Şimdi Ara

AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SONUÇ İLK MESAJIN EN ALTINA EKLENMİŞTİR!

    Arkadaşlar konunun burayla alakası olmadığını biliyorum. Bilgilendirme amaçlı buraya açarsam iyi olacağını düşündüm.

    AMD 29 Nisan 2019 - 29 Haziran 2019 tarihleri arasındaki alımlarda geçerli olmak üzere bazı işlemci ve ekran kartlarına Tom Clancy's The Division 2 Gold Edition ve World War Z hediye veriyor.



    Bizdehesaplı adlı siteden Ryzen 5 2600 işlemci, Yukko adlı siteden ise Sapphire RX570 Nitro+ 4GB OC ekran kartı satın aldım. Satın alma sonrası ürünlerim geldiğinde bilgisayarımı topladım ve bunları aldığım sitelerden oyun kodlarımı istedim. İki sitede oyun kodlarını mailime yolladı.

    Bizdehesaplı' nın koduna sadece Tom Clancy's The Division 2 verdi. Word War Z yalan oldu anlayacağınız. Belki bu AMD nin işidir bilemiyorum.
    Yukko sitesinin verdiği kod ise AMD nin sitesinde geçersiz çıktı.
    İşin tuhaf yanı, Bizdehesaplı adlı siteden aldığım işlemcinin sayfasında oyun hediyesinden bahsedilmiyordu bile. Buna rağmen kod ile bir oyun aldım.
    Yukko' nun ekran kartı sayfasında ise oyun hediyeleri ile ilgili bilgi yazıyor ama verdikleri kod geçersiz çıktı.


    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!
    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!


    Yukko adlı siteye konu ile alakalı mesaj ve mail attım ama bayram tatili olduğu için uzun sürebilir.


    GÜNCELLEME: Bizdehesaplı.com un işlemciye verdiği kodla aldığım oyun resimde. Normalde 1 kod ile 2 kredi veriliyormuş ve 2 oyun alınabiliyormuş. Benim kod neden 1 kredi ve 1 oyun anlamış değilim.

    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!



    Bu resimde ise Yukko' dan aldığım ekran kartına verilen kodun hata mesajı var. Bunda büyük ihtimal bir yanlışlık var. Yukko belki yeni kod verir.

    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!


    GÜNCELLEME 2: Amd ye mail atmıştım yanıt geldi. Bizdehesaplı'nın verdiği kod tek oyunlukmuş.

    AMD OYUN HEDİYELERİ HAKKINDA!


    GÜNCELLEME 3 - (9 Haziran 2019): İki site de maile yanıt verdiler ve 10 Haziran 2019 pazartesi günü konuyla ilgileneceklerini söylediler.


    GÜNCELLEME 4: Bizdehesaplı.com önceki kampanyaya ait kod vermiş. Yeni bir kod verdi. Sorunsuz bir şekilde oyunlarımı teslim aldım. Yukko.com ise yeni kod vereceğini söyledi...



    SON GÜNCELLEME: Yukko.com ve bizdehesaplı.com dan ayrı ayrı aldığım Ryzen 5 2600 işlemci ve Sapphire Nitro+ RX570 ekran kartlarının oyun kodlarını bu gün itibari ile sorunsuz olarak teslim aldım. Bu iki siteden de oyun kodlarınızı alabiliyorsunuz bilginize!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 10 Haziran 2019; 22:29:40 >







  • Yukko'yu nasıl buldunuz yahu? İtopya, HB, Vatan, Ebrar, İnventus varken ben olsam alışveriş yapmazdım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    oradan daha önce alışveriş yaptım. gayet güvenilir bir site.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 17 Nisanda indirim var, bu kadar daha düşmez diye 2600'u 1085 tl'ye aldım. 2 hafta daha beklesem hem 100 lira daha ucuza alıcaktım hem de 2 oyun hediye edilecekti. Çok üzüldüm yav.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Yukko'yu nasıl buldunuz yahu? İtopya, HB, Vatan, Ebrar, İnventus varken ben olsam alışveriş yapmazdım.
    Konuya pek hakim olmadığınızı varsayıyorum zira, Yukko biraz önce bahsetmiş olduğunız markaların birçok ürününü satın aldığı distribütör olan , Arena'ya ait.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Whippoorwill

    Yukko'yu nasıl buldunuz yahu? İtopya, HB, Vatan, Ebrar, İnventus varken ben olsam alışveriş yapmazdım.
    Hocam Yukko'dan ilk defa alışveriş yaptım. En uygun fiyat oradaydı. Sapphire RX570 Nitro+ 4GB OC modelini 985₺ görünce aldım hemen. Aynı gün kargoladılar ve sorunsuz teslim aldım. Tek sorun verdikleri kodda. Ayrıca yorumlar da çok olumlu.
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Yukko saydığınız tüm sitelerden daha büyük daha eski ve daha güvenli. Arkasında Arena Bilgisayar var.

    Yukko büyük ihtimalle sorunu çözecektir. Ülkede Amazon ve Yukko'da gördüğüm müşteri hizmetleri kalitesi apayrı bir yerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kodları kullanma talimatlarını tam olarak okudunuz mu? Dün Qp Bilişimde ürün alan bir arkadaşa kod gönderdikten sonra söylenen bir pc de kodların çalışacağı ve o bilgisayarın sisteme kaydedildiği idi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH.COM kullanıcısına yanıt
    Arena ile çalışıyormuş. Bende uzun zamandır pek bir alışveriş olayım olmadığı için boş bulundum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Olur hocam, estağfirullah da bir düzeltme ekleyeyim izninizle. Arena ile çalışmıyor, bizzat Arena Bilgisayar'ın kendisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Free Man. kullanıcısına yanıt
    Sıvadım desenize.

    Neyse öğrenmiş oldum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanlışlıkla bir önceki kampanyanın kodunu vermiş olabilir(Resident Evil 2- DMC 5). Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiyseniz yeni kod vereceklerdir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Kodları kullanma talimatlarını tam olarak okudunuz mu? Dün Qp Bilişimde ürün alan bir arkadaşa kod gönderdikten sonra söylenen bir pc de kodların çalışacağı ve o bilgisayarın sisteme kaydedildiği idi.
    Evet hocam nasıl yapacağımı öğrenip yaptım. Önce hesap açtım, kod istedi bizdehesaplının kodunu yazdım, sonra bilgisayara bir program indi ve onaylandı. Bir baktım sadece bir oyun verdi. Sonra umursamadım hadi dedim yukkonun koduyla diğer oyunu alır geçerim ama o da geçersiz çıktı.

    Amd nin inen programı da artık hata veriyor nedense. Nereden indireceiğimi de bulamadım. Sanırım sadece geçerli kodla beraber iniyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Armag3d0N

    Yanlışlıkla bir önceki kampanyanın kodunu vermiş olabilir(Resident Evil 2- DMC 5). Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiyseniz yeni kod vereceklerdir.
    İllaki bir hata vardır ve düzelteceklerdir. Benim asıl takıldığım konu bizdehesaplı' nın kodundan tek oyun çıkması. Amd ye konuyla ilgili mail attığımda kod tek oyun kodu dediler. Konuya ekleyeceğim zaten.
  • Şem-i Ruhsar kullanıcısına yanıt
    Qp dede iki oyun için iki ayrı kod verildiğini gördüm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

    Qp dede iki oyun için iki ayrı kod verildiğini gördüm.
    O zaman 2 oyun 1 kod, 1 oyun 1 kod olarak verebiliyorlar. Bizdehesaplıya baskı yapmaya başlamam lazım. Hemen mail atacağım neden 1 oyun diye. ((:
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Ben ekran kartımı hepsiburada dan 17. nisanda aldım. 18. nisanda bana ulaştı. Bu muhabbetin Ekran kartı alana olduğunu bilmiyordum hazır sistem toplayan sitelere özel vs sanıyordum hiçte üstünde durmamıştım ilgimi çekmemişti oyunlar. Velhasıl dedim alayım o zaman ekran kartı alana veriyorlarsa hepsiburadaya site üzerinden 23 mayısta mesaj attım hediye kodum gelmedi fatura veya kargo ile birlikte dedim. 4 gün sonra dönüş sağladılar bana bi kod verdiler ve amd rewards da kullanabilirsiniz dediler. Hesap açtım kodu girdim bi hata verdi de anlamadım (Kod daha önce kullanılmış hatası değildi ama eminim) sonra orda çıkan bize ulaşın kısmından hepsiburada ile aramdaki site üzerinden olan mesajlaşmaları kodu içeren mesajı SS alıp ordan yükledim. Amd Rewards'da DESTEK kısmında bulunan kısımla aynıydı oraya yönlendirmiş olabilir. Sonrasında AMD bana mail atti ingilizce bir mail. Lütfen faturanızı vs paylaşın, adınız tarih ürün satıcı vs gözüksün yazmışlar ve direk maile cevap atın yazmışlar. bende e faturam vardı onu gönderdim bide SS aldım e faturadan onuda ekledim. 2 ekle birlikte maili cevapladım. "add; jpeg and pdf" yazdım :D . 1 2 saat sonra tekrar mail attılar kod aktif edilmiştir diye. aynı kodu tekrar girdim amd rewards kod girme bölümünden. Sonrasında bana 3 kredi verdi devam'a bastım zaten seçebileceğim 3 şey karşıma çıktı the division 2 gold edition, world war z ve world war z weapon skin diye. üçünüde seçtim yönergeleri takip edip yükledim oynuyorum.

    Bende şöyle bir mesele var the division 2 gold edition yazıyor amd rewards hediyesinde ama kurduğu standart edition. world war z de ise weapon skin falan yok hediye kod vermişti amd onu tekrar gireyim belki olmamıştır dedim o koda da kullanılmıştır dedi. world war z weapon skin için epic games e hesabım üzerinden mesaj attım "weapon skin kodunu girdim ama yok tekrar giriyorum kullanıldı diyor" diye the division 2 gold edition içinde amd rewards a bana attıkları maile cevap yazdım "bu mailde the division 2 gold edition yazıyor ama bana standart edition yüklendi 1 year pass dlc'si yok. DLC yi yüklemek istediğimde para talep ediliyor." yazdım. bakalım bu mailleri az önce attım.

    sonuç olarak the division 2 standart edition ve world war z sorunsuz oynuyorum. önce önemsememiştim oyunları torrent çekeriz demiştim ama world war z multi player sarıyor :)))) the division 2 de multi player yok standart edition diye mi yok bilmiyorum ama google'a yazdım online göremedim zaten.

    iyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: daquied

    Ben ekran kartımı hepsiburada dan 17. nisanda aldım. 18. nisanda bana ulaştı. Bu muhabbetin Ekran kartı alana olduğunu bilmiyordum hazır sistem toplayan sitelere özel vs sanıyordum hiçte üstünde durmamıştım ilgimi çekmemişti oyunlar. Velhasıl dedim alayım o zaman ekran kartı alana veriyorlarsa hepsiburadaya site üzerinden 23 mayısta mesaj attım hediye kodum gelmedi fatura veya kargo ile birlikte dedim. 4 gün sonra dönüş sağladılar bana bi kod verdiler ve amd rewards da kullanabilirsiniz dediler. Hesap açtım kodu girdim bi hata verdi de anlamadım (Kod daha önce kullanılmış hatası değildi ama eminim) sonra orda çıkan bize ulaşın kısmından hepsiburada ile aramdaki site üzerinden olan mesajlaşmaları kodu içeren mesajı SS alıp ordan yükledim. Amd Rewards'da DESTEK kısmında bulunan kısımla aynıydı oraya yönlendirmiş olabilir. Sonrasında AMD bana mail atti ingilizce bir mail. Lütfen faturanızı vs paylaşın, adınız tarih ürün satıcı vs gözüksün yazmışlar ve direk maile cevap atın yazmışlar. bende e faturam vardı onu gönderdim bide SS aldım e faturadan onuda ekledim. 2 ekle birlikte maili cevapladım. "add; jpeg and pdf" yazdım :D . 1 2 saat sonra tekrar mail attılar kod aktif edilmiştir diye. aynı kodu tekrar girdim amd rewards kod girme bölümünden. Sonrasında bana 3 kredi verdi devam'a bastım zaten seçebileceğim 3 şey karşıma çıktı the division 2 gold edition, world war z ve world war z weapon skin diye. üçünüde seçtim yönergeleri takip edip yükledim oynuyorum.

    Bende şöyle bir mesele var the division 2 gold edition yazıyor amd rewards hediyesinde ama kurduğu standart edition. world war z de ise weapon skin falan yok hediye kod vermişti amd onu tekrar gireyim belki olmamıştır dedim o koda da kullanılmıştır dedi. world war z weapon skin için epic games e hesabım üzerinden mesaj attım "weapon skin kodunu girdim ama yok tekrar giriyorum kullanıldı diyor" diye the division 2 gold edition içinde amd rewards a bana attıkları maile cevap yazdım "bu mailde the division 2 gold edition yazıyor ama bana standart edition yüklendi 1 year pass dlc'si yok. DLC yi yüklemek istediğimde para talep ediliyor." yazdım. bakalım bu mailleri az önce attım.

    sonuç olarak the division 2 standart edition ve world war z sorunsuz oynuyorum. önce önemsememiştim oyunları torrent çekeriz demiştim ama world war z multi player sarıyor :)))) the division 2 de multi player yok standart edition diye mi yok bilmiyorum ama google'a yazdım online göremedim zaten.

    iyi forumlar
    Bunu bir deneyeyim. Benimkini de aktif ederler belki. ((:


    Düzenleme: Evet oyun Gold Edition değilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şem-i Ruhsar -- 3 Haziran 2019; 15:38:12 >




  • daquied kullanıcısına yanıt
    O zaman bende bir şansımı deneme amaçlı yazayım hepsiburadaya.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Biz aldığımız zaman yani 17. Nisanda da oyun hediyesi vardı umursamamistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.