Şimdi Ara

Kulak içi Kulaklık Tavsiyesi (Oyun Amaçlı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Piyasada pek önem verilmeyen bir nokta aslında istediğim kulaklık türü. Ama maalesef kafam biraz büyük ve haliyle kafa üstü kulaklıklar uzun süreli kullanımlarda kulağımı çok acıtıyor baskıdan ve kulağı tam içine alamamasından dolayı, bu yüzden kulak içine geri dönmek istiyorum. Hatta şuan kullandığım Gamepower Medusa 7.1 kulaklığımı da satışa koyacağım gibi, her neyse.

    Ama doğru düzgün bir şey bulamadım. Çok bir beklentim yok, en basit örnek olarak PUBG'de silah sesinin yerini anlayabileyim ve karşıdakine sesim düzgün gitsin yeter. Piyasayı bu noktada Razer'lar işgal etmiş durumda ve fiyatlar gereksiz pahalı. HyperX'in bir kulaklığı var fakat Amazon yorumları kötüydü bayağı. Para sınırlamam yok aslında ama gidip de markası var diye 400-500 para vermek bana çok saçma geliyor. Aslında istediğim tarzda 2 kulaklık var.

    Rampage SN-RX10 Orthus

    Tt eSports Isurus Pro

    Fakat internette doğru düzgün inceleme bile yok. TT'nin yorumları var sadece Amazon'da herkes farklı konuşmuş vs.. Neyse, oyunlarda kulak içi kulaklık kullanıp memnun olan varsa tavsiye vermesini rica edeceğim, mikrofonsuz ama ses kasılıyor dediğiniz varsa onları da yazmaktan çekinmeyin, belki harici bir mikrofon ile çözülür o iş de.







  • Dostum selam rampage ürünü nü ben de satın almayı düşünüyorum da satın aldın mı?
    Aldıysan memnun musun nasıl kullanışlı mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.