Şimdi Ara

Evlilikte Zor Zamanlar. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
5
Favori
8.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • enes13mes E kullanıcısına yanıt
    Ben essen/bottrop da yaşıyorum dün akşam bir dönerciye ne iş olursa yaprım diyip numaramı bıraktım. B1 seviyesi ingilizce A2 seviyesi almanca biliyorum. Amazonda kutu dağıtma işi varmış fakat nasıl yapıldığını bulamadım .. Almanya da über varmı onuda bulamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkürler inanın anormal derecede bana destek oldu.. şöyle bir düşünüyorum da bu son zamanlar da yaptığım en güzel şey derdimi burda paylaşmak oldu... eşim Türk benim gibi.. dün gece tekrar bir konuşma yaptık.. tartışırken söylediği şeylerin kadın dırdırı olduğunu kişisel olarak algılamamam gerektiğini söyledi ben şok oldum. ( sana harcadığım kelimelere yazık sen deymezsin sen çekirdek ailenle konuş ( annem babam kardeşimi kast ediyor) vs benzer söylemler..) şuanda ikişkimiz üzerinde büyük yükün onun üzerinde olduğunu da ifade ettim genel bir çok konu hakkında saat 04:30 a kadar konuştuk. Sonuç olarak eve giderken uçak bileti bakarken gece birlikte uyuduk. Sanırım şu anlık kriz çözüldü 4 ay öncede benzer bir durum yaşamıştık bacanaklarım ve baldızlar konuya müdahale edip bize destek atmışlardı keşke ozaman da buraya yazsaymışım.

    Şuan almanca kursundayım eskisinden daha hırslı çalışıyorum. Kursu bitirip mesleğimi ( biyologum) yapmak istiyorum.

    Yazılan insanların sorununu görünce bende çok üzüldüm dünyanın en mutsuz insanı benmişim gibi hissederken ne sorunlar var işte ama insanın birisi gözüne sokana kadar görmek istemiyor insan...

    Yakında bir youtube kanalı acıp Türkiye den almanya ya gelen insanlar için herşeyi ayrıntısı ile anlatacağım bir kanal yapıcam. Linkini burdan paylaşırım.


    Herşey için çok ama çok teşekkür ederim başlığı “ evlilikte zor zamanlar” olarak değiştirip bşr sorun yaşadığımda burada gene dertleşmek istiyorum. Sizde yaşadığınız sorunları yazın birlikte paylaşalım. Dertler gerçekten paylaştıkça azalıyormuş.

    Herşey için tekrar ve tekrar teşekkür ederim.

    Saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Özel mesaj icin herkeze tesekkur ederim. Hesabim onayli olmadigi icin cevap vermedim lütfen kusuruma bakmayin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeyin suçlusu sensin.
    10 Milyon paran olsa bile çalıştığın işten neyine güvenerek çıkıyorsun?
    Network girmişsin birde ya tokatlansaydın?
    Yarınını düşünmeden hareket eden insanlara böyle para akıyor gidiyor
    Ben 16 yaşından beri 10 yıldır çalışıyorum evliyim 2 çocuk babasıyım tatilsepeti, finansbank gibi kurumlarda çalıştım sana gelen fırsatların %1 i bana gelmiş olsaydı hayatım bambaşka olurdu.
    Ben böyle cahildim 25 yaşındaydım vs diyen insanlara anlam veremiyorum 26 yaşındayım 2 çocuğa babalık yapıyorum çalıştığım bazı firmalar maaşımı ödemediği için 30 bin lira borcun içindeyim düzenli ödemeye çalıştığım için ödemelerimden geri kalan 500 TL ile bir ay geçinmeye çalışıyorum.
    Bana 100 milyon lira da verseler senin yaptığın şeyin 1 tanesini yapmam.
    Hatalısın ve hatanın bedelini güzel güzel ödüyorsun.
    Ailene üzüldüm.




  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    dhde böyle konuları cok sık görüyoruz artık alıştık kimse ibret almıyor
  • hocam mutlu olmak ve aileni mutlu etmek istiyorsan bir an önce işe başlayıp eve para getireceksin bu kadar basit. yok alfaydım şimdi göbekli ve sümüklü oldum karım beni beğenmiyor falan bunlar boş laflar, git işe başla para kazan spora git hayatını düzelt daha 30 yaşında bile değilsin.

    ayrıca türkiyeye dönersen hayatının hatasını yaparsın.
  • Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    Burdaki kanunlara göre önce bu kursu bitirmek zorundayim. Haftanin 5 günü 08:30-12:45 kurstayim sonrasi icin is bakiyorum falst cevrem olmadigi icin bir is bulmak zor esimin de öyle bir cevresi yol 3/07/2019 da bi randevum var kagit fabrikasinda bakalim bekliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CertainCrimes kullanıcısına yanıt
    Herseyin suclusu tabiki benim ! Vakat sunuda unutmamsk lazim lise sondan sonra ve üni de her yaz tatilinde otellerde calistim bos gecmedim.. adkere gittin geldim 6 ay sonra is buldum 2014/eylül ve 2018 ocaga kadar calistim.. mümesslik yaptim prestijli yabanci firmalarda ki Product manager pozisyonluguna aday bile olmustum.. network den anormal para kazanmaya baslayinca butun odagimi buraya vermem gerektigini bunun bir sans oldugunu düsündüm ve gezmeye dolasmaya insanlarla bulusmaya basladim is okadar büyüdüki ben bile anlam veremedim kendime bile zaman kalmiyor günde en az 5 saat telefon ile konusuyordum gerisini sen düsün. Bende ozaman daha cok kazanma hirsi vs ne dersen de isi biraktim. Pismanmiyim pismanim ama gene olsa gene yaparim 1 yil kadar sürede maasli 40 yilda kazanacagim parayi kazandim neredeyse ama uyguladigim yanlis strateji beni zor duruma soktu sonuc olarak güzel birsey basarmis olsam bile sonu cok kötü oldugu icin basariz oldum bir riskti ve basaramadim. Aslinda hesaplamalarim cok iyidi ama sans iste.. kisaca toplamda 2000 küsür gün primim var yani sanki hayati bos beles yasiyormus gibi bir izlenim olusmasin. Sorumluluklarimin herzsman farkinda oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zor bir durum kardeşim öncelikle allah yardımcın olsun. Şöyle bir tavsiye vereyim eşinin senin için yaptıklarını iyi düşün ve kendine soru sor bu zor zamanlarda eşin sana gerçekten destek oldu mu manevi anlamda? Eğer zor bir psikolojisindeysen ve bunu göremiyorsan çok yakın bir dostuna da sorabilirsin. Daha sonra ince eleyip sık doku ve evliliğin devamı hakkında kararını ver.
  • Sevgili kardeşim beni yanlış anlama ama bence hemen bosanmalisin..
    Ben 34 yaşındayım 5 sene evli kaldıktan sonra aynı senin durumuna düştüm. Yani hem maddi hem manevi eşimin gözündeki karizmam yok oldu. Biraz dayanmak istedim ama kadın bir kere inancını kaybettimi evliliğine olan köpeğe bile yaptığı merhametli muameleyi sana yapmamaya başlıyor. Kadınlar sevmediğine çok acımasızdır..
    Bir süre daha geçince cinsellik bitiyor tamamen ve aynı evde yaşayan iki evli yabancı oluyorsun.. Belkide sizde şimdiden bitmiştir bilemiyorum.
    Ne tesadüf ki çaresizliğe düşünce bende aynı senin gibi 75 kilo, bakanın bidaha baktığı çakı gibi adam 100kg lık bir sünepeye dönüştüm. Hal böyle olunca eşinin gözündeki saygını iyice kayıp ediyorsun..
    Sonra birgün dikildi karşıma ve delikanlı gibi benim yapamadığımı yaptı.. Boşanalım dedi..
    Bende hemen tamam dedim ve tek celsede anlaşmalı bosandik.
    Oğlum 3 yaşındaydı..
    Bosanali 3 sene oldu şimdi ben eski formuma, eski maddiyatimdan daha iyisine ve eski neşeme geri döndüm. Evliliğin beni ne hale getirdiğini boşandıktan sonra anladım. Şimdi oğluma aslan gibi babalık yapıyorum. Annesinde kalıyor ama yanımdan ayırmıyorum hiç. Çünkü neşem yerinde, çünkü hayata dair oğlumdan yana umudum var. Seviyorum, aşık oluyorum sevgili oluyorum, ayrılıyorum..
    Hamd olsun herşey çok güzel.
    Şimdi ben evliliği kötü giden ne kadar arkadaşım varsa diyorum ki boşan kardeşim..
    Aynı evin içinde mutsuz iki kişi olup ne kendini ne eşini nede varsa çocuğunu hirpalamaya gerek yok..
    Umudun kalmadıysa özellikle eşinin umudu kalmadıysa kürek çektikçe batarsınız.. Bu sözümü unutma..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Forrestt. -- 14 Haziran 2019; 16:23:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Forrestt. kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz gercekten cok dogru tespitler iceriyor. Insanlar mutlu olmak icin yasamali. Kendiniz icin cok dogru kararlar vermissiniz hayatiniz böyle mutlu devam eder Insallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rayto

    türk psikologlar vardır tabi hocam benım tanıdıklarım gidiyordu.

    Worms, Manheim de çok türk psikologlar var
    Allah aşkına her konuya damlayıp "psikoloğa gidin" demekten vazgeçin. Şu forumda bakıyorum kim en ufak bir sorununu, özelini paylaşsa, akıl danışmak istese hemen psikoloğa gidin diye tavsiye veren çıkıyor. Zaten adam maddi olarak zor durumda bir de psikologlara mı parçalansın. Kaldı ki şuna emin olun, yakın çevresi psikoloğa gittiğini duysa bu kriz daha da derinleşir.

    Adam gayet aklı başında, kendi durumunun farkında, kurduğu cümlelerden de anlaşılacağı kadarıyla stres dışında bir psikolojik sorunu da yok. Boşu boşuna sana abuk subuk sorular sorup, içi boş tavsiyelerde bulunacak birine paranı ve zamanını harcama.

    Nacizane tavsiyem şudur; şayet kendinizden statü olarak üstün biriyle evleneceksiniz; onun varlığı/yokluğu bilen, karakteri son derece düzgün biri olması gerekir. Aksi takdirde yere düştüğünüzde ilk darbeyi ondan yersiniz.

    Eşiniz hanımefendi nikah memuruna, "iyi günde / kötü günde" derken nasıl "EVET" dediyse bunun hakkını vermek durumunda. Zor gününüzde yanınızda durmuyorsa zaten yol yakınken kendinize yeni bir yol çizin.
    Erkeği varlıkta, kadını yoklukta tanırsın diye boşa dememiş atalarımız.




  • funmanias F kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam allah cümleye yardımcı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.