Şimdi Ara

Diablo twitch yayını ve grift videolarım (wd gr 121 eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
1.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • twitch kanalımı izlemek isteyen olursa mesaj atsın.bu yüzden sezon 18 e ait konum silindi ve ikaz puanı aldım.gerçi aldığım ceza puanı çok da umrumda değil ya neyse

    internet altyapım müsade etmediği için daha önce çok istediğim ama bir türlü gerçekleştiremediğim twitch yayınlarına düzenli olarak kanalımdan bakabilir yayına ve oyuna müsaitsem iştirak edebilirsiniz.

    tüm karakterleri denemkle birlikte şimdiye kadar barbar ve wd favorim oldu.son 4 sezondur ise favorim olan wd ile oynuyorum.tüm karakter ve buildlere tam hakim olmamakla birlikte kendi çapımda ufak tefek uğraşlarım oluyor.

    sezon 17 de an itibarı ile 116 yapmayı başardım hedefim bu sezon için 120 yapabilirsem belki de üstüne çıkabilmek.

    115 grift videom



    116 grift videom



    117 grfit videom



    118 grift videom



    119 grift videom



    120 grift videom



    121 grift videom



    daha iyisini yaptıkça sayfayı güncellemeye çalışacağım herkese keyifli oyunlar
    buda twitch linkim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 11 Kasım 2019; 18:34:35 >







  • epey bir uğraştan sonra 117 yapabildim.çok uğraştırdı anlatmam mümlün değil ama oldu darısı 118 e diyip videoyu ilk mesaja editledim.
  • grift 118 videosu eklendi.darısı 119 diyelim
  • grift 119 videosu yüklendi , artık sezon hedefine bir adım kaldı 120 yaptığım an benim için sezon verimli geçmiş saylır.kısmet diyelim
  • hedefe ulaştık 120 tamam sonrası kısmet , 120 üstününe de çıkabilirim sanırım bakalım göreceğiz
  • 121 grift videosu eklendi
  • Bizim moderatör maaşları ne zaman yatacak acaba ?
  • Porno Graffiti kullanıcısına yanıt
    sanki düzgün çalışıyorsun , anca bana laf yetiştir sen
  • merhabalar bende diablo 4 duyrulduktan sonra uzun zamandır ara verdiğim diabloya özlemle yeniden baslıycam kullandıgın itemleri ve gemleri öğrenebilirmiyim mümkünse
  • dün akşam itibarı ile sezon 18 bitti şu an sezon arasındayız.sezon 18 içinde ayrı bir konu başlığı açmış ve oyananış videoları burada paylaşmıştım.ama konu moderatörü arkadaş foruma uygun olmadığı gerekçesi ile hem konuyu silmiş hemde uyarı puanı vermişti bana , o yüzden biraz soğumuştum bu konudan şimdi bu başlığı görüp bana bir uyarı puanı verip başlığıda silebilir..

    her sezon aynı gemler kullanılmıyor sezona ve kullandığın builde göre gemler değişiklik gösterebiliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captanico

    dün akşam itibarı ile sezon 18 bitti şu an sezon arasındayız.sezon 18 içinde ayrı bir konu başlığı açmış ve oyananış videoları burada paylaşmıştım.ama konu moderatörü arkadaş foruma uygun olmadığı gerekçesi ile hem konuyu silmiş hemde uyarı puanı vermişti bana , o yüzden biraz soğumuştum bu konudan şimdi bu başlığı görüp bana bir uyarı puanı verip başlığıda silebilir..

    her sezon aynı gemler kullanılmıyor sezona ve kullandığın builde göre gemler değişiklik gösterebiliyor.
    hadi ya bittimi bende yeni wd açmıstım iş dönüşü kasayım demiştim :) teşekkürler .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FelicityS

    hadi ya bittimi bende yeni wd açmıstım iş dönüşü kasayım demiştim :) teşekkürler .

    Alıntıları Göster
    bu sizin için bir fırsat bence.sezon arasında oyunu , karakteri ve buildleri pekiştirip sezon 19 a daha iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.yeni sezonda gelecek yeniliklerehttps://www.diablofanturkiye.com/duyurular/ptr-yama-2-6-7/?PHPSESSID=mmbluoorfknv8lh60sm3dgkgp6 buardan bakabilirsiniz.yeni sezonda monka ve crusadere yeni eşyalar ve build geliyor.sezona özel farklı bir kaç yenilikte var




  • captanico kullanıcısına yanıt
    Sezon 19 ne zaman gelecek, bilginiz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenoll P kullanıcısına yanıt
    başlangıç tarihi henüz belli değil genelde 1 hafta aradan sonra ilk cuma günü başlardı sezonlar , dün yeni patch gelmiş launcherdan update yaptım sanırım önüzüdeki hafta cuma günü start verilir.

    '''Nevalistis121 posts
    Community Manager
    10h
    It won’t be this Friday, and I’d like to take a moment to explain why.

    Early during Patch 2.6.7’s development, our engineering team raised concerns about the extremely small window in between patch launch and season launch. In short, they were concerned that, as often happens in software development, if something critically breaks with deployment of the patch, they might not have time to resolve it before the Season launches globally. Three days isn’t very long to create, test, and deploy a hotfix, assuming we receive reports of it quickly enough (and it’s actually less time - it’s closer to a little more than 2 days as the season launches at 5PM Friday in each region, and that occurs on Thursday our time for players in Asia).

    We decided the compromise was to have at least one week downtime between patch deployment and season start. That gives us a more forgiving window to address critical issues, should they arise, and we plan to continue using this format moving forward to ensure we’re launching each Season in as strong and stable a state as possible. It also allows us to provide a more reliable Season start date going forward.

    Communication this time around was lackluster, and that lands on me. I overestimated the amount of work I was capable of getting done in a very short, inflexible window. For that, you have my apology, and my team’s already making changes and adjustments to better address that for future Seasons.

    The Season preview blog is coming tomorrow, come hell or high water, which is what I’m currently putting the finishing touches on. :slight_smile: That will include the Season start date. In the future, that blog will ideally land before patch launch (as it has in the past), which should give most of you a larger window for planning your Season start plans like taking time off or scheduling play time with a group. I’m taking ownership on and improving the things I have control over, and trying to plan better around those I do not.

    I love my Diablo community, and will always strive to do whatever I can to improve things for everyone. :heart:'''




  • captanico kullanıcısına yanıt
    Siz hangi sınıf oynamayı düşünüyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phenoll P kullanıcısına yanıt
    ben genelde wd ile açıyorum sezonları daha sonra dh yada barbarda oynayabiliyorum.ama favori karakterim wd her zaman için.
  • Phenoll P kullanıcısına yanıt
    sezon 19 başlama tarihi belli oldu bu cuma yani 22 kasım
  • captanico kullanıcısına yanıt
    Haberini aldım teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.