Şimdi Ara

KÖPEĞİME TAŞLI VE SOPALI TACİZ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bundan 1hafta on gün önce bir sokak köpeği evimizin etrafında dolaşıyordu. Çok aç oldugunu bildiğim için yemek verdim. Özellikle beni çok sahiplendi. Evimizin komumu gereği atılmış bir çok köpek elimizden geçer şu anda 4 kedi ve 2 köpek besliyoruz. Köpekler ilk başlarda özellikle de yemek konusunda anlaşamayıp birbirlerine giriyorlardı ama yaklaşık 1 hafta icinde onlara sevgimi göstererek dost olduklarını kabullendirdim. Şuanlık ne köpeklerim arasinda ne de kedilerim arasinda bir sorun var. Her şey şu saatlere kadar iyiydi. Fakat sabah kahvaltı yaptıktan sonra köpeğimin havlama sesini duydum. İkisi havlasaydi dikkatimi çekmezdi çünkü baska bir yerde köpek görmüş ve güç gösterisi niteliğinde havlıyor ya da yoldan geçen bir motora havlıyor olabilirler dicektim. Çünkü yayalara havlamıyor arabalara havalamıyor. Ama dışarı baktığımda okulun güvenliğinin taş attığını gördüm ve bu tas köpeğime geldi çünkü acı çıkardığı ses kulaklarımda yankılandı öyle bir korktum ki direk güvenliğin yanına koştum eline bu sefer de toprak alıyordu büyük bir toprak parçası ben de "abi bırak bakalım o taşı, öyle taş atmakla bu köpeği burdan kovamazsın dedim" bu arada beni gören köpeğim güvenliğin üzerine yürüdü korkutmak amaçlı 5 metreden fazla yaklaşmadı. Güvenlik köpeğin gelen öğrencilere saldırdığını söylüyor ki inanmıyorum kamera orayi çekiyor yalansa ortaya çıkar. Sonra temizlikçi abla geldi ona bir sey yapmadı sadece köpeği görünce rahat geçemedi ben önünde durdum öyle geçti. Bana köpek seninse bağla falan demeye başladı. 12 senedir burdayım bir cok köpek bakılamayıp bu civara atılır bir çoğu bizim evi bulur bir coğuna da yemek götürürüm. Okuldaki çocuklarla iyi geçinirler kimseyle sorun yaşamazlar. Bazi kisiler hariç. Bunlar köpeklere şiddet uygulayanlar. Daha sonra ben de okulun bahçesinden çıkarmadım köpegi çıkarsaydim da diğer taraftan dolanıp duvardan atlayarak geri gelecekti orada bıraktım her zamanki gibi çimenlere yatıp bizim eve bakıyordu. Okuldan sesler gelmeye başladı. Hoşt yürü falan noluyor dedim camdan baktım bu sefer de hademe köpeğin kimseye zarari yokken elinde 3 metrelik bir sopayla köpeğe doğru kosup salladi köpeğin kaçışını görmedim ama sanirim uzaklaştı. Arkadaşlar bu durumda ne yapmalıyım köpeği seviyorum bizle de uyum içerisine girdi. Herhangi bir tekrardan köpeğime şiddet uygulanirsa ve ben bunu kameraya alırsam nereye başvurmalıyım yardım edin lütfen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • okullar düşük zeka çöplüğü böyle şeyler beklenirdi zaten

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam haklı köpeğinse sahip çıkacaksın. hem okulun önünde başıboş bırak sonrada lafa gelince köpeğimde köpeğim. ulan daha 1-2 ay olmadı sokak köpekleri çocuğu parçaladı, sürekli oluyor benzer şeyler. köpeğinse sahip çıkacaksın çıkmıyorsan insanlar kendi önlemlerini alabilir. okulun önünde başı boş bırakmış bide biri uzaklaştırmaya çalışınca artislik yapıyor.
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    Köpeğin insanlarla sorunu yok. Sen köpeği üzerine taşla sopayla yürürsen bunlar kaçınılmaz şeyler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sokak köpeğinin ne yapacağı belli olmaz durduk yere yürüyebilir, ama çocuklar taş falan atmıştır belki daha önce ( adı üzerinde çocuk ) o da onun için öyle bir şey yapmaya kalkmıştır. Koca adam niye uğraşsın köpekle vardır bir mesele.

    Edit : imla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buy>akip_giden_yillarim -- 10 Haziran 2019; 10:42:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sokak köpekleri birkaç insanı öldürmeye başladığından beri insanlar hassaslastí, siz köpeğinizi okuldan uzak tutabiliyorsaniz ilerde tatsızlıklar yaşanmaması adına daha iyi olur.
    Ben de geçen gün işe giderken baktım yaşlı adamın teki elinde uzun bir sopayla bir koça şiddet uyguluyordu. Amca napıyorsun sen dedim bana: Sen karışma! Dedi. Ben de je demek karışma, canı yok muydu o hayvanın dedim. Bu sefer: Benim canım yok mu! Sen karışma dedi.
    O an aklıma gelmedi cepyen videosunu cekip hayvan hakları derneği ne atmak, üstelik ise de geç kalmamak için oradan ayrıldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam haklısın, ama o köpeği orda tutamazsın, her ne olursa olsun okulun önünde bir köpek olamaz, ısırmasa da havlamasa bile okulun önünden binbir tane çocuk binbir tane hayvan geçiyor, köpekten korkanı olur, fobisi olan olur, alerjisi olan olur, o köpeği ordan almak durumundasın, evine veya okuldan uzak bir yere koyabilirsin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.