Şimdi Ara

Transformers oyuncu bilgisayarı | Acer Concept D9

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
    Acer son dönemde bambaşka bir kimlikle karşımıza çıkıyor. Şirket her yeni ürününde farklı bir yenilikçi yaklaşım denerken, onlardan biri de dönüşebilen oyuncu dizüstü bilgisayarı Concept D9 oluyor. Bu bilgisayar aynı zamanda donanımıyla en güçlü grafik tablet olmaya da aday. 



  • Kalem destegi icin keske N-Trig teknolojisi kullanilsaymis cunku Wacom Pen ile ekranda ayrica bir katman olusturulmaktadir ve ozellikle PC tablet vs windows tabanlilarda bu katman cok bariz belli olmaktadir lakin N-tTrig li Windows larda ise ayrica bir kalem icin dijitallestirici katman olmayisi ile ekran sanki parmak veya kaleminizin dibinde gibi gorunmektedir ve goruntu kalitesinde de ayrica bir cam katman olmamasi ile kalite kaybi yasanmiyorken Acer in kullandigi Wacom teknolojili ekranlar ile hayal kirikligi olusturmaktadir. Video da da bariz belli olmakta katmanli durmaktadir.

    Ekrani gercek 10 bit mi dir ? Keske ona da ayarlardan bakilsaymis. Windows gercek 10 bit olmayanlari yani 8+2 FRC li cakma 10 bitlik ekran panellerini de affetmiyor 8 bit olarak gostermektedir keske Erdi baksaymis bu detaylara. Adobe RGB artik bircok notebook ta %100 asmaktadir. DCI-P3 gibi daha genis renk gamutunda yuzde kactir ona bakilmasi gerekiyor. Rec.2020 filan da var ...

    en.1wikipedia.org/wiki/Color_space


    Bazi basit detaylara bakmak 10 saniyenizi alirdi :/





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.