Şimdi Ara

Resmi BlizzCon 2019 Yayını! Dalaran Postası - World of Warcraft Türkçe İçerik Portalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
4.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba hepinize,
    Bir kısmınız belki beni Wow Tercüman adı altında yaptığımız çeviri addonu projemizden dolayı tanıyordur. Bu arkadaşlara gösterdikleri ilgi ve alaka için teşekkür ederim. Bugün size farklı bir platformda ancak aynı amaçla (Türk WoW oyuncularına yardım edilmesi) hayata geçirdiğim farklı bir projeyi anlatmak istedim.

    Bir süredir Dalaran Postası adı altında bir web sitesi yönetmeye çalışıyorum ve bunun ile ilgili bir Youtube kanalı da oluşturdum. Patch 8.2 Rise of Azshara yaklaştığı için yeni gelecek olan içerikler, WoW Classic, WoW Tercüman güncellemeleri, Türk oyuncların sorunları, raid ve guild yönetimi ile ilgili sorunlar vs. gibi konular hakkında içerikler üretmeye başladım. Henüz işin başındayım ancak göz atmak isterseniz ve geri bildirimde bulunursanız sevinirim.

    Siteye aşağıdaki linkden kanala ve diğer sosyal mecralarada imzamdan ulaşabilirsiniz. Teşekkürler








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutterol -- 31 Ekim 2019; 11:36:34 >







  • İşin açıkcası konu ile ilgili tam yazmaya geldim senin mesajını gördüm. Bugün benim için çok gurur verici ve sevindirici bir gün oldu. Dalaran Postası olarak ilk defa Battle.net Launcher'da Türk oyuncuların karşısına çıkma fırsatı elde ettim.

    Bu süreçte bana destek olan bütün izleyicilerime, arkadaşlarıma, destek verenlere ve en çokta Exen ailesinin mükemmel üyelerine teşekkür ederim. Umarım çok daha güzel içeriklerle tekrar tekrar sizin karşınıza çıkma onurunu yaşarım.
  • Siteyi ben beğendim . Pek fazla türkçe wow sitesi yok zaten . Siteyi güncel tutman çok önemli . Eline emeğine sağlık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ravalond

    Siteyi ben beğendim . Pek fazla türkçe wow sitesi yok zaten . Siteyi güncel tutman çok önemli . Eline emeğine sağlık
    Teşekkürler websitesi ve Youtube ile ilgilenen tek kişiyim o yüzden biraz zor oluyor ama elimden geleni yapıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • favorilere ekledim
  • Nazjatar incelemesi ile ilgili videoyu aşağıda bulabilirsiniz iyi seyirler!

  • Wow ile ilgili sitelerin az olmasından kaynaklı kesinlikle böyle projelerin olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah daim olur. Desteklemeye çalışacağım.
  • Wow ile ilgili siteler az çünkü Türk WoW oyuncusu çok az Dalaran Postası ile birlikte bir tek Blizzard Türk var bu tarz işininin hakkını vererek yapan. Dalaran Postası'nda Türk oyuncu sayısıyla ilgili bir araştırma yapmıştım dilerseniz göz atabilirsiniz.
    Araştırma Linki
  • Tercüman sıkıntılıydı ama yine de ortada büyük bir emek olduğu için indirdim, yükledim. Görevlerin iki versiyonunu da okumak zorunda kalıyordum Lore kaçırmamak için. Emeklerinize sağlık. Siteyi de takibe alıyorum, kanal varsa abone de olacağım. Bunlar güzel şeyler, eleştireceğiz ama sonuna kadar da destekleyeceğiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Darth Revan

    Tercüman sıkıntılıydı ama yine de ortada büyük bir emek olduğu için indirdim, yükledim. Görevlerin iki versiyonunu da okumak zorunda kalıyordum Lore kaçırmamak için. Emeklerinize sağlık. Siteyi de takibe alıyorum, kanal varsa abone de olacağım. Bunlar güzel şeyler, eleştireceğiz ama sonuna kadar da destekleyeceğiz
    Tercüman'da elimizden geleni yaptık şu aralar yeni versiyonu yayınlanacak çok daha düzgün bir şekilde. Eleştiriler benim için velinimet kendimi geliştirmek için bir şekilde geri dönüş almak zorundayım :) Buyrun bu da yeni video umarım keyifle izlersiniz






  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umutterol

    Tercüman'da elimizden geleni yaptık şu aralar yeni versiyonu yayınlanacak çok daha düzgün bir şekilde. Eleştiriler benim için velinimet kendimi geliştirmek için bir şekilde geri dönüş almak zorundayım :) Buyrun bu da yeni video umarım keyifle izlersiniz




    Alıntıları Göster
    Kanala abone oldum, videoyu izliyorum, addon için de elinizden geleni yaptığınıza eminim, bu hali bile İngilizce bilmeyen oyuncular için nimet. Eleştirilerim her zaman yapıcı olacak ve saygısını koruyacaktır.

    Yaptığınız iş saygıyı hak ediyor çünkü.





  • İçerikler:
    Elywnn Forest
    Westfall
    Echo Isles
    Valley of Trials
    Durotar
    8.1.5 Warcampaign

    Bu çeviriler ile ilgili bulduğunuz hataları bu formu doldurarak bize iletebilirsiniz.

    Addon üzerinde uzun zamandır özveri ile çalışan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra çok daha hızlı bir yayın planımız olacak bunu da belirtmek isterim :)




  • 8.2 Hayatta kalma rehberi hazırladım sizin için umarım hoşunuza gider :)

  • çok beğendim.
  • mrregya kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler beğenmenize sevindim. Yapıcı bütün eleştirilere açığım elimden geldiğince her seferinde daha güzel bir iş çıkartmaya çalışıyorum.
  • Umutterol kullanıcısına yanıt
    Merhaba, teşekkürler gayet başarılı içerikler üretiyorsunuz, Twitch benzeri yerlerde yayınlar yaparsanız daha geniş kitlelere ulaşabilirsiniz.
  • Twitchde yayınlara başladım. Bunun yanında yeni raid Eternal Palace hakkında taktik videoları hazırlamaya başladım onlarada göz atabilirsiniz.





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umutterol -- 7 Temmuz 2019; 23:19:1 >
  • Lady Ashvane Eternal Palace'ın ilk gerçekten zorlayıcı mücadelesi gibi duruyor. Umarım rehber bu zorluğu atlamanızda size yardımcı olur.


  • Eternal Palace 5. Bossu Orgozoa rehberi karşınızda iyi seyirler.


  • Resmi BlizzCon 2019 Yayını! Dalaran Postası - World of Warcraft Türkçe İçerik Portalı

    Yeni programımız karşınızda. World of Warcraft hakkında herşeyi konuşacağımız Portal Odası birbirinden değerli konuklarımız ile geliyor! Raidler, Lore, Türk oyuncular, guild dramaları, ihtiras, entrika ve bolca Gnome boy esprileri bulabileceğiniz programa dahil olmak isterseniz sosyal medya hesaplarımızdan bize ulaşın!

    İlk konuğum birlikte oynadığımız Silvermoon serverından Exen Guild Master'ı Enellie ( Enis Sever ) Kendisi ile 8.2 patch öncesi ve sonrası yeni Raid Eternal Palace ve Türk Guildlerinin genel sorunları üzerine sohbet gerçekleştireceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Reyiz arkanda kim var anlat bize bnette video kısmında taktik videonu gördüm :)

    Başarılar.

    Resmi BlizzCon 2019 Yayını! Dalaran Postası - World of Warcraft Türkçe İçerik Portalı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naganzo -- 30 Temmuz 2019; 19:28:21 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.