Şimdi Ara

Mekanik Klavyede ASUS vs Logitech ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Mekanik klavye konusunda iki markanın modelleri var aklımda. Kullanıcı yorumları önemli. Aşağıda modellerini belirtiğim klavyelerden birini kullanan ve yorum yapabilecek var mı?
    Teşekkürler.

    Asus ROG Strix Flare Aura Sync RGB Mekanik Gaming Klavye

    LOGITECH G513 Carbon RGB Mechanical Gaming Keyboard, Tacticle Switch







  • Asus Rog Strix Flare kullanıyorum. Forumdan başka bir arkadaşın konusuna yazdığım yorumu kopyalıyorum buraya.

    'Merhaba. Benim klavyem cherry mx red switch. Türkiye'de brown olanına denk gelmedim. Bana uygun olan switch cherry mx red veya brown olduğu için blue ya hiç bakmadım bile. Ben oyun oynarken bilek desteği kullanmıyorum, çalışırken kullanıyorum. Bilek desteksiz de çok şık durduğu için, ayrıca bilek desteği diğer klavyelerdeki gibi tak çıkar şeklinde değil, üstüne oturtarak takılıyor videolarını izlediyseniz fark etmişsinizdir. Sürekli tak çıkar yapacağım için kırılma ihtimali de olmadığı için çok avantaj sağlıyor. RGB konusunda da diğer seçeneklere göre bariz üstün buldum ben. Daha önce Corsair K70 rapid fire modelini denedim büyük bi aydınlatma farkı var bence.

    Tuş sesleri standart cherry mx red. Yükseklikleri de gayet normal ne aşırı yüksek, ne de alçak. Ben işim gereği dakikada yaklaşık 90-100 arası kelime yazıyorum. Epey araştırma yaptım yani alırken şu an için en ufak bir şikayetim bile yok. Blue switch ilk başta sesini çok sevmeme rağmen bir süre sonra çin işkencesine dönmüştü onun için satmıştım o klavyemi. Kardeşimde de Cooler Master Storm Trigger Z model mx brown switch bir klavye var. 330TL civarına almıştı gameekstradan. Tek beyaz renk aydınlatması var. RGB önemli değilse onu da düşünebilirsiniz. Çok kaliteli bir klavye o da.

    Size yapabileceğim en büyük tavsiye de cherry mx haricindeki switchlerden uzak durmanızdır. Daha önce outemu red switchli bir klavyem vardı. Tuşlar o kadar sertti ki 10dk kullandıktan sonra tuşlara basacak güç kalmıyordu parmaklarımda.

    Uzun lafın kısası kesinlikle çok memnunum. Tavsiye ederim. Ama K68 veya K70 de alsanız onların da pişman edeceğini sanmam. Ayrıca İtopya da Logitech G810 500tl'ydi son baktığımda onu da düşündüm fakat tuşların kırıldığı ve yazılarının silindiğine dair çok şikayet okuduğum için çıkarmıştım onu listeden.'




  • Argonath LXI kullanıcısına yanıt
    Evet okumuştum o mesajınızı. Teşekkürler.. Aslında zaten onun üstüne asusu inceledim ve bu arada fiyatı epey uygun denk geldi. Sanırım ben de tercihimi o yönde kullanacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rica ederim hayırlı olsun şimdiden.
  • Corsair K70.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    Bu klavye sanırım bahsettiğiniz;


    https://www.corsair.com/us/en/k70-rgb-gaming-keyboard
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tunyukuk

    Bu klavye sanırım bahsettiğiniz;


    https://www.corsair.com/us/en/k70-rgb-gaming-keyboard
    Evet kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.