Şimdi Ara

Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU] (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
4.178
Cevap
85
Favori
205.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emre The Sorcerer E kullanıcısına yanıt

    Evet hocam oradan seçiyorum fakat ne seçersem seçeyim uçuşa başladığımda karşımda volocopter buluyorum sürekli. Oyunun dosylarını doğruladım kapatıp açtım defalarca hatta bi an ben bunu satın almadımmı diye düşündümde yani neden uçaklara erişemiyorum diye ama olmuyor güncellemeyle alakalı birşeymi diye düşünüyorum şuan...

  • Gerçekçi olmak gerekirse yıllarca xbox'ta helikopter görevleri göremeyiz değil mi arkadaşlar? Boş boş sürmeden, ufak da olsa amaç, hedef olmasından bahsediyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün nette denk geldiğim bir sayfada FSR'nin geldiği ve oldukça iyi sonuçlar verdiği yönünde yorumlar okudum. Ancak FSR'nin aktive edilebilmesi için DX12'nin açılması gerekiyor ki bu başlı başına performansı düşüren bir ayar maalesef. Yine de denemek için Dx12'ye geçtim ve AA menüsünde DLSS'den sonra FSR de görünmeye başladı. Sonuçlar gerçekten de ilginç çünkü Dx12 açık olmasına rağmen aynı ayarlarda FSR'nin daha iyi performans verdiğini gördüm. Üstelik 3060 ekran kartımda DLSS'yi performans modunda kullanırken FSR dengeli seçeneğinde idi ve onu da performans seviyesine çekmeye gerek bile duymadım. Freesync'i kullanabilmek için ihtiyaç duyduğum fsp aralığı 45-50 arası ki orta/yüksek kalite ayarlarında 4k FSR dengeli modunda 50'nin altına bile pek düşmüyor.

  • Xbox Series S'de son güncellemeden sonra oyundan atmaya başladı. En az 4-5 kez oldu. Az önce Vegas-Los Angeles yaptım, piste teker koyar koymaz xbox ana menüye döndü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NİGHTROD kullanıcısına yanıt

    bunun için career modları var ve neredeyse hepsi paralı.boş boş sürmek gercekten sıkıyor.misal ben 1400 küsür saat oynadım ilk sürümlerde profil siilinmesinden sonra oynadıgım süre bu.


    kariyer oyunları olmadan boş boş hevesınız cabuk biter.MS inde bu şekilde bir kariyer modu eklenti vs düşündüğü yok piyasada yeterince var.

  • lyldz kullanıcısına yanıt
    Bildiğiniz uygun fiyatlı career modu var mı? Şöyle Türkiye çevresinde kariyer yapsak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt

    ben bildiklerimi yazayım free olanlar fremium olanlarda var aralarda


    aviatife

    Fscharter

    Neofly

    Simbitworld

    Onair

    Airhauler 2

    Fseconomy

    flight-jobs

    crewmanager


    sanırım 3 tane daha vardı şu an aklımda değiller.


    googledan ısım şeklinde aratın.free olanları deneyebilirsiniz.


    ben özellikle Onair ve airhauler 2 yi sanırım 900 saat civarı oynadım.ikiside bana göre olaganüstü.

    bu dolar sevıyesınde ıkısınıde almak zor gibi.air hauler 2 kırıgı vardı nette güncel i bilmiyorum (simplazaya bakabilirsiniz)


    sanırım msfs nin en kötü yanı da biraz oynadıktan sonra canınızın istememsi.ben şu an oynamıyorum ekipmanımıda sattım tekrar heveste etmedım.ama hala aktif oynayanlar varsa tebrik ediyorum.sadece düze uçarak yenı eklentı alıp deneyerek oyunu uzun bir süre götürmek zor.


    Edit:tr çevresinde sanırım bu eklentılerın tamamında kariyer yapabılrısıniz.yalnız ozellıkel dogu anadolu cok dağlık oldugu için cessna 152 cessna 172 ile 10 bin ft üstü ucup bir anda inmek zor olabılıyor.yanı karıyerden başlayınca altınıza boeıng vermıyorlar hemen.sız gene alabılrısınız de bence karıyer dediğin en temelden başlar.

    ben bunu Onairde sormustum.acemıler için en guzel yer almanya demişlerdi.hakkaten başlangıc ıcın almanya alabılrısınız mesela :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lyldz -- 28 Kasım 2022; 0:46:36 >




  • ETS 2 gibi basit çalışan kariyer modu olsa belki de efsane olacak. Modlar falan eziyet oluyor. 2 şehir turu yapıp sildim yetti bana.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lyldz kullanıcısına yanıt

    2020'nin sırf bu kariyer modu eksikliği yüzünden FSX'e dönüp VR eklentileri alıp onunla oynamaya başladım.

    Geri dönüp bakınca efsanevi bir kariyer modu var oyunun.


    2020'nin de VR'ı deli oluyor tabi bu arada.


    Ancak dediğiniz gibi boş boş takılmak da bir süre sonra sıkıyor.


    Ya geçende FSX'te bir senaryo vardı, akarsu üzerinden uçarken motorun biri gidiyor, çift motorlu pervaneli uçak, bi yandan gitmeye çalışıyor, diğer yandan uçak diğer yana yatıyor, ona uğraşıyorsunuz, çok çok iyiydi.

  • Ormanci kullanıcısına yanıt

    yazdıklarınızın altına imzamı ataırım nokta atışı bir örnek.

    umarım "belki" ilerki yıllarda kendileri basit de olsa bir kariyer modu ne bileyim basit bir eklenti modulü ile bunu çözerler.


    xplane için Mission Generator var mesela oyun içinde basit bir eklenti bunun gibi olabilri.

  • Merhaba,


    xbox'da "rolling cash" ayarlı kayboldu. data kısmında gözüküyor ancak müdahale edilemiyor. silinemiyor. bu problemle karşılaşan oldu mu? çözümü nedir?

    ilgili bir bilgiye ulaşamadım.

  • İyi günler arkadaşlar,


    Ben bu oyunu xbox gamepad ile oynarken kokpitte yoke'u kontrol etmek için kolun sol analog tuşunu kullandığım zaman hem kamera serbestçe hareket ediyor hem de yoke benim yönlendirdiğim yönde hareket ediyor. Kamera ve yoke aynı anda tek tuştan işlev görüyor gibi. Ayarlardan her şeyi sıfırladım klavye mouse ve gamepad için ama değişen bir şey yok. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim

  • KurtPanzerMeyer kullanıcısına yanıt

    Camera ayarlarında "fixed cam"in seçili olması gerekiyor. Fixed cam seçili olduğunda sol üst tuş + sağ analog ile geziniliyor.

  • md11 M kullanıcısına yanıt

    Hocam fixed cam seçili. Rudder'a yön vermek istediğimde de hem rudder oynuyor hem kamera o yöne kayıyor. Sinirden gamepadi kırmak üzereyim hiçbir yerde de çözüm göremedim anlamadım gitti neden böyle sapıttı


    Edit: Benimle aynı sorunu yaşayanlar varmış. Sorun gamepad bilgisayara bağlıyken Steamin açık olması. Steami kapatınca oyundaki sapıtma düzeldi. Kamera sabit şuan.

    https://www.reddit.com/r/MicrosoftFlightSim/comments/iiwnqq/pc_pitch_and_camera_moving_at_same_time/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KurtPanzerMeyer -- 30 Kasım 2022; 18:56:15 >
  • Microsoft Flight Simulator (2020) [ANA KONU]

    İç dış kameralar arası geçiş yaptığımda ekranlar gidiyor bi daha da gelmiyor. Faluire lar kapalı yani arıza olamaz diye düşünüyorum. Xbox da başına böyle bir şey gelen var mı? Herşey mahvoluyor. Birkaç kez oldu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xbox'da maalesef anlamsız hatalar çıkıyor. bu sorunu ilk defa duyuyorum. motorlar çalışmaya devam ediyor mu ekranlar gidince?

    Bende de geçen birdenbire kontroller tam tersi yönde çalışmaya başladı. sağa kumanda verince sola dönmeye başladı. anlamak mümkün değil. iyice saçmaladılar.

  • md11 M kullanıcısına yanıt

    Çeşitli simulator forumlarinda araştırdım. Xbox ve pc tarafında farketmiyor, simulatorün tüm sürümlerinde yaşanan bir bug, sorunmuş. İlk çıktığından beri duzeltilememiş maalesef.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada bir şey sormak istiyorum. ingiltereyi kapsayan world update i kaldırınca texturelerdeki bulanıklık düzeliyor mu? ya da başka world updateleri kaldırıp deneyen oldu mu? özellike xbox'da.

  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.