Şimdi Ara

Warhammer: Chaosbane (Diablo Tarzı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Warhammer: Chaosbane (Diablo Tarzı)


    Arkadaşlar oyun, Warhammer dünyasının ilk hack and slash oyunu. Oyun 4 haziran tarihinde resmi çıkışını yapıyor, eğer Magnus edition veya Deluxe edition sahibiyseniz bugünden itibaren (31 Mayıs) başlayabiliyorsunuz.

    Bence Diablo ve Path of Exile hayranları bu oyunu gözden kaçırdılar, benim de daha dün haberim oldu böyle bir oyunun varlığından. O yüzden bu konuyu açıp dikkat çekmek istedim. Elbette Diablo kalitesinde bir oyun beklemiyorum ama hiç olmazsa tatlı bir alternatif olabileceğini düşünüyorum. 2-3 ay oynatsa kendini yeter diye düşünüyorum.

    Ben dün forumdan bir arkadaş vasıtasıyla %30 indirimli, gift olarak season pass olan Magnus edition aldım 132 TL'ye. Çünkü ilerleyen zamanlarda 1 yeni hikaye + 3 DLC paketi dahil bu pakete.

    Standart edition: 139 TL
    Deluxe edition: 152,90 TL
    Magnus edition: 189 TL

    Steam sayfası:https://store.steampowered.com/app/774241/Warhammer_Chaosbane/






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 31 Mayıs 2019; 12:9:18 >







  • 60-70 puanlık bir oyun. Aylarca oyalayacak bir içeriği olduğunu düşünmüyorum. Muadilleri varken tercih edilir durmuyor. Steamde biri telefon oyunu yazmış. İzlediğim bir kaç videodan hissettiğim izlenim de bu yöndeydi. Geçtiğimiz yıllarda buna benzer Vikingli bir oyun çıkmıştı mesela.

    İki dlc paketiyle birlikte Grim Dawn alın daha iyi.

    60-70 demişiz insaflı davranmışız. Ederi 50 falan. Oyunda skiller dahil her şey otomatik atlıyor. Victor Vran vardı onun daha da basitleştirilmiş hali. Üç saat bile oynanmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebercet -- 1 Haziran 2019; 12:30:50 >
  • Gamepad desteği güzel midir? Auto aim varsa gamepadle akarım
  • ben oyunu uzun zamandır takip ediyordum 2 saat civarı oynadım deneyimlerimi paylaşayım, gamepad ile oynamak çok keyifli aynı ekran üzerinden çoklu oyuncu desteğide var sanırım 4 oyuncuya kadar ayrıca xbox şemasının yanı sıra ps4 gamepad şemasıda var gördüğüm kadarıyla , 11 lvl slayer oynadım oyun gayet güzel başladı,vuruş hissi güzel, kalabalık gruplara girmek keyifli, loot lar güzel 11 lvl e kadar 4-5 farkı görünüşlü axe düştü değişik kostümler düştü ui de güzel olmuş genel olarak çok sık yeni oyun çıkmayan hack n slash rpg kategorisi için bence iyi görünüyor, warhammer vermintide tarzı co-op a yönlendiriyor aslında oyun 4 kişilik gruplarla , dolayısıyla oynayacak arkadaşınız varsa çok daha keyifli olabilir, oyunun geleceği içinde end game önemli yeni içerikler dungeon larla beslerler, matchmaking sistemini düzgün çalıştırılar ve diablo nun sezonları gibi sürekliliği sağlayacak bir sistem kurarlarsa daha uzun süre oynanabilir, bence oynanabilirlik mekanikleri olarak temelleri güzel bir oyun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Raskrain

    ben oyunu uzun zamandır takip ediyordum 2 saat civarı oynadım deneyimlerimi paylaşayım, gamepad ile oynamak çok keyifli aynı ekran üzerinden çoklu oyuncu desteğide var sanırım 4 oyuncuya kadar ayrıca xbox şemasının yanı sıra ps4 gamepad şemasıda var gördüğüm kadarıyla , 11 lvl slayer oynadım oyun gayet güzel başladı,vuruş hissi güzel, kalabalık gruplara girmek keyifli, loot lar güzel 11 lvl e kadar 4-5 farkı görünüşlü axe düştü değişik kostümler düştü ui de güzel olmuş genel olarak çok sık yeni oyun çıkmayan hack n slash rpg kategorisi için bence iyi görünüyor, warhammer vermintide tarzı co-op a yönlendiriyor aslında oyun 4 kişilik gruplarla , dolayısıyla oynayacak arkadaşınız varsa çok daha keyifli olabilir, oyunun geleceği içinde end game önemli yeni içerikler dungeon larla beslerler, matchmaking sistemini düzgün çalıştırılar ve diablo nun sezonları gibi sürekliliği sağlayacak bir sistem kurarlarsa daha uzun süre oynanabilir, bence oynanabilirlik mekanikleri olarak temelleri güzel bir oyun.
    Hocam uzak mesafeli silahlarla aim alma nasıl? Auto aim olmadı mı işkence oluyor izometrik oyunlarda gamepadle




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheNewAtilla

    Hocam uzak mesafeli silahlarla aim alma nasıl? Auto aim olmadı mı işkence oluyor izometrik oyunlarda gamepadle

    Alıntıları Göster
    aim alma gibi bir durum yok ihtiyaçda yok zaten combat çok hızlı ve hareketli, yüzünün dönük olduğu tarafa sıkıyor karakter.
  • Ben de 17 lvl'a kadar bir karakter ile oynadım. Act 1 bölüm sonu canavarını da yendim, Boss Rush ve Expedition modları açıldı. Son Boss'u öldürdüğümde eksik kalan son 1-2 parça zırh ve silah setlerimi tamamen sarı set ile (legendary sanırım) donatmış oldum. Henüz kırmızı renkteki set item olarak düşündüğüm şeylerden düşmedi. Sanırım Boss Rush gibi modlardan düşüyordur onlar.

    God tree skill ağacı olayı hoşuma gitti.

    Kullanmadığımız eşyaları guild satıcısına verdiğimiz zaman samimiyet puanı artıyor ve exp bonus, gold bonus gibi ekstra pasif skill'ler geliyor o da hoşuma gitti.

    Loot oranı olarak Diablo dan daha cömert diyebilirim. Belki zamanla dengeye oturturlar.

    Oyunun atmosferi çok güzel. Gotik ortamlar bu oyunu oynanabilir yapan en büyük etken olabilir.

    HP regeneration veren eşyalar ve skiller çok az, sürekli potion basma ihtiyacı duyuyoruz ama potion CD süresi bunu karşılamıyor. Buna da bir çare bulunmalı.

    Yaratık çeşitliliği biraz az geldi bana, bu da zamanla artabilir.

    Boss Rush veya Expedition için çevrimiçi random ekip arkadaşı bulmak bir hayli zor oluyor. Oyun 4 kişiyi aynı dünyada buluşturuyor ama herkes ayrı bir yerde tek başına takılıyor ve aynı modda oynamak için ikna etmek gerekiyor. Arkadaşlarınız varsa daha keyif alırsınız.

    Vuruş hissi iyi, oynanış keyifli denilebilir.

    Benim de bu aşamaya kadar olan bölümdeki izlenimim sonucu verebileceğim maksimum puan 65 diyebilirim. Diablo ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilemiyorum, çünkü yapımcı ekibin ve Warhammer dünyasının ilk hack and slash oyunu olduğu için eksikliklerini anlayışla karşılıyorum.

    Zamanla düzelecektir oyun, season pass olan paketi aldığım için yeni gelen DLC'ler ile ne kadar geliştiğini daha iyi görebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTürk -- 3 Haziran 2019; 11:40:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.