Şimdi Ara

Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: Renkli ekran, daha uygun fiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: Renkli ekran, daha uygun fiyat
    Xiaomi’nin uzun süredir gündemi meşgul eden akıllı bilekliği Mi Band 4 an itibariyle tanıtıldı. Firmanın Çin’de düzenlediği etkinliğin yıldızı olan Mi Band 4 hakkında tüm detayları öğrenmiş olduk. Özellikle renkli ekranı ile Mi Band serisine büyük bir değişim getiriyor.

    Mi Band 4 tasarımı


    Mi Band 4 tasarım noktasında önceki nesillere hayli benzer. Daha öncesinde kullanılan 2.5D kavisli yapıdaki ekran bir miktar daha düz hale gelmiş. Ayrıca Mi Band 3’ü kontrol etmemiz için bulunan hafif girintili kapasitif buton Mi Band 4’de ekranın altına yerleştirilmiş. Görsellere dikkatli bakıldığında küçük bir çember şeklindeki butonun yerini görmek mümkün.


    Ön yüzde dikkatleri toplayan kısım tabii ki renkli ekran oluyor. Mi Band 2 ve Mi Band 3 tek renk ekranla geldiği için saat arayüzleri ve işlevsellikleri oldukça kısıtlıydı. Mi Band 4’de ise 16 bin renk destekli 0.95 inç boyutunda 240 x 120 çözünürlüğünde AMOLED ekran mevcut. Böylece farklı saat arayüzleri ile cihazı kişiselleştirmek mümkün oluyor. Örneğin etkinlik sırasında Overwatch oyunu karakterlerinin yer aldığı saat arayüzleri gösterildi. Her zaman olduğu gibi çeşitli renklerdeki kordonlar da tasarımı tamamlayıcı unsurlardan biri olarak yerini almış.


    Arka tarafa geçtiğimizde kalp atış sensörünü görüyoruz. Burada farklılaşan nokta ise şarj pinlerinin konumu. Eskiden bu pinler cihazın alt kısmında yer alıyordu. Şimdi ise arka tarafa yerleştirilmiş. Akıllı bilekliğin tasarım noktasındaki değişimleri bu şekilde sıralanabiliyor. 

    Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: Renkli ekran, daha uygun fiyat

    Mi Band 4 özellikleri ve fiyatı


    Mi Band 4’ün batarya boyutu 135 mAh’e yükseldi. Bu kapasite ile cihaz yine haftalar süren kullanım ömrü vadediyor. Bağlanabilirlik noktasında ise Bluetooth 5.0 desteği eşlik edecek. Uyku takibi, bildirimleri/mesajları/aramaları görme, titreşim, farklı aktivitelerin takibi gibi temel Mi Band özellikleri Mi Band 4'de de yerini koruyor. 50 metre suya kadar dayanıklılık sayesinde yüzerken de akıllı bilekliği kullanmaya devam edebilirsiniz.


    Sesli asistan Mi Band 4'ün önemli özelliklerinden bir diğeri. Direkt olarak bilekliğinize komutlar verebiliyorsunuz. Örneğin kalp atışımı ölç, müziği değiştir vb. komutlar yardımıyla sesli asistandan yararlanabilirsiniz. Sesli asistan bilekliğe yeni bir fonksiyonellik katmış gibi duruyor. Komutlar alarm kurma, geri sayım başlatma, telefonunuzun yerini bulma, hava durumu gibi oldukça uzun bir ek listeye sahip.

    Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: Renkli ekran, daha uygun fiyat
    Mi Band 4'ün renkli ekran ve sesli asistan gibi ek özellikleri sebebiyle fiyatının oldukça yükseleceği tahmin ediliyordu. Xiaomi herkesi şaşırtarak yeni akıllı bilekliği 24 dolar fiyat etiketiyle duyurdu. Bu fiyat Mi Band 3'ün duyurulduğu fiyattan bile daha düşük. NFC özelliğine sahip olan üst versiyon 33 dolar fiyata sahip. Marvel ile yapılan anlaşma sonucu özel olarak hazırlanan Avengers tasarımlı Mi Band 4 ise 50 dolar ile raflardaki yerini alacak. Iron Man, Kaptan Amerika vb. temalı kordon/arayüz tasarımları ve özel kutuyla birlikte geliyor. Her ne kadar Çince olsa da cihazın tasarımını ve Avengers versiyonunu aşağıdaki tanıtım videosundan inceleyebilirsiniz.









  • Nabız sensörü hakkında bir değişiklik varmı?
    Sonuçta eski sensör ile gelecekse spor aktivitesi açısından bir espirisi kalmıyor benim için.

  • herkes ozellik dolayisiyla daha yuksek fiyat beklerken guzel bir ters kose oldu.

    aynisinin burada uretilmis versiyonu olsa 240 dolardan itelenmeye calisilir trde insanlarin acgozlulugu yuzunden.

  • Sirin ve fonksiyonel olmus. Spor bilekligi adina guzel bir urun . Kordonu degistirilebilir olmasi da guzel .

  • Kadran seçenekleri şöyle:


    Xiaomi Mi Band 4 tanıtıldı: Renkli ekran, daha uygun fiyat
  • US,Eu tabiki piyasanin disina atmaya calisir çin i!amoled ekran+mevcut sensorler ,blth5 herhangi bir eu ulkesinde yada abd de en az 300$300€ etiketle yapistirirlardi,samsung gibiler de dahil...





    Teknoloji uretip satarsan, boyle hukmedersin kapitalistlere ,dunyaya...

  • Öncekinin nabız sensörünü pek beğenmemiştim. Hareketli sporlarda anlık ölçümleri doğru değildi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ssj kullanıcısına yanıt
    Eski sensorde sorun neydi? Ben kalp doktoruma efor testi için gittiğimde bileğimde Mi Band 2 vardı ve koşarken zaman zaman bilekliğime nabız ölçümü yaptırdım. Efor cihazındaki kalp atım değeri ile +-1 hata payı ile ölçüm yapıyordu. Yani ben bunu süper olarak nitelendiriyorum. Sizin beklentiniz veya beğenmediğiniz yönü nedir?

  • hadi her konudaki malum isheepleri saymayalım. onları dikkate alan yok da bence donanımhaber editörleri de utanmalıdır bu fiyattan sonra. günlerce milleti gaza getirdiler band 4 fiyatı artacak artacak. ne oldu şimdi?
    isheeplerin ''ahahaha hani yüzde 5 kar hani zaomiciler nerde'' gibi 3 iqlu sataşmalarına boşu boşuna maruz kalmış olduk günlerce. gerçi bunlarda akıllanma da yok gider üstünde yarım elma logosu olan standa 1000 dolar verirler sonra da 30 dolarlık bileklik çıkınca veya 450 dolara appleın en yeni telefonundan kat akt daha iyi tasarımlı ve donanımlı telefon çıkınca pahalı bu der geçer. akıl fikir.
  • YesimCirakli Y kullanıcısına yanıt
    Bence de miband 2 nin sensörü epey iyiydi. Kayışım kopunca huwai honor 4 aldım. Hiç memnun kalmadım. Renkli ekran, büyük ekran diye 300 lira bayıldım. Telefonla bağlantı bir kopunca bir daha doğru düzgün bağlanmıyor. Dün 13km yürüdüm. Onu saat 7 km gösteriyor. Honor bayağı kötü. Bir daha xiaomi den şaşmam.

  • 25$ için çok iyi. zamanında miband 1s ve 2 kullandım. xiaomi özellikleri artırırken fiyatı şişirmiyor.

  • Dolar 50 lira olmadan, bir an önce gelse de alsak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal bir şekilde yüzerken deneyen oldumu acaba? 1-2 saat yüzmede problem yaratırmı? .50 metre denmiş ama yüzerken bilemedim?

  • kat cikislarini hesapliyor mu acaba?dahili gps ?

  • Mükemmel bir fiyat mi band 2 3 kullanıcısı olarak ülkemizde çıktığı gibi alacağım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekran parlaklığindan haber verin. Mi band 3 güneş altında görünmüyor !

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Açıklanan fiyat önemli değil ki. Kaça aldığımız önemli. Çin siteleri bile bu fiyata satmıyor.

  • Mi band 3 halihazırda AliExpressde 22-24 dolar arasi satılıyor. Band 4 24 dolardan etiketlenecekse band 3 fiyatlari baya düşecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar cahilliğime verin, size bir soru sormak istiyorum.bu cihazla tek tuş ya da tek hareketle cep telefonumdaki müzik playerda şarkı atlatma yapabiliyor muyum ? bilen birisi yardımcı olursa çok makbule geçer. bu işimi görecek uygun fiyatlı farklı cihaz önerilerine de açığım.

  • Yalnız tanıtım videosunu mükemmel yapmışlar. Şu videoyu Türkiye'de yapabilecek yönetmen yok ..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.