Şimdi Ara

Yeni Yapılan binadaki internet altyapısı hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni satın aldığımız dairenin bulunduğu binada fiber altyapı varmış, Türk Telekom binanın içine elektrik sayaçlarının olduğu yere kadar üzerinde Türk Telekom optik kablo turkuaz kablo yazılı turuncu fiber kabloyu döşemiş. Dairelere de ince sarı kablo döşenmiş üzerinde "Türk Telekom Fiber cable otc obp" gibi bir şeyler yazıyor. Dairelere Döşenmiş kablonun uçları elektrik sayaçlarının orada duruyor Aşağıda fotoları var bu kabloların o turuncu kablo ile birleşmesi lazım daha doğrusu herhalde türk telekom eve bir santral mi kutumu ne koyması gerek galiba, bunun için ne yapılması lazım?

    Mevcutta ikamet ettiğim yerde ADSL aboneliğim var 10-13 mbit arası hız alıyorum ama yeni eve taşınırken mecbur Altyapı gereği fibere geçmek zorundayım. Aboneliğin taşınması süreci nasıl işliyor bilen var mı?

    türk telekom, milenicom, türknet sitelerinden altyapı bilgisine ev yeni olduğu için ulaşılamıyor.

    Yeni Yapılan binadaki internet altyapısı hakkında Yeni Yapılan binadaki internet altyapısı hakkında Yeni Yapılan binadaki internet altyapısı hakkında



  • Söz konusu lokasyonda kablolama işlemi yapılmış olup, kabin montajı yapılmamıştır. Kabin montajı yapılıp portların aktif olması durumunda fiber internet aboneliğini başlatabileceksiniz. Bu süreçte detaylı bilgi almak için -ne zaman aktif olur- bağlı bulunduğunuz müdürlüğe başvuruda bulunabilirsiinz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.