Şimdi Ara

Skype ekran paylaşım özelliği başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Microsoft’un bir süre önce ilk tanıtımını yaptığı Skype mobilde ekran paylaşımı nihayet dağıtıma başladı. Android ve iOS kullanıcıları yeni güncelleme ile ekranlarını arkadaşları arasında paylaşabilecek.


    Ekran paylaşımı nedir?


    Ekran paylaşımı kullanıcıların ortak çalışma veya sohbet oturumlarına yönelik olarak geliştirildi. Ekran paylaşımı ile o anda ekranınızda çalıştığınız ne varsa sohbet ettiğiniz arkadaşlarınıza gösterebiliyorsunuz.


    Ayrıca Bkz.Apple Design Awards 2019 belli oldu

    Bu özellik Android 6.0 ve iOS 12 üzeri için geçerli. Arama ekranında üç noktalı menü üzerinden bu özelliğe ulaşabiliyorsunuz. Yine bu menüde çağrı kaydetme ve altyazı özelliği de yer alıyor.


    Diğer taraftan yeni güncellemede video görüşme ekranı daha sade ve anlaşılır hale getirildi.  Kullanıcılar tek tıklama ile görüşme esnasında kontrol ekranını kaybedebiliyor. Çift tıklama ise ekrandaki tüm kontrolleri saklıyor.


     


     


     







  • Skype neden bizim ülkemizde yaygın değil anlamıyorum. Gerçekten mükemmel bir uygulama. Umarım gerektiği değeri görür.

  • Stark.Expo S kullanıcısına yanıt
    Benim cevrem genelde oyunlar için kullanıyordu. Discord çıktıktan sonra yüzüne bakan yok. Zamanında az kullanmadım skype'ı. Üç yıl öncesinde bile güzel deneyim sunuyordu. Şuan nasıldır bilemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kötü program değil ama hala Microsoft almadan önceki zamanlarını özlüyorum. Skype telefonları vardı, iş içinde bir Skype ağı kurmuştuk vs. MSN ayrı Skype ayrı güzeldi. Microsoft bir taşla ikisini de vurup öldürdü.

  • mikrosoft aldığından beri skype kullanmıyorum/kullanamıyorum çünkü mikrosoft programın ... koydu

  • atilasat A kullanıcısına yanıt
    Ne yaptı tam olarak, anlayamadım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft her basladigi isi yarim birakir. Önceleri Mobil Isletim Sisitemi isine girdi, Nokia Lumia satti sonra kaldirdi. MSN vardi hicte fena degildi, sonra Skype aldi MSN i kaldirdi, tonlarca hesap cöpe gitti. Bakalim Skype ile nereye kadar. Hep baslayip vazgecmesinden dolayi, programi iyide olsa yayginlasmiyor. Bugun Skype Whatsappten cok daha iyi ve güvenli olmasina ragmen herkes Whatsapp kullaniyor. Birgun yine MS Skypei kaldirip Whatsapp kullanin derse hic sasirmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.