Şimdi Ara

Bu toplumun sıkıntısı ne ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sadece gençlerde değil, yetişkinlerinde (sadece görüşünü yetişkin belli ki) de var bu durum. Ağzından çıkan lafları kimse tartmıyor. Tanımadığı birine sırf onun istediği gibi oynamadığı için ağzına geleni söylüyor. Bu mu delikanlılık ?

    Bu toplumun sıkıntısı ne ?

    Neyse bir dahaki oyun daha iyi oynarsın, oynarız, hatalarımız şunlardı bunlardı, şu yönlerimizi iyileştirmeliyiz yerine nedir bu öfke? Sövülerek kimse daha iyi oynamaz, aksine kendine düşman edinirsin. Oyun içinde söylersen oyuncunun motivasyonu düşer. Karşındaki seni kışkırtır, bir ihtimal şahsına küfredersin de, özellikle Türkiye'de olan bu aileye sövme olayı cidden utanç verici.

    Durumun acı yönü, en fazla hasar bende, farm bende, karşı takım da dahil en az ölüm bende yine de biz suçlu oluyoruz







  • Biri kötü oynadığında, özellikle yetişkinler daha çok tepki veriyor/ küfür ediyor.

    Yaş büyüdükçe, gereksiz bir ego yükleniyor çoğu oyuncuya.

    Hayatlarındaki tek vasıf, analarının bir kaç sene önce doğurmuş olmanın verdiği o muhteşem kudret ile birlikte, kendilerini ifade edemeyip ezik hissettikler her an, anlamsız küfürler ile nefret saçmaya başlamaları.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cruella -- 10 Haziran 2019; 1:8:54 >
  • türk olmaları.
  • Çok fazla takmamak gerekir sonuçta oyun bu. Benim yaptığımı deneyin "/sustur all" Oyun bittiğinde ise kim iyi oynamış ise ona takdir veriyorum. Report edilmesi gerekeni report edip çıkıyorum. Oyun sırasında ve lobide hic mesajlara bakmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen her şeye sinirleniyoruz oyun oldugunu unutuyoruz.Bir de çok çocuk var maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunlarda küfür eden birisi değilim fakat bazı durumlarda şahsa küfür ediyorum malesef .Küfür etmem için gerçekten karşıdaki herifin benim için tetikliyici olan iki şeyden birini yapması lazım.1.iki kere oynadığı şampiyonu yüksek eloda 20-50 lp arası denemesi ,yüksek eloda bu tarz olaylar nasıl olur demeyin şampiyon deneyen tipler geliyor..Hakim olmadığı koridor gelince bir başka takım arkadaşını aptalca oynayarak oyundan geri düşürmesi.İnsan kötü oynayabilir buna bir şey demem fakat bir başkasının oyun zevkine bilerek ya da aptalca zarar vermesi beni tetikliyor...
  • Çoğu zaman umursamam oyunu. Nerdeyse her zaman Lanei kazanarak çıkıyorum koridordan. Ancak Beni delirten şey Karşımdaki adamın 1/9 oynamasına rağmen geriye kalan bütün takımın her lanede kaybetmesi çıldırtıyor.

    Karşımda Tutuştur Sıçrayla giren Dariusa oyunu dar etmişim. 4 kere Bota roam atıp 3 ünde kill aldırıp 1 inde adamları geri düşürmüşüm. Bunları yaparken hala farm üstünlüğümü kaybetmemişim. Dariusun tek işi solodaki farmları kesmek olmuş. 3 Kere gang yememe rağmen bi şekilde hayatta kalıp bizim jugnle 1 kez olsun gelmemiş.

    Bir oyunda elimden ne gelidyse yapmışım kusursuza yakın oynamışım. Ancak Midimiz Ekko deniyor 2/18 dakika 20. Adc ile supumuz 3/8 0/8 oynuyor. Karşı Katarina Kasmış Vayne kasmış. Kha Zix kasmış. Bizde 4 tane adam hiçbirşey yapmıyor.

    Öyle bireysel bir heroda oynamıyorum bu oyun. Tahm Kenc almışım hem hasar verip hem full tank kasıp hemde adamları yaşatmaya çalışıyorum. Hatta Buildimde 1 tane sup itemine yer veriyorum. Sürekli kırmızı totemle geziyorum. Ancak 24 Kill alan katarina tüm takıma tek atıyor.


    Sonra ne Ana bırakıyorum ne bacı. 30 Dakka boyunca belki toplarlar diye ağzımı açıp tek kelam etmiyorum ama olmuyor.

    Ne zaman Abuk subuk pickler alsam kazandım ne zaman takıma yönelik şampiyon alsam kaybettim . O kadar saçma bir eşleştirme sistemi var ki.

    Gerekirse kullanıcı adımı vereyim bakın profile her oyun 2/15 0/9 bitirmeyen adam olmuyor takımda.

    Kaybettiğim son 5 oyuna baktım.
    Solo Ashe almış 2/15
    Solo Jax almış 0/8 Adc Ezreal 2/7
    Solo Urgot almış 2/11 Adc Ezreal 2/7
    Mid Ekko 2/18


    Herkesin kötü oynadığı zaman vardır. Laneden 0/3 çıkabilirsin . 50 minyon fark yiyebilirsin. Ancak Laneden 0/9 çıkılmaz dakka 15 de el insaf.
    Off ne yazı yazmışım çok doluydum be forum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 12 Haziran 2019; 16:56:2 >




  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    benim amacım kazanmak ve kazanamayacağımı anladığım an alt+f4 çekiyorum artık

    Sonra arkada zula oynuyorum. Maç bitince sıraya giriyorum ve tekrar zula/roblox'a dönüyorum. Bu insanlar ile oyun oynanmaz.

    Tavsiye ederim yazdığın tarzdaki durumlarda rahatlatıcı oluyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı kafadanız. En rahat yöntem cidden.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Harfi harfine katılıyorum size jung olsan da aynı hocam gang geliyoruz teşekkur edecene kufur ederler niye çaldımn çalmasan salsan niye dalmadın derler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler burda asıl sorun küfür etmek değil, herkes küfür eder bazen, ağzından veya elinden (klavyeden yazılıyor sonuçta) küfür çıkabilir, asıl sorun kötü olmak, kötü kalpli olmak ve başkalarına zarar gelsin, anne babaları veya değer verdikleri insanlar bir oyun yüzünden ölsün isteyebilmek. Toplumsal yozlaşmanın ve "kindar" nesil politikasının bir sonucudur bu bence.

    Ha senelerdir hem west hem TR'de oynuyorum, iki sunucuda da böyle insanlar var bolca. En çok da " hope your mom get cancer" cümlesini duydum westte. Türkiye'de bunu çok duymadım. Direkt küfür var bizim sunucuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten millet kafayı yemiş. Oyun aga altı üstü.
  • yaşı belli bir seviyeye gelipde hala bu oyunu oynayan varsa utansın kendınden
  • Bu oyunu oynayan kitlenin %90'ı ruh hastası ve en az 1 oyun oynamak için bile sinirlerinizin bozulmasına razı olmalısınız.Fakat anladığım kadarıyla bu toksik ortam Riot'un da işine geliyor ve özellikle müdahale etmiyor
  • Flamerlara bu kadar takılan net eziktir abi
    Troll cevap veriyom ben böyle flamelere daha cok cıldırıyolar böyle .d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.