Şimdi Ara

The Outer Worlds E3 2019 Oynanış Videosu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    IGN, The Outer Worlds'ün E3 2019 demosundan 11 dakika uzunluğunda oynanış videosu paylaştı.
     
    The Outer Worlds 25 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
     
    Oyunun tanıtım yazısı:
     

    The Outer Worlds, Obsidian Entertainment ve Private Division'ın sunduğu yeni tek oyunculu bilim kurgu RPG'si. Bir uzay kolonisini keşfederken olmaya karar verdiğiniz karakteriniz, oyuncu tarafından şekillendirilen hikayenin nasıl devam edeceğini belirleyecek. Koloni için yönetimin uyguladığı denklemde planlanmamış değişken sizsiniz.
     
    Oyuncu tarafından şekillendirilen hikayeye sahip RPG
    Obsidian, geleneğini devam ettiriyor: The Outer Worlds'ü nasıl oynayacağınız size bağlı. Tercihleriniz sadece hikayenin ilerleyişini değil; karakterinizin özelliklerini, yoldaşlarınızın hikayelerini ve oyun sonu senaryolarını da etkiliyor.
     
    İyi amaçlı kusurlar
    Kendi oyun deneyiminize bağlı olarak isteğe bağlı kusurlara sahip bir karakter oluşturun. Raptidon'lar tarafından sürekli saldırıya mı uğruyorsunuz? Raptiphobia kusuru size korkunç canavarlarla karşılaştığınızda olumsuz bir etki verir ancak anında ek bir karakter avantajı sağlar.
     
    Yoldaşlarınıza liderlik edin
    Ekibinize katmak isteyeceğiniz bir sürü karakterle karşılaşacaksınız. Benzersiz yeteneklere sahip bu yoldaşların kendilerine ait görevleri, amaçları ve idealleri bulunuyor. Amaçlarına ulaşmalarına yardım etmek veya onları kendi kaderlerine bırakmak size bağlı.
     
    Yönetim kolonisini keşfedin
    Halcyon, bir şirket yönetiminin sahip olduğu ve işlettiği, galaksinin uç noktasında yer alan bir kolonidir. Uzaylı canavarlar hariç her şeyi onlar kontrol ediyor. Geminizi bulun ve Halcyon kolonisindeki yerleşim yerlerini, uzay istasyonlarını ve diğer farklı mekanları keşfedin.









  • Çok güzel bir oyun bizi bekliyor
  • Şu fuarda duyurulan ne kadar oyun varsa hepsinde yapay zekayı moron seviyesine çekmişler.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Aşırı fallouta benzemiyor mu oyun ya bana mı öyle geliyor...
  • Yediler5 kullanıcısına yanıt
    "Uyumlu düşman" tabiri muallakta kalmış. Ama anladığım kadarıyla "savaş alanında üzerine mermi yağarken kazık gibi dikilen düşman" anlamına geliyor :)

    Ha bundan keyif alan da vardır elbette.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yapay zekası iyi kaç oyun var son 10 yılda 5 bile demiyorum bakın çok bulun diye 10 dedim ama bu şekilde bile 50 tane oyun sayacağınızı sanmıyorum çünkü firmalar yapay zekayı neredeyse birbiriyle aynı yapıyor ortalama şekilde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 12 Haziran 2019; 19:55:25 >
  • İşin ucunda Obsidian varsa müthiş bir hikaye örgüsü, konuşmaların bolca ve çok seçenkli olduğu(en sevdiğim özelliğidir) bir oyun bizleri bekliyor. Fallout New Vegas'da yaptıkları iş takdire şayandaı sırf diğer sonları da görebilmek için defalarca kez oynamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 12 Haziran 2019; 20:42:7 >
  • Oyunun çok güzel olacağına eminim ancak kesinlikle satın almayacağım. Epic ile anlaşma yapıp Steam için 1 sene ileri alan firma benim 5 kuruşumu dahi hak etmiyor. Bir hevesle hype olmuştum anca bir anda yerle bir ettiler, oyunlarını başlarına çalabilirler. Yanlış anlamayın korsan falan da oynamayacağım, elimi bile sürmem. Uzak kalsın benden. 1. Deep Silve, 2 bunlar olmak üzere küstürdüler oyun camiyasını. Hadi bunlar neyse, windows store vs seçeneği de sunuyorlar ancak Deep Silver için söyliycek söz bulamıyorum.

    Edit: PS4 fiyatına bağlı olarak belki PlayStation için alabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğansız Dürüm -- 13 Haziran 2019; 16:27:20 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BSC Misafiri

    Aşırı fallouta benzemiyor mu oyun ya bana mı öyle geliyor...


    Keşke benzese. Bu aşırı modlanmış komik versiyonu gibi bir şey..
  • Keşke bununla uğraşacaklarına Alpha Protocol 2 yapsalardı. Duyurulduğu andan beri hiç ısınamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Soğansız Dürüm

    Oyunun çok güzel olacağına eminim ancak kesinlikle satın almayacağım. Epic ile anlaşma yapıp Steam için 1 sene ileri alan firma benim 5 kuruşumu dahi hak etmiyor. Bir hevesle hype olmuştum anca bir anda yerle bir ettiler, oyunlarını başlarına çalabilirler. Yanlış anlamayın korsan falan da oynamayacağım, elimi bile sürmem. Uzak kalsın benden. 1. Deep Silve, 2 bunlar olmak üzere küstürdüler oyun camiyasını. Hadi bunlar neyse, windows store vs seçeneği de sunuyorlar ancak Deep Silver için söyliycek söz bulamıyorum.

    Edit: PS4 fiyatına bağlı olarak belki PlayStation için alabilirim.


    Umarım bütün oyunlar epic store da satışa çıkar. 2 liradan mis gibi oyunlar alıyoruz epic sayesinde. Bu oyunda epicte 39 lira olması lazım. 5 dolara alıyoruz epic sayesinde



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 13 Haziran 2019; 21:8:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam yanlış anlıyorsunuz. Ben epic store a çıkmasın demiyorum. Parayı basıp bizim platform seçme özgürlüğümüzü elimden almasınlar diyorum. Epic'e de çıksın, Steam'a da çıksın isteyen istediği yerden alsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğansız Dürüm kullanıcısına yanıt
    O platformlar arasındaki rekabetten kaynaklanıyor. Ona bakarsan origin veya uplay oyunlarını da steam üzerinden oynayamıyorsun. Ben neredem oynadığıma değil ne kadara aldığıma bakarım. Ha steamden almışım ha epic fark etmez. Steamden beğeni kasmak için inceleme resim paylaşan tiplerden değilim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yapilan rekabet degil hocam iste. Para verip elimizden secenegi almak rekabet mi oluyor? Bugun bir yasa ciksa deseler ki artik Apple veya Samsung ve hic bir ithal telefonu kullanamiycaksiniz, sadece Vestel telefon satin alabiliceksiniz deseler hosunuza gider mi? Origin veya Uplay icin birsey demiyorum cunku kendi gelistirdikleri oyunlari kendi platformlarinda satiyorlar. Hatta ubisoft oyunlarinin cogu Steam'a da geliyor. Epic'in yaptigi sey daha onceden steamda olan oyunlari para verip kaldirtmak. Yanlis olan bu. Detroid, Journey vs oyunlara da laf etmiyorum. Daha once PC ye yoktu ve getirip sattilar benim acimdan sorun yok, ama Steam'da sayfasi olup Steam'a cikacak denen oyunlari para verdirip kaldirtmasi hic hos degil. Ornek vermek gerekirse: Metro, Outer Worlds, Shenmue 3 diyebiliriz. Shenmue en kotusu hatta. 2013 yilinda kickstarter'da bize secenek sundular pc icin steam keyi istedi herkes ve steam'a cikacak dediler. Daha 2-3 gun once Epic olacak diyip iade secenegi de vermediler. Sizce bu adil bir sey mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğansız Dürüm -- 13 Haziran 2019; 23:30:6 >




  • Beklentim vardı, üzdü..
  • Obsidian güzel RPG yapan ama bug'lı oyunları ile oyuncuları çıldırtan bir firma. Bakalım bu oyunda geleneklerini yıkabilecekler mi?
  • Heyecanla ve merakla bekliyoruz.Dikkatinizi çektiyse bu arada, son sıralar herkes artık hikaye, rol yapma tarzına yavaş yavaş geri dönmeye başladı (iyi ki...).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.