Şimdi Ara

Bu bisiklete dair görüşlerinizi alabilir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bisiklet marka model tavsiyesine ilişkin aktif bir konu bulamadığım için yeni konu açmak durumunda kaldım.

    Bisikletler hakkında hiç bilgim ve açıkçası fazla bir ilgim de yok. Sadece biraz hareket amaçlı olarak, yaz döneminde, haftada 3 gün, 6 km mesafedeki işime gidip gelmek için bir bisiklet almayı düşünüyorum. Yokuşta kullanıma, şehir içi trafiğine ve kumaş pantolonla sürüşe uygun olması, başlıca beklentilerim. Geçici bir heves midir, ne kadar kullanırım bilmediğim için de başlangıç olarak uygun fiyatlı bir şey almak istiyorum. A-101'e gelecek olan resimdeki bisikleti almam uygun olur mu sizce?

    Bu bisiklete dair görüşlerinizi alabilir miyim?

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.







  • Pek olumlu bir yorum bulamadım hakkında. Benimde dikkatimi çekti ama kullanan varsa bizi aydınlatırsa sevinirim.
  • ben de merak ettim
  • Kendim sordum kendim cevaplayayım :)

    Konuyu açmadan önce biraz araştırmış ama pek bir şey bulamamıştım. Arama kelimelerini biraz değiştirince bir şeylere ulaşmayı başardım. Gördüğüm kadarıyla A-101 yaz dönemlerinde zaman zaman uygun fiyatlı bisiklet satışı yapmış. Çoğunlukla market çalışanı tanıdığı olmayan normal vatandaşlar almayı pek başaramamış ama alanlar da pişman olmuş zaten. Kimi lastiği patlak demiş, kiminin jantı eğik çıkmış.

    Forumda da bu bisikletler için kar amaçlı market bisikleti denmiş. kısa süreli heves alınması için alınıyorsa alınsın yoksa elde patlar diye yorum yapılmış.

    Özetle ucuz etin yahnisi... Ben vazgeçtim açıkçası. Alana da bilen birinin yardımıyla kontrolü yapılarak alınmasını tavsiye ederim.
  • Bisiklet anahtarı alınabilir
  • Merhaba.
    Açıkçası kullanacağınız rotada yokuş oranı ve mesafesi nedir bilemediğim için kesin bir şey diyemiyorum ancak bu bisiklet ile 6 kilometre mesafeyi çok rahat gider gelirsiniz.
  • yasinmend Y kullanıcısına yanıt
    Bütçe 500 TL ise çok daha iyi ikinci el bisikletler var, onlara bakmanızı tavsiye ederim.
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Cevap için çok teşekkürler. Evet 500tlye kadar bir bisiklet çok uygun olur aslında.

    Yokuş oranı kavramını bilmiyorum ama Google haritalardan baktığımda dönüş yolunda toplam 73m yokuş veriyor. Bu yokuş genel olarak yayılı vaziyette (Ankarayı biliyorsanız Türkocağı caddesinden bahsediyorum) ve sadece 1-2 tane sert dik yokuş var.

    Uygun fiyat için genel olarak tavsiye edilen ikinci el ama onun için de hangi marka modeli ne kadara almak gerekir, bisikleti alırken nelere dikkat etmek gerekir gibi hususlarda bilgi sahibi olmaya ihtiyaç var. Yazık ki bende de hem bu bilgi yok, hem de araştırıp öğrenecek kadar vakit 😊
  • yasinmend Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef Ankara,yı bilmiyorum bu yüzden o 73 metrelik yokuş için çıkabilirsiniz veya çıkmazsınız diyemem ancak normal şartlarda 73 metrelik bir yokuş aslında çok çok dik bir yokuş olmadığı müddetçe yokuş bile sayılmaz, ama sizin yaş-kilo-boy-iç bacak boyunuz gibi bilgiler ışığında az çok size bilgi verebilirim.

    Not bu arada sizin için Ankara,dan, sahibinden 500 tl aralığında bisiklet ilanlarına bakacağım, bilgilendirme yaparım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmaz976 -- 17 Haziran 2019; 15:40:12 >
  • yilmaz976 kullanıcısına yanıt
    Ya lütfen zahmet etmeyin. Ben kendim bile vakit ayırıp bir bakınamazken sizden zamanınızı harcamanızı istemem hiç doğru değil.

    Siz sadece bu fiyatlara ikinci el bulunabilecek birkaç marka model tavsiyesinde bulunsanız yeterli. Ben o kapsamda ikinci ellere bakarım. Gerekirse daha sonra bulduğum ilanları size danışır, fikrinizi rica ederim.

    Yaş 35. Boy 1.89. Kilo çok değişken ama ortalama 85-87 arası diyebiliriz. Bacak boyumu hiç merak etmedim, ölçüp söylemem lazım :) ama uzun bacaklı olduğumu söyleyebilirim

    Çok çok teşekkür ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinmend -- 17 Haziran 2019; 16:56:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.