağınızdan kestirmeniz gerekir. Son olarak tezgah altı ankastre modeller vardır. İşte bu modeller kendi ön panelleriyle gelir. Yani ekstradan bir kapak takmanıza gerek yoktur. Tüm markalarda bu şekildir. Ankastre denilince tek tip kullanım şekli yok yani.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.