Şimdi Ara

Oppo'dan yarım daire biçiminde dönerek açılan ön kamera tasarımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Akıllı telefon pazarının son derece zorlu bir rekabete sahne olduğu ortada. Dolayısı ile sektörde söz sahibi olmak isteyen şirketlerin Ar-Ge çalışmalarına ciddi anlamda yatırım yapmaları gerekiyor. Huawei ve Oppo gibi Çinli üreticiler de araştırma ve geliştirmeye odaklanarak rakiplerinin bir adım önüne geçmeye çalışıyor.

     

    Ayrıca Bkz.Microsoft, E3 2019’a dersini çok iyi çalışmış olarak çıkacak
    Oppo kısa süre önce ön kamera ile ilgili yeni bir patent daha aldı. Patent görselleri "tamamen çerçevesiz" ve gerçek anlamda "tam ekranlı" bir tasarım vadediyor. ABD Patent ve Marka Ofisi'ne sunulan patentte, yarım daire biçiminde bir ön kamera modülü tasvir edilmiş. Selfie kamerasını gizleyen bu modül ön kameraya ihtiyaç duyulduğunda dönerek açılıp-kapanabiliyor.

     


    Oppo bu tasarımı ne zaman kullanacak?


    2018 yılına uzanan patentte, yarım daire biçimindeki kamera modülünün, LED flaşa veya diğer sensörlere ev sahipliği yapıp yapmayacağından bahsedilmemiş. Şu an için Oppo'nun bu döner modülü akıllı telefonlarında ne zaman kullanacağını bilemiyoruz. Ancak şirketin bu yıl veya önümüzdeki yıl çıkaracağı modellerde görme ihtimalimiz bulunuyor.







  • Oppo kendi ülkesinde takılan bir şirket global iPhone ile yolla devam artık telefon haberlerine ilgim azaldı başlıklar zaten ayrı bir dert KUTUSU GÖRÜNDÜ? Bilmem şu yada bu ile GELEBİLİR gibi başlıklarla doldurdunuz ana sayfayı dünya dönüyor dostlar siz dönmüşünüz çokmu:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oppo bu fiyatlarla işi gerçekten zor. reno 8 bin liraysa bunu 10 bine satarlar.

    10 bin verebilecek adam da iphone alır geçer zaten.

  • benim gibi selfi hastası olmayanlar için bi ön kamerasız telefon çıkaramıyorlar mı? şöyle adam akıllı delksiz ekranlı.

  • Türkiyeden alabileceğin mi mix3 var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mi mix 3 lerde türkçe desteği var mı peki? bir ara mi mix serisine baktım türkçe desteği yok gibiydi.
  • Var niye olmasın resmi olarak da satılıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • benim baktığım mi mix 3s mi acaba öyle bir model varmı unuttum şimdi. bir model resmi olarak yoktu türkiyede. çünkü fiyat araştırması yaparken hep spotçuların sattıkları karşıma çıkıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cabriyo

    benim gibi selfi hastası olmayanlar için bi ön kamerasız telefon çıkaramıyorlar mı? şöyle adam akıllı delksiz ekranlı.
    Oppo'dan yarım daire biçiminde dönerek açılan ön kamera tasarımı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli



    Alıntıları Göster
    bana pil kapasitesi 4000den aşağı olmayacak model lazım. ekran çözünürlüğüde 1080p den yüksek olmalı. yoksa alternatif çok. ha geçen sene alternatif pek yoktu. telefon alırken çok inceledim bi oppo find x vardı o da türkçe yoktu garanti yoktu vs. şimdiki çıkan modellerde alternatifler çoğaldı samsungda a80 çıkardı motorize dönerli kamera yapmışlar bence en iyi çözüm arka kamera ön kamera şekline dönüyor. ama pili 3500mah falandı. yani a70 4500mah iken neden a80 e 3500 mah kapasite pil koyarlar? heleki note 10 pil kapasitesi tam bir rezalet.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.