Şimdi Ara

iOS 13 açığa çıkardı: iPhone 11, USB-C bağlantı noktası ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • Apple'ın iPhone'larda kullandığı özel Lightning konektöründen vazgeçip USB Type-C'ye geçmeyi planladığını daha önce duymuştuk. Şirket, 2019 iPhone modelinde yaygın olarak kabul görmüş bir bağlantı noktası kullanmak ve kullanıcılarına cihazlarını şarj etmek için daha uygun bir yöntem sunmak istiyor.

     

    Ayrıca Bkz.Galaxy Tab Active 2, Android Pie güncellemesi aldı
    WWDC 2019 etkinliğinde tanıtılan iOS 13'ün ilk beta sürümü, Apple'ın gerçekten de Lightning'den USB Type-C'ye geçimeyi planladığını ortaya koydu. İOS 13 beta yüklü iPhone'un kurtarma modu animasyonu artık Lightning kablosunu göstermiyor. Bunun yerine ekrana USB-C konektörüne sahip bir kablonun geldiğini görüyoruz.

     


    Bu yıl üç yeni iPhone çıkacak


    iOS 13 beta'daki bu animasyon, yeni nesil iPhone'un gerçekten de USB Type-C bağlantı noktası ile geleceğini gösteriyor. Şirketin iOS 13'ü Eylül ayında, yani 2019 iPhone modellerinin tanıtılacağı ay yayınlaması bekleniyor.

     

    Apple bu yıl toplam üç farklı iPhone tanıtacak ve hepsi mevcut modellerin devamı niteliğinde piyasaya sürülecek. Cupertinolu şirketin iPhone XS, XS Max ve XR modellerinin yükseltilmiş versiyonlarını çıkarması bekleniyor.



  • Hiç ihtimal vermiyorum ama hayırlısı...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Apple'da bu sene ilerleme var. iPad os'e native dosya yöneticisi gelmesi, şimdi de type-c. Sonunda biraz kullanıcı dostu olmaya mı başlıyor yoksa :p

  • Eğer Lightning'i terkederlerse hata ederler. Üstelik USB-C gibi leş tasarımlı bir şey için. Tamamen girişsiz yapsınlar daha iyi.

    Kutudan Lightning to USB-C kablo çıkacak. Görselde de USB-C tarafının bilgisayara bağlanması gerektiğini söylüyor. Ben buna yordum. Yoksa eski iPhone'larda da USB-C kablosunu göstermezdi. Artık iTunes olmadığı için bir değişiklik yapmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Haziran 2019; 17:5:48 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Type-c’nin lightining’e göre ne avantajı var?

  • Aman Yarabbi kıyamet alameti....

  • Iyice çin isine cevirdiler cihazi..

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    USB-C portu için leş tasarım ? Sadece yazmak için yazdığını düşünmeden edemiyorum. MacBook Pro da dahi tüm portları USB-C olarak kullanmışken. Neden iPhone de USB-C kullanmasın ki ? Aşağıdaki resimden karşılaştırmasını bulabilirsin.


  • metalmilita kullanıcısına yanıt

  • ama dandroidciler ayfonumuzu taklit ediyolar yeeaaa.
    huawei taklit len
    zaomi çöp len


    ama beğendim yine de. kullanıcı dostu olmaya başlamış afferim. biraz daha bu hızla devam ederse xiaomi'yi 5 yıla yakalayabilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 10 Haziran 2019; 18:7:3 >
  • Apple'ın USB-C bağlantı noktası daha stabilmiş...

  • W4rez kullanıcısına yanıt
    Tasarımın ne demek olduğunu mu açıklayayım bir de. Lightning kablosunun ucu erkek girişi de dişi, USB-C'nin ise ne kablosu erkek ne cihazdaki girişi dişi. Bu yüzden daha kalın ve dayanıksız bir metot. Eğer şarj için kullanılacaksa Lightning daha iyi seçim.

    Type-A yerine Type-C kullanılmaması içinse bir sebep yok. Macbook'ta da MagSafe vardı onu da devam ettirmediler, gayet iyiydi halbuki.

    Bence siz yazmak için yazıyorsunuz. Gelmiş transfer hızı fotoğrafı atıyor 😂



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 10 Haziran 2019; 18:36:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtunes zorunluluğundan kurtulup, androiddeki gibi her telefonun kullandığı şarj kablosu girişi olan type c ye geçerse çok iyi olur. Birde batarya kapasiteleri yükselirse ayfor almamak için fiyat haricinde bir neden kalmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak işte bu kötü oldu, böyle rahattı halbuki.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu haber her sene peydah ediliyor. Bakalım bu sefer tutturabilecek misiniz?

  • Haber yanlış, o animasyonda Macbook için USB C gösteriyor. İphone için değil.

  • Apple seve seve kullanıcı dostu olacak. Ciddi kayıp yaşamaya başladı. Eskisi gibi yön veren marka özelliği de kalmadı. Artık mecburen rakiplerini takip ediyor.

  • esmerbuyucu kullanıcısına yanıt
    işte aradığım açıklama. size bu konuda tamamen katılıyorum özellikle type c'nin cihaz kısmındaki "dil" beni çok rahatsız ediyor herhangi bir darbede kırılma riski varmış gibi hissettiriyor ve bu parça kabloda değil değiştirmesi çok daha zahmetli ve masraflı olan cihaz üzerinde. o parçanın cihaz üzerinde değil de lightning'de olduğu gibi tek parça olmasını beklerdim. lightning'de bağlantı yetmiyorsa aynı temelle farklı bir tasarım yapılabilirdi.. iphone kullanmadığımdan portun bu kadar basit tasarımlı olduğu için kavrama ve oturma sorunları olup olmadığını bilmiyorum..
  • 6S kullanıyorum şuan Vestel Venüs Z20 kullanıyorum bunda Type-C var. Lightning daha kolaydı. Tık diye giriyordu ve daha çok güven vediyordu yuvaya oturduğundan. Bunda içerideki çıkıntıya kabloyu sokuyorsunuz ve yani bi garip geliyor. Ama şu da var hdmi bile kullanılıyor type c de. Artık en yeni teknolojinin bu olduğunu kabul etmek zorundayız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Utanmasa Android yükleyip çıkaracak artık

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.