Şimdi Ara

Samsung Galaxy Jean2 ve Galaxy Wide4 tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Samsung, Güney Kore'de Galaxy Jean2 ve Galaxy Wide4 adlı iki yeni uygun fiyatlı akıllı telefon çıkardı. Her iki cihaz da birkaç değişiklik dışında genel olarak aynı özellikleri paylaşıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Mi Band 4’ün tanıtım tarihi açıklandı
    Samsung Galaxy Jean2, 5.8 inç HD+ (1560 x 720 piksel) Infinity-V ekrana sahip. Yani çentikli bir telefon. Gücünü ise sekiz çekirdekli Exynos 7884 işlemci ve 3 GB RAM'den alıyor. Ayrıca microSD kart ile genişletilebilir 32 GB dahili depolama alanı var.

     


    Galaxy Wide4 ise biraz daha büyük 6.4 inç HD+ Infinity-V ekran taşıması dışında yukarıda saydığımız tüm özelliklere sahip. Her iki akıllı telefonda da f/1.7 diyaframlı 13 megapiksel ana sensör ve 5 megapiksel geniş açılı sensör içeren çift kamera sistemi bulunuyor.

     


    One UI arayüzü ve 15 W hızlı şarj


    Ön taraflarında ise ise 8 megapiksellik bir selfie kamerası mevcut. Galaxy Jean2, 3.000 mAh kapasiteli bir pille geliyor. Galaxy Wide4 modelinde ise 4.000 mAh'lik bir batarya kullanılmış. İki cihazda da Android 9 Pie tabanlı One UI arayüzü ve 15 W hızlı şarj teknolojisi sunuluyor.

     

    Samsung, Galaxy Jean2'yi yaklaşık 214 dolar fiyat etiketiyle satacak. Güney Koreli şirket Galaxy Wide4'ün fiyatını ise henüz açıklamadı.







  • A ve M serisi adı altında telefonları düzene koyacaklardı ki alışkanlıklarını aşamadılar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5 mp geniş açı komedi gibi pikselleri artık tek tek sayarız

  • Bildiğin a20.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Global pazara çıkacağını zannetmiyorum. M serisi bile çoğu ülkede AXYe şeklinde sunuldu (A20e, A30e..). Bu saatten sonra Samsung yeni bir amiral gemisi tanıtana kadar orta seviye cihaz tanıtmayacak. A serisinin satışlarından gayet memnunlar çünkü. En kötü A90 tanıtılabilir bu boşlukta. A60'ın (M40 olarak da M serisi içinde değerlenebilir.) da global tanıtımı gerçekleşir.

  • Aynı mavinin laciverdi

  • 2011 haberi falan sandım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.