Şimdi Ara

Güneş Yanığı sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar babamda 2004 lacivert c-max var.2011 yılından beri araç bizde ailecek binilen bakımları eksiksiz genel olarak sorunsuz bir araç. Ancak aracın sunroof’un bir karış önünde ve bir karış arkasında güneş yanığı oldu ayrıca tavanda matlaşma var. Aracı satmayı ve üzerine biraz koyarak babama başka bir araç almayı düşünüyoruz ancak herkes güneş yanığının aracın değerini düşüreceğini vs. söylüyor ve kafamız karıştı.Bunun bir çözümü var mı sizce?internette araştırdığımda Restorfx diye bir uygulama çıkıyor her yerde ancak dolandırıcı gibi geldi boya kullanıldığını iddia eden var. Yine nette Araştırmalarımda mikron boya diye bir şey çıktı boyanıyormuş ancak belli olmuyormuş ki işim olmaz Allah uzak tutsun. Boyatıp da boyasız diye satamam Allah var 2-3 lira için hakka giremem..bu iki yöntem dışında bir şey çıkmadı internette..bildiğiniz bir yöntem var mı sizin giderecek veya nasıl bir yol izlemeliyim yönlendirirseniz sevinirim..







  • Tavan işi sıkıntı boyatsan taklalı derler boyatmasan yanık var derler sen yine de boyatma
    Varsın yanık desinler almazlarsada en azından atacın şu anki hali korunmuş olur bişey kaybetmezsin
  • 2004 model araç bakan biri güneş yanığını nispeten takmaz. Bizde de var güneş yanıklı araba. Alırken önemsemedik. Fiyatı da ona göre.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ataince -- 5 Haziran 2019; 7:14:47 >
  • Bende 2011 i20 var kuş pislikleri 8-9 noktada boyayı yakmış boya işi sakat hem maliyeti var hem epey değer kaybı olur ben rütüş yaptım ama bulabilirsem aynı renk folyo ile kapatmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.