Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1853. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
15 Misafir - 15 Masaüstü
5 sn
76.302
Cevap
790
Favori
3.746.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
8. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Relinquished06 R kullanıcısına yanıt

    İşin garibi Xbox One'da da aynı sorun varmış neredeyse 8 yıldır bildikleri bir sorun yani bu. Microsoft gamepade 100 milyon dolar arge harcadıklarını söylemişti. Hiç mühendisiniz testçiniz feedback yapan yok m yahu böyle büyük bi sorun nası fark edilemez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPlay

    İşin garibi Xbox One'da da aynı sorun varmış neredeyse 8 yıldır bildikleri bir sorun yani bu. Microsoft gamepade 100 milyon dolar arge harcadıklarını söylemişti. Hiç mühendisiniz testçiniz feedback yapan yok m yahu böyle büyük bi sorun nası fark edilemez

    Haklısınız hocam aynı isyanı 2-3 sayfa önce ben de yapmıştım. Yok en güçlü konsolu yapıyoruz yok gamepassimiz mükemmel tamam hepsine eyvallah da konsolu konsol yapan ana unsur gamepad'i nasıl çözemezsiniz hala çok ilginç. 5 sene boyunca Ds4 kullandım 2 tane. Her iki gamepad de böyle sorunlar olmadı. Birisi 4 senenin sonunda drift sorunu çıkardı diğeri hala taş gibi duruyor.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratcangm

    Hayırlı olsun hocam başka almayı düşünen arkadaşlar varsa da şuan 6992 tl amazon tr de fiyat iyi diyebilirim hem taksik imkanı var hemde amazondan almanın güvencesi var iyi fırsat

    Teşekkür ederim hocam. Ben de başka yerlerden takip ediyordum piyasayı da 200-500 lira arttığını gördüm. Amazon da 7300 küsürlerden düştü. Prime ayrıcalığı da var ilgilenen arkadaşlar olursa.

  • Benim koldada aynı problem var A ve Y tuşunda. Garantiye versemde yine gelen kolda aynı problemi yaşarım diye uğraşmak istemiyorum. İleriki versiyonlarda düzelirse öyle garantiye vermeyi düşünüyorum 2. Kolu alıcaktım amazondan 700 e gördüm fakat bu problemden dolayı ondanda vazgeçtim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu arada NAT tipini nasıl Open yapabilirim? Udnp etkin modemde ama hala orta gözüküyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPlay -- 13 Nisan 2021; 23:44:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPlay kullanıcısına yanıt
    Ağ ayarları gelişmiş kısmından Dns kısmına 8.8.8.8 8.8.4.4 girin. Daha sonra hem modeme hem cihaza reset atın. Xbox'da bu toledo hatası malesef kronik bir sorun. Ben böyle çözmüştüm.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaşlar. Sizlere 2 sorum olacaktı. XBOX'a tamamen yabancıyım ve almayı düşünüyorum.


    1-Series X'in fiyatı sizce ne zaman düşer?

    2- Gamapass'in aylık fiyatı ne kadar? Ayrıca online için ayrı bir uyelik gerekiyor mu?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: MA11

    Selamlar arkadaşlar. Sizlere 2 sorum olacaktı. XBOX'a tamamen yabancıyım ve almayı düşünüyorum.


    1-Series X'in fiyatı sizce ne zaman düşer?

    2- Gamapass'in aylık fiyatı ne kadar? Ayrıca online için ayrı bir uyelik gerekiyor mu?

    1- Series X fiyatı ülke ekonomisi ne zaman düzelirse o zaman düşer   Bu arada fiyatının düşeceği fikrine nereden kapıldınız 2-3 hafta önce 7000TL olan konsol vatan mediamarkt gibi yerlerde kurdan dolayı 500TL daha zamlandı. Yani bir teknolojik ürüne bütçeniz uyuyorsa almaya bakın ülke ekonomisine güven olmaz.

    2- Gamepass ultimate için 3 yıllığı 720tl civarına denk geliyor. Ultimate alırsanız online için bir üyeliğe gerek kalmıyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relinquished06 -- 14 Nisan 2021; 0:16:55 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

    O fiatlara çıkmayı göze alıyorsan QE65Q80T araştır derim hocam. Fiyatı fazlaca oynak. 13K-15K bandında dalgalanıyor.

    Q80T en sorunlu panellerden birisidir bolca ekran şikayeti var

  • MA11 kullanıcısına yanıt

    1-) Series X şu an Amazon TR'de 6992 TL, bundan düşük bir fiyata bulabileceğinizi sanmam. Malum dolar kuru 1 TL civarı arttı, kur artışı öncesinde 6400 TL bandına bulunabiliyordu ancak o fiyatlar hayal artık.

    2-) Gamepass'i Türk Telekom'un Playstore mağazasından 3 yıllık Live Gold kodu alarak 705 TL'ye alabilirsiniz, eğer ki internet operatörünüz de Türk Telekom ise 12 aylık taksit yapabiliyorsunuz. Benim bildiğim en ucuz satan yer şu an için orası.

    https://www.playstore.com/urun/xbox-live-gold

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Turtle Punch

    Benim koldada aynı problem var A ve Y tuşunda. Garantiye versemde yine gelen kolda aynı problemi yaşarım diye uğraşmak istemiyorum. İleriki versiyonlarda düzelirse öyle garantiye vermeyi düşünüyorum 2. Kolu alıcaktım amazondan 700 e gördüm fakat bu problemden dolayı ondanda vazgeçtim

    2 hafta önce birebir aynı cümleleri yazmıştım ancak Pes oynarken A ve Y basmayınca insan çileden çıkıyor.Dayanamadım gönderdim.

    Pazartesi yola çıktı, bugün servise ulaştı ve servis yenisini kargoya verdi. Gelince göreceğiz fark olup olmadığını. Ancak şöyle bir umudum var. Müşteri temsilcisi geçen hafta yeni stok geldi bu yüzden beklemezsiniz demişti. Yeni stok yeni üretim olabilir. Sonuçta biz ön sipariş ile aldık ve o dönemden sonra bir ihtimal (çok umutlu da değilim ama) daha az sorunlu ya da sorunsuz olma ihtimali olabilir.





  • kataaay kullanıcısına yanıt
    3 senelik gamepass 680 tlye alınıyor şu an 1 aylık gamepass Ultimate fiyatı da içinde. Sizinki pahalı oluyor. Yanlış yönlendirme olmasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Murat3425

    Oledlerde son durum nedir hocam bi ara bayağı bir kişide ekranda yanma sorunu oluyordu. Bende Sony 4k var değiştirecek olsam risk almam yine klasik bi 4k alırım heralde. Oled daha tam oturmadı sanki

    Samsung QLED'lerde bu OLED yanma sorununun söz konusu olmadığı belirtilmiş. OLED paneller gibi gerçek siyah ve renk canlılığını da aynen koruduğunu birkaç incelemede izlemiştim ki bugün çıplak gözle ne kadar canlı olduğunu da deneyimledim.


    Bu yüzden Samsung QLED'lere yönelmiştim ama diğer markalarda da başka bir seçeneğimiz var mı diye merak ediyorum.

  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz panel yok ki hocam. Ben Rtings.com’u inceliyorum bir kaç tane de videosunu izledim siyah seviyesi oled’e yakın ve notu hayli yüksek bir televizyon. Benim listemde. Fiyatını takipteyim.
  • DePiedra0 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu hangi yöntemle oluyor açıklayabilir misiniz? Tamam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Th3M4NIMAL

    O fiatlara çıkmayı göze alıyorsan QE65Q80T araştır derim hocam. Fiyatı fazlaca oynak. 13K-15K bandında dalgalanıyor.

    Evet şimdi baktım da 4K@120Hz seçeneği sanırım benim baktığım Frame serisi modelde gerçek frekans olarak desteklenmiyor, sizin önerdiğiniz modelde mevcut görünüyor. Ancak Q80T One connect box desteklemiyormuş.


    Bakarken şimdi Q95T modelini buldum, tabi 65'' yerine aynı fiyata 55'' bakabiliyoruz.


    Burada incelemesi de var, ilgilenenler için güzel bir model gibi duruyor.






  • Q95T tepe model sanırım. Alamayacağım için hiç bakmadım ben ona :)


    Rtings.com'dan inceleyin. Oyun için de incelemesini yapıyorlar televizyonların. Tabi @LuqueTr hocamın da dediği gibi panel sorunlarını da göz önünde bulundurun. Sorunsuz panel yok ama verdiğimiz paralara en iyisini almak lazım.

  • Halo master chief EDT Halo 4 resume yüklemiyor ana menüye atıyor sizde de öyle mi ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Th3M4NIMAL kullanıcısına yanıt

    Rtings.com'u bir inceleyeyim öyleyse teşekkürler. Ben de fiyatlara bakıp bir önden gözümü alıştırıyorum :)


    Panel konusunda da şunu söyleyebilirim;


    3-4 sene önce Samsung 4K Curved Led TV aldım ve aldıktan 6 ay sonra panel arızasından dolayı servis gelip evde panel değişimi yaptı. Arada bir lambası söndü tekrar değişti, garantisi bittikten sonra da yanlış hatırlamıyorsam 1800-2000TL gibi bir bedel ödeyerek paneli tekrar değiştirtmiştim. Şu anda da aşağıdan görmesi zor olsa da bir ışık hüzmesi mevcut.


    Yani her cihazda bu risk var bilemiyorsunuz,


    Asıl kronik modellerden korkmam, denk gelirse sıkıntısını direkt gösterir, ürün yenisiyle değiştirilir, aynı arıza tekrar ederse zaten para iadeniz var ama böyle yavaş yavaş sorun çıkarırsa elbet garantisi bitiyor, siz de TV'ye verdiğiniz aynı parayı panele lambaya ödediğinizle kalıyorsunuz.

  • 1 ay içinde ABD'de ürün bulabilir miyim arkadaşlar bilgisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18511852185318541855
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.