Şimdi Ara

Katlanabilir Huawei Mate X’in çıkış tarihi Eylül ayına ertelendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Yılın başlarında gerçekleşen etkinlikliklerle birlikte katlanabilir telefonların hızla hayatımıza gireceğini düşünüyorduk. Ancak durum pek öyle olmadı. Samsung’un Galaxy Fold isimli modelinde yaşadığı ekran sorunları, cihazın geri toplanmasına ve çıkış tarihinin ertelenmesin sebebiyet verdi.

    Galaxy Fold’un hemen ardından tanıtılan Mate X ise Huawei’nin katlanabilir telefonu olarak duyuruldu. Mobil Dünya Kongresi’nde ortaya çıkan Huawei Mate X’in içinde bulunduğumuz ayda raflara çıkması bekleniyordu. Firmanın CNBC’ye yaptığı açıklamaya göre Huawei Mate X’in çıkış tarihi Eylül ayına ertelendi.


    “Galaxy Fold’dan sonra temkinliyiz”


    Huawei sözcüsü verdiği röportajda Samsung’un katlanabilir Galaxy Fold modelinden sonra temkinli davrandıklarını söyledi. Huawei Mate X’in gecikmesindeki temel sebep de bu gözüküyor. Ekranın ve mekanizmanın sağlamlığının gerçek manada test edilmesi oldukça önemli. Hatta firma sözcüsü “İtibarımızı yok edecek bir ürün sunmak istemiyoruz.” diyerek, Mate X’in sorunsuz şekilde piyasaya çıkmasındaki önemin altını çizdi.


    Ayrıca Bkz.Google Pixel 4 lansmanı Ekim ayında yapılabilir

    Şubat ayının sonlarında tanıtılan Huawei Mate X’in özelliklerini hatırlamak gerekirse; 8 inç (8:7.1 en boy oranı, 2480 x 2200) katlanabilen ekran. Kirin 980 yonga seti, Balong 5000 ile 5G bağlantı desteği, 8 GB RAM, Leica iş birliği ile geliştirilen 40 MP + 16 MP + 8 MP kamera paketi, 55W hızlı şarj, 4500 mAh batarya vb. şeklinde sayabiliriz. Huawei Mate X çözümü hem dışa doğru katlanan ekranın sağladığı fonksiyonellikler hem de çentiksiz olması sebebiyle Galaxy Fold’dan daha fazla dikkat çekmeyi başarmıştı. Fiyatı ise 2299 Euro gibi oldukça yüksek bir seviyede.








  • Rulo şeklinde telefon yapana kadar hiç konuşmasınlar. Bu fiyatlara öyle telefon yakışır.

  • Disa dogru korumasiz kesin yirtilir ekrani boydan boya ... Fiyati da Galaxy Fold tan cok daha yuksek ki sacmalik cunku RAM miktari da dusuk Huawei de ...

    Itibariniz yillardir yerlerde sahtekarliklar ve ticari sirketler devletler vs bilgi casuslugu yaptigi da defalarca kanitlanmis unatmiyorlar da simdi ise yine utanmadan itibardan bahsediyor...

    Bir itibariniz var negatif manada aman ona zarar gelmesin ! ...

  • aca-n A kullanıcısına yanıt
    Rulo ne işe yqriyicak. Özellikle katlı hali çöp okur
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Fiyata tepki olarak abartmak için söylemiştir. Katlamak kimsenin bir işini çözmeyecek. Katlayarak ultrabook olacaksa telefonlar o zaman bu fiyatları hakederler.

  • Katlamaya harcayacaginiz emegi pil teknolojisine harcayin da kurtarin artik milleti 250gr cihaz tasimaktan..

  • The Curse of the Fold...

    Açıkçaı ekranın muşamba gibi olması zaten çok göze batıyordu. 2 aylık sürede muhtemelen daha neler neler oldu... şimdi de temkinliyiz ayağı yapıyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fiziksel olarak fizik kanunu gereği kaldıraç etkisiyle ezilen köşeler olacaktır.

    biri fizik kurallarını durdursun :)

  • Huawei efendi bunlara kafayı takacağına yapmakta olduğun yeni işletim sisteminde ABD menşeli uygulamalar çalışacak mı bunu kafaya tak. Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Gmail, Google Haritalar, Google Play Store, vb. ABD menşeli uygulamalar, hatta bir çok batı bloğu ülkesinin uygulama geliştiricileri Huawei'in yeni işletim sistemini tanımıyorsuz deseler ne halt yiyeceksin?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.